- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
canım kendi doktorum yok tayini çıktı ondan gidemiyorum yeni bi doktor bulmam lazım babama dedim araştırıyo işte(( yemeği zor yedim çok kötü ya yanağımda şişmiş ((
gecmis olsun canimm
kizlaar aksam yemegim, büyük bir kase soguk ayran corbasii
afiyet olsun canımın içiii
sagol tatliimm, gerci koyu bi kivamda yemek gibi oldu
olsun olsunşifa olup yağlarını yaksınnn
amaninn kandil kandil dua niyetine gecer belki bu dedigin insallah yaa amin amin
canlarım diyetdaşlarım hepinizin kandili mübarek ve hayırlara vesile olması dileğiyle nice kandillere
umarım bu sene hepimiz istediğimiz kiloya inip koruruz o kilolarıı
amin canimm, kiz sizin orda kandil simidi falan yapiyorlar mi
evet canım gündüz öğleye kadar şivrilik gecede kandil simidi dağıtılırtabi ben yiyemiyorum iştahım kaçtııı bu işaret sanki diş ağrısını gösteriyo
galiba öyle e sen simdi disari da cikamazsin bilmem anlatabildim mi
kiz disim agriyo demiyo muyduuuunn :26:
evet çıktım marketten bişeyler aldım hemde kahve alıp geldim ben şu bakımdan sandım hasta olanlar genelde makyaj falan yapmazda bakımsız olur ya ondan sandımtamam hastayım hatta bi yanağım şiş ama şal kapatıyo güzelim belli olmuyo sadece konuşamıyorum ama makyajım falan yerli yerinde
ne bileyim karsilasirsiniz falan diye sey ettiydim ben
Akşam yemeğim: fırın poşetinde mantarlı tavuk yağsız, kocaman kâsede cacık ve Light ice tea bide 2 kaşık irmiş helvası yedim
Bütün gün toplamda aldığım kalori 800civarında
maşallah canım :13: bugün bende pek yiyemedim şimdi işte bi yarım saat önce çiğ köfte yedim doydum mu hayır ama yeter bu kadar diye düşünüp kalktım
Akşam yemeğim: fırın poşetinde mantarlı tavuk yağsız, kocaman kâsede cacık ve Light ice tea bide 2 kaşık irmiş helvası yedim
Bütün gün toplamda aldığım kalori 800civarında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?