11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

maşallah çok hamaratsın sabah sabah ne çok iş yapmışsın ben evde olsam bu saatte dala uyuyor olurdum

sagol canim benim ama ben ablamin evinde yasiyorum, ablamla enistem memlekete gitmislerdi haftasonu bugun geliyorlar evi daginik görmesin diye sey ettim :) kendi evim olsa hayatta yapmam

kizlaaar sabah kahvaltiim özel istek üzerine resim cekip koyucam artik yediklerimi meyve tabaginda, kücük boy bir elmanin yarisi, kücük bir portakalin yarisi, 100 gram cilek, 1 adet muz, 1 adet kivi var :) yanindaki kasede 100 gram yogurt var ve ikisinin üzerine toplamda 1 corba kasigi yulaf ezmesi koydum :) ikna oldunuz mu istek verenler?

sagol canim benim :d ama ben ablamin evinde yasiyorum, ablamla enistem memlekete gitmislerdi haftasonu bugun geliyorlar evi daginik görmesin diye sey ettim :) kendi evim olsa hayatta yapmam :d

he valla insan kendi evindeyken sallıyo kendini zatenn

kahvaltını görünce bir yutkundum biyerim şişermi acaba dicem ama zaten heryerim şiş

hayııırr diğer müslini görmden afiyet olsun şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…