vallahi öyle :) keşke hep öyle deseler :) :)
kızlar sizce kondisyon bisikleti zayıflatır mı? yarın başlıcam sürmeye inşallah :)
çok sağolasın arkadaşım valla okuyorum millete yazdıklarını çok yardımcı oluyorsun çok sağol.bende ip gibi olmak istiyorum hergün binecem bisikletime inşallah ağzımı bir tutabilsem iştah çok açık bende :)
ne demek tatlım benim istediğim bildiklerimi doğru bir şekilde anlatmak herkese :) ip atlasan onunda baya faydası olur ve jilian michales programı inanılmaz faydalı eğer vaktin varsa yap derim ben 3 gündür yapmıyorum gecede ders çalışıyorum sonra ölü gibi yatıyorum
neler aldin zayiflamak savasmaktan daha zor geliyor banatatlım benim niye sorun olsun ben nekadar çok olursak okadar mutlu olurum :)
bu arada bende markette gıttım dıyet için bır araba alışveriş yaptım :) sanki savaşa hazırlanıyorum
ahhhhhhhhhh bu adam beni oldurecek.esim cok dis gorunuscu.zamanla anlatirim.Kizim zamansiz geldi canim.Ben okulumu biraktim, hatta gelecegimi biraktimcanım sen sakın mutsuz olma asla kıloyuda kafana takma nasıl olsa verırsın benimde bebeğim olsa keşke ve tek derdım kılo vermek olsa
biraz ayrintili yazsana su sok diyeti ondada seni yanliz birakmamkızlar bir diyet alışverişi yaptım 15 gün yetıcek kadar ben ılk hafta sok dıyet yapıcam ağırlıklı yoğurt yulav ezmesi tarzında beslenicem ve bolca meyve şu önce bana ait olmayan 5 kg vermem lazım:) yarın sabah hepımızın kg alarak başlıyoruz aç karna ve iç çamasırlarımızla olan kg baz alıyoruz :)) ve listemizi olusturuyoruzson sürat devam sonra
hihi ben tartildim bile en dombiliniz benim 74.9 umCuma günleri tartı günümüz olsun mu? Her hafta cu ma sabahları tartılıp paylaşalım cumaları tartı günümüz diyelim mi?????
benimde az zararla 3.gunum bitti.beni bu aksamlar mahvediyor.yemegi erken yiyorum sonrasi..........sormayinslm kızlar bugün benim diyette 4 günümdü bugünüde bitirdim spordan hemen size geldim bende aranıza katılayım diye diyetisyen eşliğinde kiloları vermeye çalışıyorumm umarım dilediğimiz gibi sonuçlanır herşey
ben cok istedim ama olmadi.kizim zirliyor hep.kucakta uyumaya alistiKızlar ben her sabah 10 da ebru şallının programını takip ediyorum plates onunla yapıyom kaçırırsan netten bulup yapıyom diyetle beraber mutlaka sizde yapın
ya ne kadar cok spor cesidi cikti.ben dagdami yasamisim diyorum.bu ne gulum simdi.neye yariyor.ben cepten girdigim icin cogu seyi acamiyorumkızlar bende yatmadan jillian michaels yapıyorum :)
selam acaba ben de mi katılsam aranıza destek vermeye ve almaya ihtiyacim var daha önce çeşitli zamanlarda çeşitli miktarlarda kilo verdim ama o karadelik midem bulduğunu içine aldi, yaklaşık 15 kilo fazladan yaşıyorum:-(
slm kızlar bugün benim diyette 4 günümdü bugünüde bitirdim spordan hemen size geldim bende aranıza katılayım diye diyetisyen eşliğinde kiloları vermeye çalışıyorumm umarım dilediğimiz gibi sonuçlanır herşey
sizlere doktorumun verdiği diyet listesinide vereyim sizler ne düşünürsünüz öncelikle her öğün öncesi 2 bardak su sabahları ilk bardağıma bir kaç damla elma sirkesi damlatıyorum bunun dışında süt tozu yasak un şeker hamur işi tereyağ ve yağ çeşitleri yasak abur cubr aklınıza gelecek her şey ve mutlaka günde 3 bardak yeşil çay şekersiz siyah çayda sınır yok oda şekersiz kahve oda sadece light sütle o nescafe değil o da şekersiz evett aklıma gelenler bu kadar günlük menüye bakalım şimdi
SABAH 8 DE 2 KİBRİT KUTUSU PEYNİR YA DA ( 1 YUMURTA 1 KİBRİT KUTUSU PEYNİR ) AÇIK ÇAY 2 DİLİM KEPEK ÇAVDAR EKMEĞİ 5 ZEYTİNYADA (1 TATLI KAŞIĞI BAL) SÖĞÜŞ SALATA
ARA ÖĞÜN 10 30 1 PORSİYON MEYVE 2 PARÇA DİYET BİSKÜVİ
ÖĞLEN 13 00 3 KÖFTE BÜYÜKLÜĞÜNDE ET VEYA TAVUK BALIK VEYA PEYNİR (90 GR) YADA 1 TABAK KURUBAKLAGİL SALATA (YAĞSIZ) 1 Ç B YOĞURT LİGHT 2 DİLİM EKMEK VEYA EKMEK YERİNE GEÇENLER YEMEK SONRASI YEŞİL ÇAY
ARA ÖĞÜN 15 00 2 PORSİYON MEYVE
SAAT 17 30 DA YEŞİL ÇAY VE 2 ADET DİYET BİSKÜVİ
AKŞAM 19 30 2KEPÇE ÇORBA 8 YEMEK KAŞIĞI SEBZE YEMEĞİ SALATA YAĞSIZ 1 Ç B YOĞURT 1DİLİM EKMEK YEMEK SONRASI YEŞİL ÇAY
ARA ÖĞÜN 21 30 1 PORSİYON MEYVE 1 SU BARDAĞI SÜT VEYA YOĞURT LİGHT
EWET KIZLAR DİYET LİSTEM BÖLE KALABALIK GÖZÜKÜYOR AMA ÖLE DEĞİL HİÇ DE AÇ HİSSETMİYORUM İLK BAŞLANGIÇ OLARAK KAÇAMAK YOK KİLONUN GİDİŞİNE GÖRE VERECEK KAÇAMAK AMA ZATEN ŞEKERİ ARAMIYORSUNUZ İLK BİR İKİ GÜN ZOR ONDAN SONRA ALIŞIYORSUNUZ ELİNİZ GİTSE BİLE AKLINIZA KENDİNİZE VERDİĞİNİZ SÖZ GELİYOR VE BIRAKIYORSUNUZ EN AZINDAN BENDE ÖLE OLDU BEN KAYINVALİDEYE İNAT VERİCEM BENİ GECE GECE AĞLAM KRİZİNE SOKTU GÖRSÜN BAKALIM NASIL OLUYOR UZUN BİR SÜREDE GİTMEYİ DÜŞÜNMÜYORUMM OFFF ÇOK UZATTIM SIKTIM SİZLERİDE ÖZÜR DİLERİM HERKESDENN
Bende haftanın iki günü platese gidiyorum diğer günler de Ebru şallıyı takip etmeye çalışıyorum gerçekten çok güzel plates yaptırıyor bide koşu bandında tempolu yürüyüş yapmaya özen göstercem artık . Ama gerçekten bende herkese tavsiye ederim Ebru şalının plasesini çok faydalı gerçekten
kızlar şuanda işteyim ve saat 18,00 kadar burdayım sabah evden çıkmadan kahvaltımı yaptım ne mi yedim :)
4 yemek kaşığı yoğurt
3 yemek kaşıgı yulaf ezmesi
saat 10 da 1 muz yemeği planlıyorum ve gün içinde 3 lt su içmem lazm
aaaaaa hayııırrr ne muzuuu :/ muz kilo aldırır başka bişey yeeeeee
ama canım tok tutması gerekiyor beni çünkü öğlendede menümde sadece mısır patlağı varmuz yemessem halsiz düşebilirim şeker :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?