11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

hoyttt noluyööö leennn topikte regl olanlar var ne ayak... ayıp oluyo amaaa

kızlar bugün dünden 600 gr fazla çıktım idam edin beni :))

İden ben de bugün dünden 900gr az çıktım
Anladımki senin teorin doğru bu işin tuvalete çok çıkmakla alakası büyük
Şakamaka ben 49,5kg oldum kızlar sayenizde 6kg vererek forma kavuştum. Bundan sonra pek vermek istemiyorum doğrusu çünkü acuk çirkin duruyor yüzüm filan sanki:44:

tabikide tuvaletle alakalı :) ben 600 gr fazla çıktım ama tam tartıdan indim üstümü giydim wc ye çıkabildim :) gıcık oluyorum... sonra tekrar üst çıkar tartıl giyin zor yanii....

kızlar ders çıkışı biraz yürüdüm ve ıccık alışveriş yaptım tam istediğim far setini buldum çok mutluyum
şimdi 1 kase baharetlı yarım yaglı yoğurt yiyorum birazdan yemeğimi yerim akşama doğru meyve yiyerek günümü kapatırım dayanamıyorum deyse ben çok sıcakkk

kızlar şimdi az şekerli kahvemi içiyorum bitki çayımı içip çıkıcam bugün arkadaşımın doğum günüymüş son anda haberim oldu oraya gidicem şimdi horon falan tepiceklermiş gidiyimde kurtlarımı dökiyim

kizlar eve simdi girdim yaa
sabah kahvaltim, yulaf kepekli krep, azcik kasar, 1 salatalik, kavun ve 1 tatli kasigi ev yapimi bögürtlen receli.

40dklık sporumu yaptım, 20dk da yürüyüş of eve geldim çok yorgunum, şmdi de öğle yemeği yemedim onun yerine 5erik 1kayısı yiyorum

sabah: 1 er adet salatalık domates biber ve yumurta

öğlen: 1 yumurta 200 gr kadar yoğurdun içine iki salatalık ve bir dilim uno denge light ekmek

ara: az yoğurt yaninda bir dilim uno light ekmekle

akşam: yağsız salata

ama sonrada bir şeyler yiyebilirim

Benim menü öğlenin aynısı; körili tavuk. Yanında 4 küççücük salatalık turşusu. Sonra da yoğurtla yulaf kepeği yedim mi benden iisi Şam'da kayısı. Bugün karın ağrımı bahane ederek yürümedim akıllılık yaptım. Şimdi çok pişmanım :26:

O değil de 10 kiloya yakın verdim hala kiloluyum. Nasıl bi şeye dönüşmüşüm ben kendime yabancılaşmışım. Şu kadar söyliim nişanlımın rahmetli babannesi beni "neydi o kara kuru çirkin şeyin adı" diye çağırırdı. Şimdiki halimi görse adımı öğrenir miydi acaba

kiizz hic gülcegim yoktu nur icinde yatsin rahmetli. kiiiz benle de bugun bi arkadasim dalga gecti ya kilo vere vere topu topu 10 kilo kaldin diyo

Günaydın kızcağızlar,nassınız bakim
Sabah tartıda 66.2 yi gördüm ah 65 az kaldı bekle geliyommm
Kahvaltıda yarım portakal,sonrada bi kahve içtim,cnm hiç bişey istemiyo başım ağrımasın dye yedim yani mecburiyetttenn :)

Ayyy o durum bnde de var ya,7 kiloya yakın verdim en baştan beri,ama sanki löp löp yağ fışkıryr sanıyorum,dar body giymekten çekiniyorum :))))) yaa o değil dün bi hatun gördüm,baya bi şişko,yani göbek kalça ne ararsan mevcut,daracık kot ve body giymiş,bnde özgüven sorunu var valla onu anlıyorum

o özgüven sorunu bende de var... açık renk kot giydi mbugün herkes bana bakıyo sanıyom

kızlar ben yarın sabah gitcem doktora bakalım ne zaman yapcaklar aşılamayı ... çok korkuyorum günü tutturamazlarsa fln diye... bakalım haktan hayırlısı nolur dualarını eksik etmeyin canlarım..

Bugün 49,4 kg çıktım. 50 direncini kırdıktan sonra hızlı gidiyor bayağ.
Kızlar ben artık kilo vermek istemiyorum ya babam durup durup çok çirkin oldun diyor zaten deli oluyorum.
Dünde dana gibi yedim hatta sabah tartılmayım şimdi moralim bozulur dedim artı çıkarsam sonuç düne göre yine eksi.
Garip bir hal artık bu diyet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…