11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

gecmis olsun canimm

sağol canım dişlerime çok iyi bakarım mutlaka her gün fırçalarım ama bi gün ailece çıkmıştık nazardan sapa sağlam dişim kırıldı Allah'tan arka büyük dişlerimin görünmüyo önde falan değil ben çıkıyorum biraz uyumaya çalışıcam duramıyorum kulağımada vuruyooo

kiz disim agriyo demiyo muyduuuunn :26:

evet çıktım marketten bişeyler aldım hemde kahve alıp geldim ben şu bakımdan sandım hasta olanlar genelde makyaj falan yapmazda bakımsız olur ya ondan sandım tamam hastayım hatta bi yanağım şiş ama şal kapatıyo güzelim belli olmuyo sadece konuşamıyorum ama makyajım falan yerli yerinde

ne bileyim karsilasirsiniz falan diye sey ettiydim ben

Akşam yemeğim: fırın poşetinde mantarlı tavuk yağsız, kocaman kâsede cacık ve Light ice tea bide 2 kaşık irmiş helvası yedim
Bütün gün toplamda aldığım kalori 800civarında

ne bileyim karsilasirsiniz falan diye sey ettiydim ben

yok bebeğim nerdeee en son pazardı işte ama makyajımı o kadar güzel yaptım kii ya boşa gittiiii

kızlar bu arada 300 kalorilik çiğ köfte yedim akşam yemeğimi yiyememiştim iyi oldu hemde acısından uyuştu dişimin ağrısını hissetmiyorum yiyen bağırdı benim sadece gözüm yasardı kısır gibi yedim alışmışım baya

Son düzenleme:
Akşam yemeğim: fırın poşetinde mantarlı tavuk yağsız, kocaman kâsede cacık ve Light ice tea bide 2 kaşık irmiş helvası yedim
Bütün gün toplamda aldığım kalori 800civarında

maşallah canım :13: bugün bende pek yiyemedim şimdi işte bi yarım saat önce çiğ köfte yedim doydum mu hayır ama yeter bu kadar diye düşünüp kalktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…