11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Of kizlar beni bir mide bulantisi aldiki sormayin. 10 dakikaya yuruyuse cikiyorum bugun uzun yuruyebilecegime dair pek umudum yok bakalim artik deniyecez

gel beraber yiyelim tatlım erik partisi yapalım çatlayana kadar erik yiyelim:)))))))

ben daha erik siftası yapmadımm

sagol sekerim :) ee ne kalmis ki tatlim 60 kiloya verirsin en kisa sürede :) bende 60 olmak istiyorumm
daha çok var 60 a yaa tatilde yaklaştı iyice ümitsizliğe kapıldım şişkomu gidicem tatille benyaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84:

ben daha erik siftası yapmadımm

daha çok var 60 a yaa tatilde yaklaştı iyice ümitsizliğe kapıldım şişkomu gidicem tatille benyaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84:

hayir sekerim gayette az kalmis 60 a :) öyle umutsuzluga kapilirsan olmaz kiiii, tatilede sisko gitmiyceksin cünkü 60 kiloya inmis olacaksiinnn :)

ağzın bal yesin öperim seni

hehe beynine iyi sinyaller yollaa :) kilo veremiycem dedikce beyin otomatikmen kilo vermeyi durduruyoor :) ben pantolonlarimi hep icine giremedigim bedenler aliyorum mesela, onun icine olucam diyorum ve suan 2 tanesine de oluyorum sekerim o yüzdeeeen napiyoruuz biz kilo veriyoruuz, hemde tatile giderken 60 kiloya inmis sekilde kilo veriyoruuuz :) ve diyette degiliz, sadece saglikli ve yeteri kadar yiyoruz :)

hihihi :) o acamadigim linkte de mi yan kahkül vardiii

kızzzz kadın salonunu açtıgından beri hep yan kahkül yapmak istermiş ilk defa bana nasip olmuş sonra ben daha koltukta kesimdeyken 7-8 kişi geldi hepside valla yan kahkül istiyoruz dediler annemde galiba biz ayagımızı sürterek gelmişiz dedi kuaförde dilvincim siz her zaman gelin hatta sen benim yanıma gel boş zamanlarında çalış dedi

aa cok ilginc kizim bizim orlarda hep kizlarin yan kahkülü vardir

aa cok ilginc kizim bizim orlarda hep kizlarin yan kahkülü vardir

buralarda modaya uyan ve manken gibi olan bi ben varım kızıııım nereye ayağımı atıyorum olay bu arada yemeğim 2 küçük zaytinyaglı kabak dolması 2 yemek kaşığı yoğurt 3 yemek kaşığı zeytinyaglı salata yarım dilim kepekli ekmek yoğurtla yedim sarmısaklıydı

afiyet olsun sekerim müsli tok tuttu muu?

Selam kizlar, 5 km yuruyus daha sonra bir kasik yogurt, iki kofte, bir kase salata yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…