11.gün fotoları..

canım çok güzel olmuş burnun güne güle kullan:))
benim merak ettiğim 1-1,5 aylıkken şişlikler göze batıcak derecede mi oluyor?

saol canım inşallah herkezin burnu istediği gibi olur:Saruboceq:...canım benim henüz 12. günü oldu evet beni tanıyanlar ve ben bu şişliklerin çok farkındayız ama seni tanımayan imse bunu anlıyamaz eski simanı bilen kişiler anlıyabilir şiş olduğunu fotomdaki gibi oluyorsun 2 haftayı doldurmamışken dediğim gibi okadar toplu bir yüzüm yok benim daha sivridir hatlarım normalde benimde duam umarım 2 aya büyük oranda yüzüm iner burnumu geçtim artık o en az 6 ay mışeyvahedigeldismile

çok şiş daha ooooo daha dur sakın hemen karar verme şekli hakkında. biz annemle evde her hafta fikir değiştiriyoruz burnumla ilgili:)))))

güzel görünüyo ağrın sızın var mı ? senin mesajlarını okuyunca yaşar hastanesine gittim evimiz yakın hastaneye.doktorla görüştüm.cok korktum bi öylesine baktı burnuma içim pır pır etti.sen ne dersin tavsiye ediyomusun doktorunu ? doktor cok rahat konustu benimle sanki ameliyat diil burnumu delicek küpe takcak? off ne zor ya

canım sana birşey soracağım ben de ameliyat olalı 15 gün oldu gözaltlarımda hala morluklar vareyvahedigeldismile senin fotolara bakınca tedirgin oldumm sen de hiçbirşey yok maşallah en azından fotolarda öyle görünüyorr var mı bununla ilgili tavsiye edeceğin birşey?
buarada burnuşunda harika olmuşş şiş hali bile hoşa.s

çok şiş daha ooooo daha dur sakın hemen karar verme şekli hakkında. biz annemle evde her hafta fikir değiştiriyoruz burnumla ilgili:)))))

canum burnumu geçtim de yüzüm ne zaman inecek ya valla tek problemim o kaldı senin ne kadar olmuştu ameliyat olalı?yüzüm insin artık herkez kilomu aldın diyo diyete başlıycam yakında böyle giderse:):)

bende düşünüyorum ne dersiniz acaba çok korkuyorum

bide ameliyat gününü hastanede mi gecirdin ?
sence bebeğimi ameliyattan sonra emzircek halim olur mu ?

şu anda siz burada görünüyorsunuz nasıl karşılıklı görüşülebiliyor ben beceremedim biliyorsanız biraz konuşabilirmiyiz ben ankaradan ameliyat olcam cok korkuyorum

kaydirigubbakcemile5
ımm valla ben bu doktorun canlı hastalarıyla bizzat görüşmüştüm ameliyattan şuana kadar gayet memnunum bir probem yaşamadım doğal ameliyat sonrası semptomları yaşıyorum yanlızca.orhan bey çok rahat bir doktor fazla konuşmaz fazla açıklama yapmaz ameliyat diye kimseyi zorlamaz beni kaç kere geri çevirdi gerek yok diyetavsiye ye gelirsek ben şiddetle tavsiye ediyorum memnun olmayan hastasını görmedim henüz umarım bende de herhangi bir memnuniyetsizlik oluşmaz.hatta eylülde 2 tane çok yakın arkadaşım ameliyat olacak kendisine bize çok güven verdi:)başka soruların varsa yardımcı olabilirim hastane ve doktorum hakkında

canım doğal hali morluğum hiç yok ama şiş var hala ve bu benim canımı çok sıkıyor.sürekli duşa giriyorum rahatlıyorum haricinde bir şey yapmadım hep yüksek yastıkla uyuyorum gece olmadan yatağa girmiyorum sürekli hareketliyim.konuşuyorum hapşuruyorum yemek yiyorum gülüyorum kasılsada hepsini yapıyorum doktor kasma kendini sadece burnunu sakın dedi darbelerden okadar ki bende kasmıyorum rahatım böylelikle şişlerimde hızlı iniyor morluklarımda gitti:)

ah canım birden güven verdi bu söylediklerin..bende gittiğim zaman dedim bi arkadaş sizde ameliyat oldu kim dedi bende ismini bilmediğim için söyleyemedim tabi unuttum dedim ..benim burun deliklerimden biri biraz darmış onuda düzelticek ben konusamadım hiç ilk defa böyle bi görüşme yaptım bide nedense utandım sanki.
bide bebişimi emzirebilirmiyim sence halim olur mu ne dersin ?

bide doktor bana dediki her yoldan gecene ameliyat yapmıyorum hani nerden biliyosun beni gibilerinden bende bi arkadaş sizde ameliyat olmuş dedim böyle gelişti diyalog.benim en büyük endişem kbb'cı olması estetik farklı bi alan oldugu için ne biliyim işte böyle hepimizi düsündüğü seyler.

bide ameliyat gününü hastanede mi gecirdin ?
sence bebeğimi ameliyattan sonra emzircek halim olur mu ?

ameliyat günümü hastanede geçirdim yanlız ben çok mız mızım diye doktor istersen kal dedi sen çok pimpiriklisin dedi yoksa kalmak zorunda değilsin dedi..ameliyattan çıktı o halimle mosmor dışarıda gezdim bi kaç saat sonra.hastanede dolaştım millete muabbet ettim sıkıldım çünki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…