Kızlar benimde bugün 3.günüm burnumun üstü tatlı tatlı kaşınıyor zor tutuyorum kendimi sizdede olmuşmuydu bu
evet bende oluyordu karıncalanma gibi :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar benimde bugün 3.günüm burnumun üstü tatlı tatlı kaşınıyor zor tutuyorum kendimi sizdede olmuşmuydu bu
evet zaman sanki çok yavaş geçiyo izinliydim 10 gün evdeydim hiç geçmedi zaman işe başlayınca su gibi aktı gitti..
evet çok kaşınıyodu alçı çıkınca geçecekKızlar benimde bugün 3.günüm burnumun üstü tatlı tatlı kaşınıyor zor tutuyorum kendimi sizdede olmuşmuydu bu
ne zaman sonra burnunu beğenmeye başladın yada ilk gördüğünden beri beğenmiş miydin ?
ilk gördüğümde bişey anlamadım:) iki kaş arası şiş gözler birbirinden uzak dikiş yeri belirgin ve önden bakınca yamuk şaşırdım ve hep öyle kalacak sandım ama dr söyledi ilk gördüğünde beğenmezsin dedi hazırlamıştım kendimi 15 günden sonra daha doğrusu o iki kaş arası şişlik geçince beğenmeye başladım bi de ilk gören insanların tepkisi çok önemli sahtemi gerçekmi anlıyosun herkes çok beğendi onlar bütün olarak bakıyolar biz sadece burun odaklı bakıyoruz
evet çok değişiyo gerçekten şu an çok incelememeye çalış .... bu burun benim için muhteşem eski burnuma göre daha da değişecek iyi ki olmuşum diyorum şans işi keşke olmasaydım diyen çok ...
Benim on beşinci gün bugün bantlarda çıktı.hiç bukadar pişman olmamıştım.okadar kötü duruyor ki burun kökü tamamen şiş.yanları yine öyle.bi ucunda şişlik yok.aynaya baktığım an hayat durdu doktor bişeyler söylüyor ama hiç duymuyorum.ne zaman geçecek bu dedim sadece.altı ay diyor ya.altı ay ben böyle nasıl dolaşacağim.psikolojim göçtü( eve atsam kendimi bir deli gibi ağlayacağim
İnşallah çabuk geçer( bıktım artık her aşamada moralimin bozulmasından.alçı çıkarken ayrı bantlar çıkarken ayrı.. Bursa da oldum mesut Özcana
ayyyy bende senin yorumların gördükçe bunalıma girdim bugün canım:2: burnumda alçı öyle bekliyorum işte bende.İnşallah hepimiz istediğimiz sonuca ulaşırız ama öncelikle sabırlı olmamız gerekecek galiba:26:
Kızlar benim de 2 ay olmak üzere. Bu süreçte sabırtaşı oldum ben. Hala beğenmediğim bi sürü yeri var burnumun. Ya sabır diyorum...
buket86 sakın panik yapma benim 1 ay oldu ameliyatım,benim de aynı bölgede şişlik oldu bazen bu şişmi yoksa kemikmi diye merak ediyordum çünkü ödeö o kadar sert ki kemiksi bir sertlik vardı 1 ayın sonunda bende o bölge bayağı dağıldı,o şişlik yerçekiminden dolayı yanlara ve burun ucuna doğru dağılıyor ve en son ödemin gittiği yer burun ucudurkomik olan benim burun ucuma dr dokunmadı bile ama şiş
ilk zamanlar iki kaş arasındaydı 2.haftada burun ortasına inip yanlara doğru dağıldı,4.haftaya yakın burun ucuna doğru indi.....
bu arada burun ucun çok sevimli tam sıkmalık üs tarafıda güzel görünüyor şişlik gitsin harika bir burnun olacak bence
![]()
Origa sen olmasan ne yapardım bilmiyorum.ilk zamanlar ne moral vermiştin bana.teşekkür ederim.ama şu an kim ne derse desin çok fayda etmiyor.Ayy ya zamanla geçmezse ? Ve ne kadar zaman lazım? Bunlar sürekli aklımda.burun kökünde çok şiş var senin ne zaman azaldı.neler yaşadın iki aylık sürede