11.günüm eski-yeni değişim...yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar

Maşallah cnm cok güzel görünüyor şimdiden.ben de 1ay sonra olucam inşallah benimki de güzel olur

Canım çok güzel ve doğal olmuş yüzüne uyumu da harikaaa😊 hayırlı olsun inşallah 😉

çok beğendim gerçekten. daha 11. gün olmasına rağmen şişliği falan bile belli olmuyor, çok orantılı duruyor.

11.gunun ve bu halde.. Gercekten cok güzel oturmuş burnun. Benimki 1 aylık olmasına rağmen boyle durmuyo :)

Doktorunun adını öğrenebilir miyiz canim.

Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim doktorumu herkese tavsiye ederim çok ilgili ve çok iyi bir doktor etrafımda aynı doktora olan çok insan var ve hepsi de mükemmel sonuç aldı ben de çook memnunum çok paralar vermeye inanın gerek yok arkadaşlar,o bahsedilen ünlü doktorlardan çok daha iyi ve ekonomik kesinlikle düşünen gidip görüşsün ve güvensin kendisine.benim ameliyatımı kapalı yaptı önden dikişim de yok ve yüzüme gidecek şekli verdi benim burnum bundan daha kalkık olmazmış burun deliklerim çok görünürmüş dedi memnunum açıkçası.doktorun ismi mi :) fatih kıztaşında nevzat dremirbilek ...

cok doğal gözüküyor .
bende ameliyatsız olanı yaptırmayı düşünüyorum burun ameliyatı çok zor diyorlar bakalım

eski burnun şuan benim burnumun aynısı cnm hayırlı olsun çok güzel olmuş bende çok düşünüyorum yaptırmayı ama korkuyorum açıkçası acısından falan anlatırmısın nasıl hissediyorsun ameliyattan sonra kendini çok ağrı oluyor mu. birde fiyatı ne kadar burun ameliyatının.

Teşekürler canım olmayı düşünüyorsan hiç erteleme korkulacak hiçbirşey yok ilk 3 gün nefes biraz sıkıntılı,ağrısı sızı hiç olmuyor fiyatını özelden mesaj atarım sana canım.keşke ertelemeseydim daha önce olsaydım bu ameliyatı

DD
kusura bakma gülüyorum

ama eski burnun gerçekten felaketmiş o burunla iyi sabretmişsin ama allah vergisi diyecek birşey yk yeni burnun iyi olmuş.

senin şuan nekadar mutlu olduğunu hissedebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…