11 Haziran Aşılama Tedavisi

Hanımlar formu en dibe kadar inceledim ama bir türlü akıntıyla ilgili sonuç bulamadım aşılamamın 6 günü yoğun bir süt kesiğı akıntı yaşadım mantarmı yada tutmadıgınımı götseriyor anlamadım

Hanımlar formu en dibe kadar inceledim ama bir türlü akıntıyla ilgili sonuç bulamadım aşılamamın 6 günü yoğun bir süt kesiğı akıntı yaşadım mantarmı yada tutmadıgınımı götseriyor anlamadım
Ben de hiç akıntı olmamıştı bilmiyorum . Bugün 10. Gün az az geliyor akıntı adet olacak gibiyim siskinlikte var..

Ben de hiç bir şey hissetmedim . İlk gün ağrım vardı çok gaz varmış gibi . 1,2,3,4,5,6. Günler çok uykum geliyordu .6,7,8.gunler ishal durumu vardı ( normalde kabızlık problemi hep olduğundan dolayı ishale şaşırdım ) 9. Günden sonra karnmda şişlik başladı ( adet öncesi ödem gibi )

Bugünde kasıklarıma hafif sancı giriyor adet olacağımı düşünüyorum insaAllah olmam ..
7 günüm hayırlısı bakalım pek birşey hissetmiyorum artık 😂🤗

Benim de 9. gün oldu oldu bugün..göğüs hassasiyetim ve adet olacakmış gibi ağrım ilk günden beri hiç geçmedi. Ara ara kasığıma bıçak saplanır gibi oluyor. Şişkinlik zirvede zaten. Beklemek ne zormuş.

Herkese merhaba .
11 Haziran Aşılama oldum. Fakat dünden beri aşırı uykum var . Devamlı uyuyorum . 5 gün klomen kullandım ve çatlatma iğnesi . Sadece çatlatma iğnesi kaynaklı bu şekilde uyku yapar mı ? Veya vücut dinlenmesi gerektiği için bir şekilde tepki mi gösteriyor ? Deneyimi olanlar yazarsa sevinirim . Benim ilk aşılamam ..
Bende 23 haziranda yaptım aşılama. Bu gün 11. Günüm. Tutumu sizin acaba

Back
X