11.gün fotoları..

çok güzel olmuş tatlım darısı başıma hele ben 49 yaşındayım bu yaşta bu işleri düşünüyorum :)))

aaa cok sasırdım ne kadar güzel yani bebeğimi emzircek halim olucak demekki en cok buna üzülüyorum işte henüz kücük oldugu için hep meme istiyo bende güzel bi burun istiyorum en iyisi böyle şeyleri anne olmadan yapıp bitirmek ...bende hastanede kalmak istiyorum ilk gece ne olur olmaz zaten bizim ev fena sıcak.

peki ne karar verdin olacak mısın?

kesin ameliyat olucam ama bi doktor daha var görüşmek istediğim sadullah karun onunla da görüşüp bi fiyat bilgisi almak istiyorum sonra kararımı vericem.umarım en erken zamanda olur biter bu iş.şu sıcaklar olmasa gidip yarın olcam ya sıcaklarda daraltıyo adamı.

çok güzel olmuş tatlım darısı başıma hele ben 49 yaşındayım bu yaşta bu işleri düşünüyorum :)))
49 yada 70 farketmez şuan yaptırmasaydım hep akımda kalacak ve belki 50 yaşımda yaptıracaktım:)kadın dediğin bakımlı olur 7 side 70 de aynı:)ruhun genç mi?sen ondan haber ver gerisi yalan......

histerik doktora bi daha ki gittiğimde adını söylememde sakınca yoksa özelden gönderirmisin adını bide fyat söylermisin bana bi fiyat verdi merak ediyorum sen ne kadar ödedin ?

canımsın ya ne güzel moral veriyorsun maalesef ruhum çok genç ama çok korkuyorum tekrar teşekkür ederim canım

iyi edersin bu doktorun ismi bu sitede çok geçti görüşmende fayda var. inşaallah istediğin gibi olur. bende çarşamda günü onep te zühtü demir ile görüşcem aramızda elektrik olursa olumlu anlamda kesin olcam yoksa sadece yanaklarıma yağ enjekte ettirip bu defteri kapatcam. :)))) kapatabilirsem ölürsemde gözüm açık gidecek

yokya öyle bişe yaptırma ne istiyosan içinde ne varsa onu yaptır.hayırlısı olsun işte.ama zühtü demir'in bi kaç olumsuz ameliyatını okudum iyice arastır.araştıralım tabi ki.

yokya öyle bişe yaptırma ne istiyosan içinde ne varsa onu yaptır.hayırlısı olsun işte.ama zühtü demir'in bi kaç olumsuz ameliyatını okudum iyice arastır.araştıralım tabi ki.

yaaa benim okuduklarımda iyi gibiydi ben önce hıfsı beyle görüştüm çok güzel çizdi ama ben çok korktuğum için bir de bu sitede hıfsı beyle ilgili çok fazla bir yorum da bulamadım zühtü bey daha sıcak geldi gibi geldi :))) off ya zor bu iş bir de bu siteyi kullanamıyorum bilemiyorum özelden mesaj atamıyorum yok 50 me saj olmadı diyor. bu yaşta teknolojiyide pek kullanamıyorsun :))))

nasıl yani ameliyat oldun hemen gezdinmi

evet gezdim doktorum yatma gez dedi:)yatmaktan sıkıldım hastanede bin tur attım 4.kattan birinci kata tek başıma on kez inip çıktım:)iyide sadece morarıp şişiyosun yüzün gezmene engel değilki zaten ağrı sızıda yok eğer çekinmiyosan alışverişede gidebilirsin::)bende çok abartmıştım gezemen falan diye ama diyorum ya ameliyattan uyandım 1 saat en fazla 2 saat sonra dolaşmaya başladım direk ve uyuyana kadarda oturmadım hiç

yaşınız da ne var canım bende 24 yaşındayım eşim 40 yaşında :) önemli olan ruhumuzun yaşı hele annem 10'nunda sanki :)

histerik doktora bi daha ki gittiğimde adını söylememde sakınca yoksa özelden gönderirmisin adını bide fyat söylermisin bana bi fiyat verdi merak ediyorum sen ne kadar ödedin ?

canım msn varya özelden yolla konuşuruz detaylı şimdi çıkmam lazım akşa gelirim yine:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…