günaydın kızlarrrr :) hala mahmurluk var üstümde :)
maşallah çok hamaratsın sabah sabah ne çok iş yapmışsın ben evde olsam bu saatte dala uyuyor olurdum
Günaydın kızlarrrr :) hala mahmurluk var üstümde :)
vuhuuen enerjik ben miyim buguuuun
Valla hiç halim yok yahu :)) hatta yatağa girsemmmmiii dyrm
hep bahar yüzünden bunlaar ama ben hep enerjigim galiba
Yok kız baharı geçirdim bn,sınav stresi ondan :)
ne sinavi kiiiiz? :)
Finaller canım ya21 gün kaldı hooff
sagol canim benim :d ama ben ablamin evinde yasiyorum, ablamla enistem memlekete gitmislerdi haftasonu bugun geliyorlar evi daginik görmesin diye sey ettim :) kendi evim olsa hayatta yapmam :d
kahvaltını görünce bir yutkundum biyerim şişermi acaba dicem ama zaten heryerim şişEki Görüntüle 699878 kizlaaar sabah kahvaltiim :d özel istek üzerine resim cekip koyucam artik yediklerimi :d meyve tabaginda, kücük boy bir elmanin yarisi, kücük bir portakalin yarisi, 100 gram cilek, 1 adet muz, 1 adet kivi var :) yanindaki kasede 100 gram yogurt var ve ikisinin üzerine toplamda 1 corba kasigi yulaf ezmesi koydum :) :d ikna oldunuz mu istek verenler? :d
bizim haziranda yaa ben hic stres olmuyorm yanasil rahat bi insanim anlamadim gitti ne okuyodun canim sen?
he valla insan kendi evindeyken sallıyo kendini zatenn
kahvaltını görünce bir yutkundum biyerim şişermi acaba dicem ama zaten heryerim şiş
Senin varmış daha,haziranda bizim yaz okulu başlıyor.makine müh de okuyom bn,senin bölüm ne
Fars dili ve edebiyati okuyorum canim ben :)
eneeepaylasmiyaydim keskeee. Ben sen kiloluyum kizim bu arada :d ben dert etmiyorum sana noluyorr
Enemm zor gelmiyor mu ??
Eki Görüntüle 699878 kizlaaar sabah kahvaltiimözel istek üzerine resim cekip koyucam artik yediklerimi meyve tabaginda, kücük boy bir elmanin yarisi, kücük bir portakalin yarisi, 100 gram cilek, 1 adet muz, 1 adet kivi var :) yanindaki kasede 100 gram yogurt var ve ikisinin üzerine toplamda 1 corba kasigi yulaf ezmesi koydum :) ikna oldunuz mu istek verenler?
aramızda 1 kg bile yok be ne kilolusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?