Bence blof yapmış. Siz de dikkat edin artik kadinlarla dedikodu yapmayin duzelirArkadaşlar merhaba ben 11 senelik evliyim eşim yarın dava açmaya gidecek sorun çokta ciddi değil güya kendince assagida kabdinlarla sohbet etmem dedikodu etmem her olayda kadınların arasında adım geçmesi herkese herşeyi anlatmam ama bu bahane gibi geliyor bana 11 sene emek çöp((( çocuklarımiz var küçük beni hiç sevmediğini söyledi ama yalan kesinlikle inanmıyorum sizce boşandığı dan aonra pişman olup dönermi
Mahalle dedikoduları sadece ve gayette işinde gücünde biriyim hafta sonları aktivitesi diyebilirim sadecec hem bu ilk değil yaptığı ilk gebeliğimdede aldatim gitti 1 sene sonra geri döndüİşsiz güçsüz bir insan mısınız? Bir hedefiniz yok mu? Mahallede balkona çıkıp onun evine kim gelmiş kim gitmiş diye gözetleyen teyzeler gibi dedikodu yapmak nedir ya? Adamda bundan sıkılmıştır ve boşanmak için gayet makul bir sebep. Daha önemli ve değerli işleriniz olsun allasen ya....
Kaide değer birşey değil aslında kadınların kendi aralarında surtusmeleri konusundaki dialoglar fazlasında yok yaniNe anlatıyorsunuz başkalarına?
Hem boşanınca siz ve çocuklar ne olacak?
Kaide değer birşey değil aslında kadınların kendi aralarında surtusmeleri konusundaki dialoglar fazlasında yok yaniBaşka sorunlarda vardır illa ki bu sebepten boşanacağını sanmıyorum. Adam sevmıyorum demiş belkide gerçekten artık sevmiyordur. Ayrıca herkese her şeyi anlatıyorum derken ne kadar her şeyi anlatıyorsunuz ki adam bu sebepten boşanma davası açsın.
Artık sıkıldığını laftan sözden çevresinden maddi sıkıntılardan herşeydenYarım anlatmayın. Geldi ve ne için boşanmak istediğini söyledi?
Ki ilk bebegime hamile iken de aldatıldım birine aşık olup gitti 1 sene sonra geri döndü ozamanda dava açtı bana ana çıkmadık düştü ve bir sene sonra geri geldi pişman olarakArtık sıkıldığını laftan sözden çevresinden maddi sıkıntılardan herşeyden
Eşiniz mi aldattı sizi orasini anlamadım ama işin içinde aldatma varsa o evlilik zaten bitmiştir.Mahalle dedikoduları sadece ve gayette işinde gücünde biriyim hafta sonları aktivitesi diyebilirim sadecec hem bu ilk değil yaptığı ilk gebeliğimdede aldatim gitti 1 sene sonra geri döndü
O aldattı aslında yapılan dedikodular asla mahalleyi birbirine katan eski koca karı dedikoduları değil ya i onu bağlayan bir durum değil hiç bizaman olmadı kız kıza bir sürtüşme yasamisizdir onun üzerine yrumlasiyoruzdur gibiSiz mi aldatim yazmışsınız sanırım aldatma siz mi eşiniz mi aldattı.
Dedikodu boşanma sebebi mi derseniz evet boşanma sebebi olabilir zira çok eskiden ben cocukken bir komşumuz vardi kadın çok dedikoducuydu bütün mahalleyi birbirine katardi hatta onun yüzünden yuvaları yıkılan oldu en sonunda kendi yuvasida yıkıldı .
Keske o zaman siz boşasaydiniz .Mahalle dedikoduları sadece ve gayette işinde gücünde biriyim hafta sonları aktivitesi diyebilirim sadecec hem bu ilk değil yaptığı ilk gebeliğimdede aldatim gitti 1 sene sonra geri döndü
Seviyorum pişman oldu diye kabul ettim şuan kat ve kat fazlasını yapıyor ve biliyorum ki yine aşık oldu bence bu da bahanesi oldu bu duygular çok tanıdık çünküKeske o zaman siz boşasaydiniz .
Mesajımı sonradan düzenledim işin içinde aldatma varsa o evlilik zaten bitmiştir.O aldattı aslında yapılan dedikodular asla mahalleyi birbirine katan eski koca karı dedikoduları değil ya i onu bağlayan bir durum değil hiç bizaman olmadı kız kıza bir sürtüşme yasamisizdir onun üzerine yrumlasiyoruzdur gibi
Üzgünüm ama gerçekten seviyor olsa bu kadar kolay vazgeçmezdiSeviyorum pişman oldu diye kabul ettim şuan kat ve kat fazlasını yapıyor ve biliyorum ki yine aşık oldu bence bu da bahanesi oldu bu duygular çok tanıdık çünkü
Ve yine aklı başına geldiğinde dönmesini bekleyip bana yaptıklarını bu sefer ödetmek için beklicem onu çünkü hiç bir sebep 11 yıllık ilişkiyi kolay kolay bitirmez kadın ilgisiz olur anlarım kadınlık annelik yapmaz anlarım evi pis olur anlarım yemek aş yapmaz onada eyvallah ama asla inanın 4 4 Luk olmasamda bu konularda 4 3 Luk diyebilirimMesajımı sonradan düzenledim işin içinde aldatma varsa o evlilik zaten bitmiştir.
Belki de yine başkasına aşık olmuş olabilir.
Ozaman kabul etmeli ve devam etmeliyim çocuklarımla bu yolaÜzgünüm ama gerçekten seviyor olsa bu kadar kolay vazgeçmezdi
Kaide değer birşey değil aslında kadınların kendi aralarında surtusmeleri konusundaki dialoglar fazlasında yok yaniPişman olmaz. Neden pişman olsun ki? Kendince haklı sebepleri var adamın. Ne anlattınız ne yaptınız bilemedim ama sıradan dedikodular olduğunu sanmıyorum. Muhtemelen sizi çok kez uyarmıştır bu konuda. Birden olmamıştır. O sebeple de her seferinde biraz daha soğuya soğuya sevgisi ve saygısı bitmiştir.
Aynen öyle, sevginin olmadığı bir evlilik sırf çocuklar için zaten yürümemeli,hakkınızda hayırlısı olsunOzaman kabul etmeli ve devam etmeliyim çocuklarımla bu yola
Bosanin derim bedel filan bunları bos verin.Ve yine aklı başına geldiğinde dönmesini bekleyip bana yaptıklarını bu sefer ödetmek için beklicem onu çünkü hiç bir sebep 11 yıllık ilişkiyi kolay kolay bitirmez kadın ilgisiz olur anlarım kadınlık annelik yapmaz anlarım evi pis olur anlarım yemek aş yapmaz onada eyvallah ama asla inanın 4 4 Luk olmasamda bu konularda 4 3 Luk diyebilirim
Hicbirseyim yok hiç bir parasida yok evimin esyalarinida alıyor benden seni nasıl aldıysan öyle bırakıyorum diyorBosanin derim bedel filan bunları bos verin.
Alin çocuklarınızı,nafaka+tazminat, düğün takilariniz duruyorsa onlarda sizin evlendikten sonra ev-araba vs aldıysanız yarısi zaten sizin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?