11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

bu akşam tramvaydan iki durak önce incem... 3,5 çuya gircem sonrada yüriycem :) haftaya görüşürüzz kızım haftaya görüşüürrüüüzz

Kızlar + çıkanlar diğer tartı gününe kadar bize diyetle ilgili faydalı bilgiler paylaşsın bence bu bir diyet tarif.egzersiz v.b... Sizce uygunmudur

Kızlar + çıkanlar diğer tartı gününe kadar bize diyetle ilgili faydalı bilgiler paylaşsın bence bu bir diyet tarif.egzersiz v.b... Sizce uygunmudur

ilk faydalı bilgi geliyor ozaman.... akışkanlı yapışkanlı şeylerden uzak durun :2: :2: :2: durmayanları uyarın :2: :2: :2:

pufimm ellerine sağlık

arkadaşlar buna tablonun gücü denir bu sebeple bir tablomuz olsun istedimm yazılan uçup gidiyor ama gözümüzün önündeki tabloyla hep yüzleşecezz

kızııımm 3 kişi sordu marketten bişey istiyomusun diye hayır dedim.. dahası varmı :)

Allahtan bizim ofiste kimsenin iştahı yok. Pasta alınıp 3 gün dolapta kaldığını sonrada ekşiyip atıldığını biliyorum o kadar yani.
Ama tabi bizim ofiste sadece 2 kadın var biri ben biri de mutfakta çalışan bayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…