11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Kızlar ben her sabah 10 da ebru şallının programını takip ediyorum plates onunla yapıyom kaçırırsan netten bulup yapıyom diyetle beraber mutlaka sizde yapın

Bende haftanın iki günü platese gidiyorum diğer günler de Ebru şallıyı takip etmeye çalışıyorum gerçekten çok güzel plates yaptırıyor bide koşu bandında tempolu yürüyüş yapmaya özen göstercem artık . Ama gerçekten bende herkese tavsiye ederim Ebru şalının plasesini çok faydalı gerçekten

çok sağolasın arkadaşım valla okuyorum millete yazdıklarını çok yardımcı oluyorsun çok sağol.bende ip gibi olmak istiyorum hergün binecem bisikletime inşallah ağzımı bir tutabilsem iştah çok açık bende :)

ne demek tatlım benim istediğim bildiklerimi doğru bir şekilde anlatmak herkese :) ip atlasan onunda baya faydası olur ve jilian michales programı inanılmaz faydalı eğer vaktin varsa yap derim ben 3 gündür yapmıyorum gecede ders çalışıyorum sonra ölü gibi yatıyorum

canım ben dediğine baktım gerçekten öyle çok güzel hareketler var hemde çok faydslı olacak gibi hemen yapmaya başldım.

tatlım benim niye sorun olsun ben nekadar çok olursak okadar mutlu olurum :)
bu arada bende markette gıttım dıyet için bır araba alışveriş yaptım :) sanki savaşa hazırlanıyorum
neler aldin zayiflamak savasmaktan daha zor geliyor bana

canım sen sakın mutsuz olma asla kıloyuda kafana takma nasıl olsa verırsın benimde bebeğim olsa keşke ve tek derdım kılo vermek olsa
ahhhhhhhhhh bu adam beni oldurecek.esim cok dis gorunuscu.zamanla anlatirim.Kizim zamansiz geldi canim.Ben okulumu biraktim, hatta gelecegimi biraktim
biraz ayrintili yazsana su sok diyeti ondada seni yanliz birakmam
Cuma günleri tartı günümüz olsun mu? Her hafta cu ma sabahları tartılıp paylaşalım cumaları tartı günümüz diyelim mi?????
hihi ben tartildim bile en dombiliniz benim 74.9 um
benimde az zararla 3.gunum bitti.beni bu aksamlar mahvediyor.yemegi erken yiyorum sonrasi..........sormayin
Kızlar ben her sabah 10 da ebru şallının programını takip ediyorum plates onunla yapıyom kaçırırsan netten bulup yapıyom diyetle beraber mutlaka sizde yapın
ben cok istedim ama olmadi.kizim zirliyor hep.kucakta uyumaya alisti
kızlar bende yatmadan jillian michaels yapıyorum :)
ya ne kadar cok spor cesidi cikti.ben dagdami yasamisim diyorum.bu ne gulum simdi.neye yariyor.ben cepten girdigim icin cogu seyi acamiyorum

gunaydin.kendimizide tanitalim ya.......... ben sizi merak ediyorum.

GEL CANIM GEL biz başladık sende başla

hoş geldin canım ben de bu gün başladım kılo vermeye bakalım incecik olucazmı?

hımmm diyet listen güzelmiş bu sabah ılık suya konulan sirkeyi dr banada vermişti ama ben içemiyorum o kokusu sabah sabah benim midemi bulandırıyor :) ama çok faydası varmış yağ yakımına içebilen arkadaşlar mutlaka içsin

ahhh ahhh keşke bende evde olsamda pılates yapsam ebru şanlıyla özendirdiniz valla

Günaydın kızlarrrrr :) size kahvaltımı söylemeye geldim. ben dün başlamıştım diyete ama dün misafirlikte biraz fazla kaçırdım resmi başlangç günüm bugün

kendimi tanıtıyım ben 20 yaşında ve 70 kiloyum daha öncedeki kısa süreli rejimimde 4 kilo verdim ve 70 oldum. şuan tekrar bırakmamak üzere başlıyorum. çalışıyorum ve sabahları burda çorba çıkıyor bende çorba yiyorum sonra sormayın neden çorba diye :)

kepek ekmeğinden 3 ufak ısırımlık kadar ekmek + 1 kase mercimek çorbası limonlu ve pul biberli ( acı olsun metoblzmyı hızlandırsın diye :) ve ufacık bi böğrek çok ufakkk :) ve tabiki su :)

öğlen menüm öğlenndee :)

kızlar şuanda işteyim ve saat 18,00 kadar burdayım sabah evden çıkmadan kahvaltımı yaptım ne mi yedim :)

4 yemek kaşığı yoğurt
3 yemek kaşıgı yulaf ezmesi

saat 10 da 1 muz yemeği planlıyorum ve gün içinde 3 lt su içmem lazm

aaaaaa hayııırrr ne muzuuu :/ muz kilo aldırır başka bişey yeeeeee

ama canım tok tutması gerekiyor beni çünkü öğlendede menümde sadece mısır patlağı var muz yemessem halsiz düşebilirim şeker :)

bence birden bukadar yemekten kesme kendini :/ ay bilemedim canım ya şok diyet gibi bişeymi yapıcaksın sen ?

bende kendimi tanitayim 23 yasindayim evli ve bir kizim var heniu 2 ay 15 gunluk.ismim banu sultan ama sultani yazarsaniz sevinirim.176 boyundayim sabah itibariyle 74.9 kiloyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…