Arkadaşlar merhaba ben 11 senelik evliyim eşim yarın dava açmaya gidecek sorun çokta ciddi değil güya kendince assagida kabdinlarla sohbet etmem dedikodu etmem her olayda kadınların arasında adım geçmesi herkese herşeyi anlatmam ama bu bahane gibi geliyor bana 11 sene emek çöp((( çocuklarımiz var küçük beni hiç sevmediğini söyledi ama yalan kesinlikle inanmıyorum sizce boşandığı dan aonra pişman olup dönermi
Defolsun gitsinArkadaşlar merhaba ben 11 senelik evliyim eşim yarın dava açmaya gidecek sorun çokta ciddi değil güya kendince assagida kabdinlarla sohbet etmem dedikodu etmem her olayda kadınların arasında adım geçmesi herkese herşeyi anlatmam ama bu bahane gibi geliyor bana 11 sene emek çöp((( çocuklarımiz var küçük beni hiç sevmediğini söyledi ama yalan kesinlikle inanmıyorum sizce boşandığı dan aonra pişman olup dönermi
Ne anlattiniz ki bu kadar tepki verdi eşinizArkadaşlar merhaba ben 11 senelik evliyim eşim yarın dava açmaya gidecek sorun çokta ciddi değil güya kendince assagida kabdinlarla sohbet etmem dedikodu etmem her olayda kadınların arasında adım geçmesi herkese herşeyi anlatmam ama bu bahane gibi geliyor bana 11 sene emek çöp((( çocuklarımiz var küçük beni hiç sevmediğini söyledi ama yalan kesinlikle inanmıyorum sizce boşandığı dan aonra pişman olup dönermi
Gayette boşanma sebebi aslında.Arkadaşlar merhaba ben 11 senelik evliyim eşim yarın dava açmaya gidecek sorun çokta ciddi değil güya kendince assagida kabdinlarla sohbet etmem dedikodu etmem her olayda kadınların arasında adım geçmesi herkese herşeyi anlatmam ama bu bahane gibi geliyor bana 11 sene emek çöp((( çocuklarımiz var küçük beni hiç sevmediğini söyledi ama yalan kesinlikle inanmıyorum sizce boşandığı dan aonra pişman olup dönermi
Adam sizi sevmediğini söylemiş, neden yalan söylesin ki? Bence artık inanın dediklerine. Sevmeyen adamda pişman olup geri dönmez. Kafasında da kalbinde de sizi bitirmiş.beni hiç sevmediğini söyledi ama yalan kesinlikle inanmıyorum
Eğer anlattığı kadınlar eslerine de anlatiyorsa adamın kulağına gitmiş olabilir.Herkese herseyi anlattiginizida esinize siz mi anlatiyorsunuz? Nerden biliyor esiniz? Bosanma davasi actiysa blof yapmiyordur geride donmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?