- 14 Eylül 2012
- 5.242
- 1.854
- 448
smileyler i ezberlemekten kurtuluyorum canim onu anlatiyordum
ni demek canim
Hb şekerim :) gergin,uykusuz,yorgun anlıycan berbat haldeyim,sen nassin bakimkilocuklar ne alemde
Ayyy bizim topik yine şişmişbenimde haftaya olacak tam sınav günü
Regl iken o göbek olayına çok pis sinir oluyorumiçime çekemiyrm ya hamile gibi dolaniyrm
Valla bn şimdiden gerginim suratim mayın tarlası gibi oldu:))
ben yazmışım sanki bunlarısuratım patlak patlak... gerginim.. kocaya öcü gibi bakıyorum adam korkuyo :) göbek deseniz aldı başını gidiyo... bide regl olunca doktora başlıcam kısmetse onun stresi.... pimi çekilmiş patlamaya 1 snsi kalmış bombayıımm
gece benim kardeşim gelmiş şişim yaabla bişey diycem sana ama kızma dedi tamam dedim aynı bebek gibi olmuş yüzün çok tatlı olmuşun diyo acaba yüzümde mi şişti ki
ben temizlemek için hakiki zeytin yağlı sabun kullanıyorum sonra maske peeling vırt zırt yapıyorum gül suyuda sür o herkes bebek gibi yüzün var der adet dönemi hariçbenimde suratım bebek gibi chucky olanından
Kızlar ya bende fena şişim bugün yarın gelecek benimde regl, hem iştahlıyım hem balon gibiyim yaaaherşeyi yemek istiom ama hiç birini yemiom
ben temizlemek için hakiki zeytin yağlı sabun kullanıyorum sonra maske peeling vırt zırt yapıyorum gül suyuda sür o herkes bebek gibi yüzün var der adet dönemi hariç
kızlar ya niye bilmem ağzım yara dolu 5 yerde yara oluştu ve dişim çok kötü kendi doktorumun tayini çıktı offf off
yarın cuma yine tırsıyom ya:18::18::18::18:
benim kadar degildir
EEEEEEE Dilviin hanım dengesiz beslen beslen haftalarca sonrada ağzında yara çıksın. Ağızdaki yaralar b12 vitaminin eksikliğinde olur. Benexol diye bir B vitamini takviyesi var ondan günde 3 tane yutarak yaralardan kurtulabilirsin. Diş macunun içinde SLS(sodiumlaurethsulfat) olmayan bir marka ile değiştir. Sensodyne alabilirsin mesela. Ayrıca rossman ve eczanelerde cankersore patch ler satılıyor üzerine yapıştırıyorsun sabaha geçmiş oluyor yara.
kızlar hem bogazıma hem kulağıma vurmaya başladıyemek yiyimde ilaç atıcam bi kaç gün içinde doktora gidicem
geçmiş olsun canım bende bugün gittim ama görünemedim. gitmediğin kabahat bu zamana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?