canım benim daha çok yeni çok şiş zamanla çok daha güzel olacak maşalahhhhhhhhhhhh kıssssssssszemuszemus
canım çok güzel olmuş burnun güne güle kullan:))
benim merak ettiğim 1-1,5 aylıkken şişlikler göze batıcak derecede mi oluyor?
kaydirigubbakcemile3 kzı senin yorumlarına bayılıyorum:)çok saol canım inşallah daha güzel olura.s.a.s.
saol canım inşallah herkezin burnu istediği gibi olur:Saruboceq:...canım benim henüz 12. günü oldu evet beni tanıyanlar ve ben bu şişliklerin çok farkındayız ama seni tanımayan imse bunu anlıyamaz eski simanı bilen kişiler anlıyabilir şiş olduğunu fotomdaki gibi oluyorsun 2 haftayı doldurmamışken dediğim gibi okadar toplu bir yüzüm yok benim daha sivridir hatlarım normalde benimde duam umarım 2 aya büyük oranda yüzüm iner burnumu geçtim artık o en az 6 ay mışeyvahedigeldismile
olcak olcak bebişim merak etme sennnnnnnnn..opuyorumnanaktan
çok şiş daha ooooo daha dur sakın hemen karar verme şekli hakkında. biz annemle evde her hafta fikir değiştiriyoruz burnumla ilgili:)))))
güzel görünüyo ağrın sızın var mı ? senin mesajlarını okuyunca yaşar hastanesine gittim evimiz yakın hastaneye.doktorla görüştüm.cok korktum bi öylesine baktı burnuma içim pır pır etti.sen ne dersin tavsiye ediyomusun doktorunu ? doktor cok rahat konustu benimle sanki ameliyat diil burnumu delicek küpe takcak? off ne zor ya
bide ameliyat gününü hastanede mi gecirdin ?
sence bebeğimi ameliyattan sonra emzircek halim olur mu ?
güzel görünüyo ağrın sızın var mı ? senin mesajlarını okuyunca yaşar hastanesine gittim evimiz yakın hastaneye.doktorla görüştüm.cok korktum bi öylesine baktı burnuma içim pır pır etti.sen ne dersin tavsiye ediyomusun doktorunu ? doktor cok rahat konustu benimle sanki ameliyat diil burnumu delicek küpe takcak? off ne zor ya
canım sana birşey soracağım ben de ameliyat olalı 15 gün oldu gözaltlarımda hala morluklar vareyvahedigeldismile senin fotolara bakınca tedirgin oldumm sen de hiçbirşey yok maşallah en azından fotolarda öyle görünüyorr var mı bununla ilgili tavsiye edeceğin birşey?
buarada burnuşunda harika olmuşş şiş hali bile hoşa.s
kaydirigubbakcemile5
ımm valla ben bu doktorun canlı hastalarıyla bizzat görüşmüştüm ameliyattan şuana kadar gayet memnunum bir probem yaşamadım doğal ameliyat sonrası semptomları yaşıyorum yanlızca.orhan bey çok rahat bir doktor fazla konuşmaz fazla açıklama yapmaz ameliyat diye kimseyi zorlamaz beni kaç kere geri çevirdi gerek yok diyetavsiye ye gelirsek ben şiddetle tavsiye ediyorum memnun olmayan hastasını görmedim henüz umarım bende de herhangi bir memnuniyetsizlik oluşmaz.hatta eylülde 2 tane çok yakın arkadaşım ameliyat olacak kendisine bize çok güven verdi:)başka soruların varsa yardımcı olabilirim hastane ve doktorum hakkında
çok güzeell
doktorun eline saglık
bide ameliyat gününü hastanede mi gecirdin ?
sence bebeğimi ameliyattan sonra emzircek halim olur mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?