Hey maşallah sibele bak sen o nasıl kilo vermek öle yaaaaa:))
Allahtan bizim ofiste kimsenin iştahı yok. Pasta alınıp 3 gün dolapta kaldığını sonrada ekşiyip atıldığını biliyorum o kadar yani.
Ama tabi bizim ofiste sadece 2 kadın var biri ben biri de mutfakta çalışan bayan
Bütün günkü menümü yaziim bari:) sabah yağsız 1 dilim peynir, yulaf kepeğinden krep, haşlanmış yumurta, domates,salatalık,biber,1dilim yağsız hindi salam ve Yeşilçay 2bardak
Öğle: braz leblebi, evde kendimiz hazırladığı yufkadan bol baharatlı yağsız cips ve Yeşilçay
Akşam yemeğindede yoğurtlu hardallı ton balığı ve yağsız salata yanındaki Zero (daha yemedim akşamı)
Nasıl verdin kız taktikler ver bizeeeeeaynen yaçorba olmuş benim kilo verme şeklim
bizde de tam tersi .. 13 kişiyiz 3 ü erkek gerisi heeepp bayan.... bu erkeklerde genelde hep dışarda kız kıza çalışıyoruz işte
aferim kızçem sana... ben akşama misafirliğe çağrıldm ne yiycez allah kerim
tütütütü maşallah bana ben bu azimle gidersem yaza muhteşem bi giriş yaparım.ama inanın hastalıklar çok yıprattı beni son olarak eşim hasta bu gece sabaha kadar uyumadım ne ben ne eşim sürekli middesi bulanıyordu hastaneye yatmazsa iyi walla
Geçmiş olsun canım ya Allah acil şifalar versin
Gönderdim canım benimkiyle birlikte
eneeee kimse yok mu yaabenim canim skildiydi acik muhabbet ederdiik.
Bnde şuan metrobusde çin işkencesi çekiyorum
kiyamamnerden nereye gidiyosunn ki
bende sabah nesfit yedim yarım yağlı süt ile
arada 2 kayısı 1 incir yedim
öğlende bir kepçe çorba bir dilim ekmek bir tane karnıyarıksalata ve diet cola :) acık çok oldu ama nessee :))
bak bak haytaya bak kendi kilo verdi ya :)
kıızz dilviinn teşekkür ederim annem sonunculuktan kurtardın beni :)
Aksam bir adet lahmacun yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?