- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
60 kg olmak istiyorum
afiyet olsun şekerr
Akşam yemeğim: fırında yağsız mantar, 2kaşık pilav ve tonbalıklı yoğurtlu hardallı salatam:) yanında da Light ice tea
gel beraber yiyelim tatlım erik partisi yapalım çatlayana kadar erik yiyelim:)))))))
daha çok var 60 a yaa tatilde yaklaştı iyice ümitsizliğe kapıldım şişkomu gidicem tatille benyaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84:sagol sekerim :) ee ne kalmis ki tatlim 60 kiloya verirsin en kisa sürede :) bende 60 olmak istiyorumm
ben daha erik siftası yapmadımm
daha çok var 60 a yaa tatilde yaklaştı iyice ümitsizliğe kapıldım şişkomu gidicem tatille benyaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84:
Of kizlar beni bir mide bulantisi aldiki sormayin. 10 dakikaya yuruyuse cikiyorum bugun uzun yuruyebilecegime dair pek umudum yok bakalim artik deniyecez
hayir sekerim gayette az kalmis 60 a :) öyle umutsuzluga kapilirsan olmaz kiiii, tatilede sisko gitmiyceksin cünkü 60 kiloya inmis olacaksiinnn :)
ağzın bal yesin öperim seni
bol saaaannnsss
kizlaaar aksam yemegim :) 1 corba kasigi z.yagi ve 1 tatli kasigi biber salcasiyla hazirladim kapuska (1 kase, ben hep o kaseyle yemek yiyorum) ve 100 gram yogurt :) Eki Görüntüle 700045
kıııızzlarr ben geldim ama akşam giricem öptüm hepiniziiibu arada saçım tam istediğim gibi oldu gerçi kahküle alışmam zor olucak 4 seneden sonra
merak etttiiiiiimm
hihihi :) o acamadigim linkte de mi yan kahkül vardiiiarkalar düz kesim önümde de sola doğru yan kahkül varrr
hihihi :) o acamadigim linkte de mi yan kahkül vardiii
kızzzz kadın salonunu açtıgından beri hep yan kahkül yapmak istermiş ilk defa bana nasip olmuş sonra ben daha koltukta kesimdeyken 7-8 kişi geldi hepside valla yan kahkül istiyoruz dedilerannemde galiba biz ayagımızı sürterek gelmişiz dedi kuaförde dilvincim siz her zaman gelin hatta sen benim yanıma gel boş zamanlarında çalış dedi
aa cok ilginc kizimbizim orlarda hep kizlarin yan kahkülü vardir
buralarda modaya uyan ve manken gibi olan bi ben varımkızıııım nereye ayağımı atıyorum olay bu arada yemeğim 2 küçük zaytinyaglı kabak dolması 2 yemek kaşığı yoğurt 3 yemek kaşığı zeytinyaglı salata yarım dilim kepekli ekmek yoğurtla yedim sarmısaklıydı
afiyet olsun sekerimmüsli tok tuttu muu?
ilk gunu kazasiz belasiz atlatin hayirli olsunevvvvetttttve bu arada saat 5 gibi acıkınca küçük bi avuç leblebi yedim çünkü yemek yeme şansım yoktu
ilk gunu kazasiz belasiz atlatin hayirli olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?