11.gün fotoları..

histerik

Guru
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2010
249
23
318
İstanbul
ya 10.gün fotolarının deamına ekleyemedim yeni başlık açmak zorunda kaldım kör cehalet işte:S:S bu güne ait fotolarım bunlar bir kaç arkadaşım görmek istemişti onlar için yüklüyorum yoksa böyle 6 aymıda yüklemiyeceğim:):):):)unfeeling ve eluard özellikle size gelsin:)

Son düzenleme:
cnmmm kavisin çok güzel bayıldım:) önden yandan herşekilde çoook güzel:) fotolar ve sorularımla ilgilendiğin için ne kadar teşekkür etsem azdır:)

cnmmm kavisin çok güzel bayıldım:) önden yandan herşekilde çoook güzel:) fotolar ve sorularımla ilgilendiğin için ne kadar teşekkür etsem azdır:)

canım lafımı olur her zaman yardımcı olurum:)yaşayan bilir bu ruh halini..o yüzden söylediğim gibi sıkıntın olduğunda yardıma her zaman açığım:):)ben teşekkür ederim güzel yorumların için...

ay cok onore oldum zemuszemus
o nasil bi kavis oyle yaa harikaa :))) oyle bi kavis herkese yakismaz yani . cok cok uzel ya ben bayildim, yuzune cok gitmis bu burun. eskisini bilmiyoruz tabi ama super olmus :)

biraz şişkin ne kelime domuz kedi karışımı bişi şuan:):)daha 11 gün diye sıkıntı yapmamaya çalışıyorum zamanla göreceğiz:):)teşekkürler bu arada..

AY EST. O NASIL YAKISTIRMA BACIM, TOBE TOBE sempatiksalakcinni
VALLA , CESARETIM OLSA BENDE YAPTIRIRDIM AMA, CESARETIM YOK ISTEfisfisfis
GENEL OLARAK COK GUZELopuyorumnanaktan

ay cok onore oldum zemuszemus
o nasil bi kavis oyle yaa harikaa :))) oyle bi kavis herkese yakismaz yani . cok cok uzel ya ben bayildim, yuzune cok gitmis bu burun. eskisini bilmiyoruz tabi ama super olmus :)

:)canımsın çok teşekkürler.çok kavisli henüz bu kadar fazla olmasını istememiştim inmesini umut ediyorum:)güzel yorumların için öpüyorummm:):)

canım benim daha çok yeni çok şiş zamanla çok daha güzel olacak maşalahhhhhhhhhhhh kıssssssssszemuszemus

canım çok güzel olmuş burnun güne güle kullan:))
benim merak ettiğim 1-1,5 aylıkken şişlikler göze batıcak derecede mi oluyor?

Ben henüz olmadım cnm:) ama cok beğendim görüşmeyi düşünüyorum ağustos ortalarında:) olursam fotolarımı paylaşcam zaten herkesle, uzun zamandır forumda dr aryışı içindeyim yardımcı olan çok kişi oldu ben de olurum inş olduktan sonra:) Serhat Bey favorimdi şimdi favori listeme Orhan Bey de girdi. Fiyat olarak Orhan Bey daha makul geldi o yüzden olmayı düşünüyorm inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…