o özgüven sorunu bende de var... açık renk kot giydi mbugün herkes bana bakıyo sanıyom
kızlar ben yarın sabah gitcem doktora bakalım ne zaman yapcaklar aşılamayı ... çok korkuyorum günü tutturamazlarsa fln diye... bakalım haktan hayırlısı nolur dualarını eksik etmeyin canlarım..
o özgüven sorunu bende de var... açık renk kot giydi mbugün herkes bana bakıyo sanıyom
kızlar ben yarın sabah gitcem doktora bakalım ne zaman yapcaklar aşılamayı ... çok korkuyorum günü tutturamazlarsa fln diye... bakalım haktan hayırlısı nolur dualarını eksik etmeyin canlarım..
Bugün 49,4 kg çıktım. 50 direncini kırdıktan sonra hızlı gidiyor bayağ.
Kızlar ben artık kilo vermek istemiyorum ya babam durup durup çok çirkin oldun diyor zaten deli oluyorum.
Dünde dana gibi yedim hatta sabah tartılmayım şimdi moralim bozulur dedim artı çıkarsam sonuç düne göre yine eksi.
Garip bir hal artık bu diyet
korkma yavru hormonları ürkütme
Oyyy canım yaa inşallah olur be
Ayyy o durum bnde de var ya,7 kiloya yakın verdim en baştan beri,ama sanki löp löp yağ fışkıryr sanıyorum,dar body giymekten çekiniyorum :))))) yaa o değil dün bi hatun gördüm,baya bi şişko,yani göbek kalça ne ararsan mevcut,daracık kot ve body giymiş,bnde özgüven sorunu var valla onu anlıyorum
saolun canlarım.. inşallahhh
kııss ceehepuff sen bizimi kıskandırıyonyok yemiş yemiş eksi çıkmış
bende dün akşam bi tek meyve yedim o survivorda nusret etleri yaptıkça acıkdım ama yemedim.. sabah yine aynı çıktım
Dualarımız seninle tatlım çok güzel olcak herşey tatlım:)o özgüven sorunu bende de var... açık renk kot giydi mbugün herkes bana bakıyo sanıyom
Bugün 49,4 kg çıktım. 50 direncini kırdıktan sonra hızlı gidiyor bayağ.
Kızlar ben artık kilo vermek istemiyorum ya babam durup durup çok çirkin oldun diyor zaten deli oluyorum.
Dünde dana gibi yedim hatta sabah tartılmayım şimdi moralim bozulur dedim artı çıkarsam sonuç düne göre yine eksi.
Garip bir hal artık bu diyet
Yok canımcım o sendeki özgüven eksikliğinden kaynaklanmıyor, onları giyen hatunun göz nizam eksikliğinden kaynaklanıyor. Ben kendime yakıştıramam giymem de. Ben de dün gördüm benim 2 katım hatun straptez mini elbise giymiş dünya umrunda değil. Sırt sağ ve sol olmak üzere 2 katmandan oluşuyo ve sallamamış kadın. Ben kilolu halimle kızı yadırgadım.
Ayyy onlardan o kadar çok ki,nasıl giyiniyorlar valla bn bilmiyorum,şahsen bn tayt bile giyemiyorum bayadir,neden aman oram buram çıkmasın meydana
Ayyy İdeeen pis adam çiğ etlerin altına üstüne tereyağ döktü de öyle pişirdi ya. İçim gitti sana anlatamam yaa yok böyle bir eziyet.
Dualarımız seninle tatlım çok güzel olcak herşey tatlım:)
Ooooo süpersin istediğin kiloya ulaştın artık darısı başımıza:)
Hazır patron ortalarda yokken yazayım da yazayım. Kahvaltımı yazayım: 1 haşlanmış yumurta, biraz light peynir, 1 bardak süt. bugün evde hazırlayamadığım için dışarı yemeğe çıkçam. Cevahir'e gitçem tabii önce Mango'ya uğrayıp alışveriş yapçam. Malum giycek hiçbir şeyim yok
Öğle yemeğim
Yoğurtlu,tavuklu çorba ( protein olarak :))
Fırında sebze :) patlıcan,domates,biber karışımı bişey,kafadan yaptım
Sabah iki erik, iki kayısı, 10 tane filan kiraz, bir avuç fındık(artık fındık yiyebiliyorum bu arada çok mutluyum)
Öğlen 2 kaşık domates çorbası, 1 kaşık tavuk haşlama, 1 kaşık erişte, 2 kaşık salata yedim
o etler hala gözümün önünde....
kıs nerde çalışıyon sen özel deilse :) oralarda bi kaç arkdaşım varda :)
Afiyet olsun cnm,alerjin geçiyor galiba ne güzel :)
Cnm tam Cevahir'le Ortaklar'ın arasında kalıyoruz. Metro girişi var binanın önünde. Pekintaş binasının yanında, Ermeni Mezarlığı'nın karşısınında. giderken sağda dönerken solda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?