hoyttt noluyööö leennn topikte regl olanlar var ne ayak...ayıp oluyo amaaa
kızlar bugün dünden 600 gr fazla çıktımidam edin beni :))
İden ben de bugün dünden 900gr az çıktım
Anladımki senin teorin doğru bu işin tuvalete çok çıkmakla alakası büyük
Şakamaka ben 49,5kg oldum kızlar sayenizde 6kg vererek forma kavuştum. Bundan sonra pek vermek istemiyorum doğrusu çünkü acuk çirkin duruyor yüzüm filan sanki:44:
tabikide tuvaletle alakalı :) ben 600 gr fazla çıktım ama tam tartıdan indim üstümü giydim wc ye çıkabildim :) gıcık oluyorum... sonra tekrar üst çıkar tartıl giyin zor yanii....
kızlar akşama ankaraya gidiyorum 2-3 gün yokum haberiniz olaaaa
Benim menü öğlenin aynısı; körili tavuk. Yanında 4 küççücük salatalık turşusu. Sonra da yoğurtla yulaf kepeği yedim mi benden iisi Şam'da kayısı. Bugün karın ağrımı bahane ederek yürümedim akıllılık yaptım. Şimdi çok pişmanım :26:
O değil de 10 kiloya yakın verdim hala kiloluyum. Nasıl bi şeye dönüşmüşüm ben kendime yabancılaşmışım. Şu kadar söyliim nişanlımın rahmetli babannesi beni "neydi o kara kuru çirkin şeyin adı" diye çağırırdı. Şimdiki halimi görse adımı öğrenir miydi acaba
kiizz hic gülcegim yoktunur icinde yatsin rahmetli. kiiiz benle de bugun bi arkadasim dalga gecti ya kilo vere vere topu topu 10 kilo kaldin diyo
Benim menü öğlenin aynısı; körili tavuk. Yanında 4 küççücük salatalık turşusu. Sonra da yoğurtla yulaf kepeği yedim mi benden iisi Şam'da kayısı. Bugün karın ağrımı bahane ederek yürümedim akıllılık yaptım. Şimdi çok pişmanım :26:
O değil de 10 kiloya yakın verdim hala kiloluyum. Nasıl bi şeye dönüşmüşüm ben kendime yabancılaşmışım. Şu kadar söyliim nişanlımın rahmetli babannesi beni "neydi o kara kuru çirkin şeyin adı" diye çağırırdı. Şimdiki halimi görse adımı öğrenir miydi acaba
Ayyy o durum bnde de var ya,7 kiloya yakın verdim en baştan beri,ama sanki löp löp yağ fışkıryr sanıyorum,dar body giymekten çekiniyorum :))))) yaa o değil dün bi hatun gördüm,baya bi şişko,yani göbek kalça ne ararsan mevcut,daracık kot ve body giymiş,bnde özgüven sorunu var valla onu anlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?