11 günlük burnum bi yorum yapın tecrübeli arkadaşlar

selam bayanlar 18 gün falan oldu benim burun artık iki kaş arası şişlik tamamen geçti sayılır ve önden bakılınca olan yamuklukta azalıyo giderek çok mutluyum yaa herkes çok beğeniyo ben de beğeniyorum alıştım :) bi ara eklerim fotoğraf

selam bayanlar 18 gün falan oldu benim burun artık iki kaş arası şişlik tamamen geçti sayılır ve önden bakılınca olan yamuklukta azalıyo giderek çok mutluyum yaa herkes çok beğeniyo ben de beğeniyorum alıştım :) bi ara eklerim fotoğraf
Senin adına çok sevindim canım.. Ben de halit beye ameliyat oldum. Bakıyorum ameliyat olan herkes çok memnun;
Ben daha memnun olmayan bir kişi görmedim. Benim burnum da beklediğimden çok daha iyi oldu, burnunun şişlikleri inince göreceksin çok daha güzel oluyor. Fotoğraflarını bekliyoruz..
Bu arada bana da özelden mesaj atan arkadaşlar için söyleyeyim herkes halit beyi istanbulda sanıyor. Halit bey samsunda çalışıyor. Bilginize... (kendisi Samsun'luymuş o nedenle bir süre samsun'da çalışacakmış. Bunu özellikle sormuştum:) )

Seaandsun tez zamanda resim bekliyoruz lutfennnn bide sende burun delikleri kucultulmedi degilmi halir beyi dusunuyorum fiyat fena degil ankaradayim burada pahali. Foto bekliyoruzzzzzz

$10.gün.webp

kızlar yorum yapın.benim eski burnum genişti .yani göz altıma gelen kısım geniş ve ucu da genişti.ama ucu da geniş olduğu için garip durnuyordu.şimdi ucu küçük üst geniş.doktora soruyorum birazcık daralttım diyor sanırım ben sorduğum içn öyle cevap veriyor.şiş diyor ama bana orası sanki şiş değil gibi geliyor.çünkü ameliyatımdan sonra ne bir azrı ne de morluk yaşadım sanki hiç ameliyat olmadım.bu çok iyi bişey ama gelin görün ki o genişlik çok gözüme batıyor.oralar şiş olur mu zamanla iner mi yaşayan varsa paylaşabilir mı kızlarr :(

Eki Görüntüle 711273

kızlar yorum yapın.benim eski burnum genişti .yani göz altıma gelen kısım geniş ve ucu da genişti.ama ucu da geniş olduğu için garip durnuyordu.şimdi ucu küçük üst geniş.doktora soruyorum birazcık daralttım diyor sanırım ben sorduğum içn öyle cevap veriyor.şiş diyor ama bana orası sanki şiş değil gibi geliyor.çünkü ameliyatımdan sonra ne bir azrı ne de morluk yaşadım sanki hiç ameliyat olmadım.bu çok iyi bişey ama gelin görün ki o genişlik çok gözüme batıyor.oralar şiş olur mu zamanla iner mi yaşayan varsa paylaşabilir mı kızlarr :(

canım,11 günlük bir burun için endişelenmene gerek yok,çünkü orası ameliyat sonrası çok şişer,burun her daim hacim kaybeder
doktorun doğru bilgi vermiş,üzülme şu an için,sabırlı ol bence:)

Buket86. Canım üzülme benimki de aynen öyle şiş. 1,5 ay oldu masajla biraz düzeldi. Tam olarak inmesi 6 ayı bulacakmış ve bu işler sabır işiymiş... İnince çok güzel olacak burnun şimdiden belli. Geçmiş olsun.

gecmis olsun, daha cok degisir. benim tavsiyem cok foto cekme cunku gercekten daha coook degisecek. umarim cabucak iyilesirsin :)

Back
X