11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

korkma yavru hormonları ürkütme

Oyyy canım yaa inşallah olur be

Kız zaten vermek değil korumak zor derler :) bncede daha fazla verme,bundan snra dikkat edeceksin artık

Yok canımcım o sendeki özgüven eksikliğinden kaynaklanmıyor, onları giyen hatunun göz nizam eksikliğinden kaynaklanıyor. Ben kendime yakıştıramam giymem de. Ben de dün gördüm benim 2 katım hatun straptez mini elbise giymiş dünya umrunda değil. Sırt sağ ve sol olmak üzere 2 katmandan oluşuyo ve sallamamış kadın. Ben kilolu halimle kızı yadırgadım.

Ayyy İdeeen pis adam çiğ etlerin altına üstüne tereyağ döktü de öyle pişirdi ya. İçim gitti sana anlatamam yaa yok böyle bir eziyet.

Dualarımız seninle tatlım çok güzel olcak herşey tatlım:)

Ooooo süpersin istediğin kiloya ulaştın artık darısı başımıza:)

Ayyy onlardan o kadar çok ki,nasıl giyiniyorlar valla bn bilmiyorum,şahsen bn tayt bile giyemiyorum bayadir,neden aman oram buram çıkmasın meydana

Hazır patron ortalarda yokken yazayım da yazayım. Kahvaltımı yazayım: 1 haşlanmış yumurta, biraz light peynir, 1 bardak süt. bugün evde hazırlayamadığım için dışarı yemeğe çıkçam. Cevahir'e gitçem tabii önce Mango'ya uğrayıp alışveriş yapçam. Malum giycek hiçbir şeyim yok

Öğle yemeğim
Yoğurtlu,tavuklu çorba ( protein olarak :))
Fırında sebze :) patlıcan,domates,biber karışımı bişey,kafadan yaptım

kızlar dün geç geldim eve yazamadım arkadaşımın doğum gününde hiç pastaydı kurabiyeydi yemedim kola falanda içmedim anca oynadım sabah kahvaltım 1 simit 1 tane peynir yiyip doktora gittim yine dişçiye kadınla kanka olduk ha neyse Allah' tan çok iyi bi doktor hiç hissetmiyorum kadın ankadaradaki millet vekillerinin ve uğur ibrahim altayın doktoruymuş Allah' tan bu sefer iyisine çattım
akşam yemeğini geç yicem biraz hareket olarak ev işii yapcam ((

Ayyy İdeeen pis adam çiğ etlerin altına üstüne tereyağ döktü de öyle pişirdi ya. İçim gitti sana anlatamam yaa yok böyle bir eziyet.

o etler hala gözümün önünde....

Dualarımız seninle tatlım çok güzel olcak herşey tatlım:)

Ooooo süpersin istediğin kiloya ulaştın artık darısı başımıza:)

saol canım çok teşekkürler..

kıs nerde çalışıyon sen özel deilse :) oralarda bi kaç arkdaşım varda :)

Öğle yemeğim
Yoğurtlu,tavuklu çorba ( protein olarak :))
Fırında sebze :) patlıcan,domates,biber karışımı bişey,kafadan yaptım

bizimde şehriye pilavı ezo gelin çorba bezelye salata varmışş...

az çorba az pilav salata varsa birazda yoğurt yemeyi düşünüyorum...

Sabah iki erik, iki kayısı, 10 tane filan kiraz, bir avuç fındık(artık fındık yiyebiliyorum bu arada çok mutluyum)
Öğlen 2 kaşık domates çorbası, 1 kaşık tavuk haşlama, 1 kaşık erişte, 2 kaşık salata yedim

Afiyet olsun cnm,alerjin geçiyor galiba ne güzel :)

o etler hala gözümün önünde....

kıs nerde çalışıyon sen özel deilse :) oralarda bi kaç arkdaşım varda :)

Cnm tam Cevahir'le Ortaklar'ın arasında kalıyoruz. Metro girişi var binanın önünde. Pekintaş binasının yanında, Ermeni Mezarlığı'nın karşısınında. giderken sağda dönerken solda

Cnm tam Cevahir'le Ortaklar'ın arasında kalıyoruz. Metro girişi var binanın önünde. Pekintaş binasının yanında, Ermeni Mezarlığı'nın karşısınında. giderken sağda dönerken solda

bi ara eşim çalıştı cevahirde ... arkadaşım da ordaki bi mühendislik kursunda çalışmıştı binyılmı neydi adı ama sen terstesin :))

çookk gezdim oralarda :))

bende yeşilköydeyimm ... dtm :)

Öğlen ızgara köfte, 1 dilim domates yedim kızlar. Şimdi de çay içiyorum. Bu arada bizim bilgisayarlar da kontrol ediliyomuş 2009 dan beri burdayım yeni haberim oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…