11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

ben hepsini yiyemiyorum ki yarısını anca yiyorum fazla geliyo hemde kıymalı sevmiyorum kıymalı hiç bişeyi sevmiyorum nerdeyse ki konyanın etliekmeği meşhurdur

kızlar ben pazar günleri kendime izin vermiyorum cuma günleri veriyorum o yüzden bugün bayağı abarttım

yediklerimi görünce şaşırmayın

bir tabak Arnavut ciğeri

light çikolata bir tane

80 gr badem

2 kinder pingui

zero kola

bir paket bitter çikolata

bi semerimi yemediğim kaldı

kızmayın bana ya da yok yok kızın

Kızlar yaaaa çok şiştimmmmm regl olamadım da günü geldi ama hala tık yok şiştim şiştim şiştim balon gibi oldum 4bardak Yeşilçay içtim ödemi atsın diye amanın nerdeeeee bomba gibiyim yaaaa koşu bandında yürücektim ona bile Halim yok şişkinlikten binsem yuvarlanırım belki:)))))) ya regl döneminde napmak lazım yaaa kilo almiyim diye tatlı krizimizde bastırıyorum tatlı krizinden çatlıcam ama yok pas vermiyorm yemiycemmm inat ettim:) ama hala şişiiiim mayalı poğaça gibiyim yaaa pofuduk pofuduk oldum yaaaaa

Lallallaaaaa :)
Ben azcık diyetin dışına çıkmış olabilir miymişim neymiş :) Mozzarella peyniri yedim ben yağlı yağlı Ben öyle söğüş domatesle beraber istemiştim otlar motlar. Meğer sen tut bunlar bi de üstüne zeytinyağı gezdir. Bir zeytin yağı sever olarak sadece ziyan olmasın diye
- buraya dikkat çekmek isterim israftan hiiiiç hazzetmem- geri göndermedim yedim. Gitti yine bizim diyet

Oh baby baby panik yok. Regl olup 3 gün geçince hiç bi şeyciin kalmaz. Birden tartıda 2-3 kilo eksik görceksin. Sen bunu düşün buna odaklan. Bi de kiraz sapı çayı fln içiyorum ben ada çayı da ii geliyo bu dönemlerde. Tavsiye ederim.

Kiraz sapı çayı paket olarak satılıyor mu tatlım? Bende öle düşünmeye çalışıyom da:) da da daaaaa:))) şişliği hissettikçe sinir oluom yaaa:) sanki 5 tane bürler menü yemiş gibi hissediyom kendimi:)))

Aman bikereden bişey olmaz kızım o kadar olcak:) bi sürü kilo verdin ztn ödül diye düşün:)

benim yediklerimi görmüyon mu

kızlar nerdesiniz iki lafın belini kıralım canım ders yapmak yada çalışmak istemiyorummmmmm (

Bnm de regl dönemim :) ama hala hiç bi belirti yok hayret dyrm :)

Kahvaltiyi yaptim, yesil cay ictim yarim saat sonra kosmaya gidiyorum. Bugun en az 6km

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…