11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Bütün günkü menümü yaziim bari:) sabah yağsız 1 dilim peynir, yulaf kepeğinden krep, haşlanmış yumurta, domates,salatalık,biber,1dilim yağsız hindi salam ve Yeşilçay 2bardak
Öğle: braz leblebi, evde kendimiz hazırladığı yufkadan bol baharatlı yağsız cips ve Yeşilçay
Akşam yemeğindede yoğurtlu hardallı ton balığı ve yağsız salata yanındaki Zero (daha yemedim akşamı)

bizde de tam tersi .. 13 kişiyiz 3 ü erkek gerisi heeepp bayan.... bu erkeklerde genelde hep dışarda kız kıza çalışıyoruz işte

aferim kızçem sana... ben akşama misafirliğe çağrıldm ne yiycez allah kerim

tütütütü maşallah bana ben bu azimle gidersem yaza muhteşem bi giriş yaparım.ama inanın hastalıklar çok yıprattı beni son olarak eşim hasta bu gece sabaha kadar uyumadım ne ben ne eşim sürekli middesi bulanıyordu hastaneye yatmazsa iyi walla

Son düzenleme:
aynen ya çorba olmuş benim kilo verme şeklim
Nasıl verdin kız taktikler ver bizeeeee

Ah o misafirlikler ya mahvediyor insanı:)

Geçmiş olsun canım ya Allah acil şifalar versin

Geçmiş olsun canım ya Allah acil şifalar versin

amin saol canım 10 tane iğne vermiş doktor ama hiç fayda etmiyor bu gidişle hastaneye yatırır heralde.bi diyete başlayayım dedim hastalıklar ardı ardına geldi önce benle oğlum şimdi eşim.hastalıklar yüzünden gitti kilolar

Akşam yemeğe çıkıyoruz ya biz arkadaşlarla. Hem de Trump Towers'taki Fratelli La Bufala'ya Millet yiycek Napoli pizzalarını, makarnalarını ben de yalanırım artık Neyse ki sebze günümdeyim salata yerim bari.

ben geldim kizlaarrr. ayaklarimin alti aciyo ya yürümekten kadiköy pazarina gittim bugun abartisiz 4 bucuk saat gezdim. bi dünya sey aldim artik her ay bi gün giderim ben oraya. yediklerime geleyim : sabah: 250 gram yogurdun icine yulaf kepegi ve salatalik koydum, kirmizi pul biber ekledim ve birazda kasar peynir yedim. aksamada: bugulama balik yiycem (sebzeler var yaninda) daha yemedim gerci. cok yoruldum cooookkk

Son düzenleme:
bende sabah nesfit yedim yarım yağlı süt ile
arada 2 kayısı 1 incir yedim
öğlende bir kepçe çorba bir dilim ekmek bir tane karnıyarık salata ve diet cola :) acık çok oldu ama nessee :))

bak bak haytaya bak kendi kilo verdi ya :)

kıızz dilviinn teşekkür ederim annem sonunculuktan kurtardın beni :)

oyyyy oyyyy dostlarrr ben nerelere gideemmmmm ((( diyete başlarken 50kilo şincik 52 oyyy oyyy ( yok yokk gerçekten ellerinize sağlık aynen kafaya dank etti artık gece yarım saat geç uyuycam spor yapıcam daha ne kadar geç yatıaksam valla bıktım ama yaaaa yeterrrrr gidin kilolar istemiyorum sizi yüzsüz şeylerr!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…