11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Sabah tereyağnda 2 yumurta ile yapılmış sucuklu yumurta, 8 tane zeytin, bol domates ve salatalık ve peynir yedim. Bugün evdeyim mutluyumm

Son düzenleme:
veee geri almasakk :d kızlar şaka maka ama ben seviyorum diyet yapmayı yani
diyet yapmayı hiç sevmiyorum sen zayıfsın tabi seversin diyet yapmayı

:) canim benim o zaman zayif olmanin ve zayif kalmanin hic bir anlami kalmazdi ki :)

anlamsız olsun hiç önemli değill benim çok hoşuma giderdi

sabah tereyağnda 2 yumurta ile yapılmış sucuklu yumurta, 8 tane zeytin, bol domates ve salatalık ve peynir yedim. Bugün evdeyim mutluyumm
evde olamayanlarda var hemen hava yapmayalım lütfennn

kız ben kiloluykende severdim böyle bi havalı oluyo ya

afiyet olsun kızlar benim kilo vermem durduu

Geçmiş olsun o halde dilviincan iddiayı ben kazanıcam demek Şaka bir yana 10 gün daha istikrarlı devam ettir tekrar başlar kilo verme vücut bi noktadan sonra direnç gösteriyor

Geçmiş olsun o halde dilviincan iddiayı ben kazanıcam demek Şaka bir yana 10 gün daha istikrarlı devam ettir tekrar başlar kilo verme vücut bi noktadan sonra direnç gösteriyor

ya vucudum baya sıkılaştı inceldim ama kilo kaybı olmuyoo ama fazla kaçırmıyorum yine devam aynı yemeye

ben gidiyorum kuaföre gidiyimde moralim yerine gelsin ( offf offf 10 gün nasıl dayanıcam aynı kiloyaa

Off kızlar yaaa çok sıkıldım hava miss gibi bn ders çalışıyom hiç adil değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…