11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Kızlar selam herkese, sabah kahvaltımı yaziim
Yulaf kepeğinden krep,1tane Light üçgen peynir,domates,salatalık,1haşlanmış yumurta,1tatlı kaşığı salça,1dilim yağsız hindi salam,Yeşilçay
Şimdide 1bardak çay içiyorum şekersiz:)

Kızlar dün misafirlerim vardı ve hem yemeğimi yine ayrı yedim yağsız hem de çayla birlikte tatlı ve pasta vardı bol çikolatalı herkes oh yedi ben yemedim:) çok mutlu oldum insan yememesi gereken şeyleri yemediğinde mutlu oluyo ya:)

harikasin canim :) ama canin cok istediginde 1 lokma bile olsa ye :)

Bravo sana canım vallahi becericen sen bu işi çok azimli görüyorum ben seni özellikle bu son haftalarda

harikasin canim :) ama canin cok istediginde 1 lokma bile olsa ye :)
Sağol şekerim:) tabi çok canım istediğinde 1lokma tadına bakıom yoksa içimde kalıp sonra daha fazla yiyorum ama gece olduğu için bide hiç canım da çekmedi, bide kızlar insan diyet taptıkta sanırım midede küçülüyo çok çabuk tokluk oluyo
Bravo sana canım vallahi becericen sen bu işi çok azimli görüyorum ben seni özellikle bu son haftalarda

Ay sağol tatlışkom ya inşallah hepimiz başaralım:) sen ztn inceciksin de:)

Erik yiyorum bir kocaman kase:) Tuzsuz yiyorum normalde tuza banarak yemeyi çok severim ama malum tuz şişiniz davul gibi yaptığı için artık sade yiyorum

Kilo da mı yapmıyor?

her seyin fazlasi kilo tatlim :) en azindan daha dogal :) " Uzun zamandır deniz tuzu kullanmamın sebebi işte bu. Çünkü rafine olmamış deniz tuzu mineral bakımından zengin ve içinde ihtiyaç duyduğumuz bütün mineraller doğal halde bulunuyor." yaziyor bir sitede :)

En güzeli kullandı zi miktarı kısmak ben normalden daha az kullanıyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…