- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.841
- 123
Hicbirseyim yok hiç bir parasida yok evimin esyalarinida alıyor benden seni nasıl aldıysan öyle bırakıyorum diyor
Çünkü ortada bırakmayı çok sever kendileri napayım hiç birşey vermiyor mahkemede talep edicem bende herşey yarı yarıya altınım falsnim filanim hiç yokAsla bu durumu kabul etme sakın bu şartlarıyla boşanma. Hem aldatıyor hem şak diye ortada bırakıyor. Nafaka, altınlarını talep et gerekirse aldatmasını kanıtla tazminat al. Çocuklar ne olacak?
Madem senden ayrılma düşüncesi vardı senle konuşsaydı bunu, senin işbulup para kazanıp bir düzen oturtmana zaman tanısaydı.
Ailen var mı? Onlarla görüştün mü? Çocukların kaç yaşında?Çünkü ortada bırakmayı çok sever kendileri napayım hiç birşey vermiyor mahkemede talep edicem bende herşey yarı yarıya altınım falsnim filanim hiç yok
Ailem varda yok benim çocuklarım biri 7 biri 4 yaşındaAilen var mı? Onlarla görüştün mü? Çocukların kaç yaşında?
Eşinizin gönlü gene birine kaymış bahane arıyor bence. Siz de eşinizi çok mu seviyorsunuz anlamadım hamileyken sizi aldatıp terk etmiş birinden bahsediyoruz
Tam olarak öyle oluyor. Erkekler kadınlardan daha fazla laf taşıyor ama kadınların adı çıkmış. Bu gün bahçede dedikodu yaptı diye adam bosanmiyordur. Birikmisligi vardır ve normal değildir dedikodu birbirine düşürecek seviyededir.Eğer anlattığı kadınlar eslerine de anlatiyorsa adamın kulağına gitmiş olabilir.
Geçmişinden yaşanan onca şeyden emekkten belkide kurtulamıyorum belkide sevgi değil bilemiyorumSizi aldatan
Sizi bir kalemde silen
Gidip 1 sene sonra dönen erkeği sevmeyin ne olur
İnsan nefret eder, en çok da sevdiği adamdan nefret eder. Siz de niye hala sevgi var anlamadım.
Aldatmanın ogrenilmesinin üstünden 6 ay geçtikten sonra dava açılmazsa affedilme sayılır. Eski aldatmaya dayanarak dava açamaz.Asla bu durumu kabul etme sakın bu şartlarıyla boşanma. Hem aldatıyor hem şak diye ortada bırakıyor. Nafaka, altınlarını talep et gerekirse aldatmasını kanıtla tazminat al. Çocuklar ne olacak?
Madem senden ayrılma düşüncesi vardı senle konuşsaydı bunu, senin işbulup para kazanıp bir düzen oturtmana zaman tanısaydı.
Bekle tabii en doğrusunu yaparsınVe yine aklı başına geldiğinde dönmesini bekleyip bana yaptıklarını bu sefer ödetmek için beklicem onu çünkü hiç bir sebep 11 yıllık ilişkiyi kolay kolay bitirmez kadın ilgisiz olur anlarım kadınlık annelik yapmaz anlarım evi pis olur anlarım yemek aş yapmaz onada eyvallah ama asla inanın 4 4 Luk olmasamda bu konularda 4 3 Luk diyebilirim
Ve yine aklı başına geldiğinde dönmesini bekleyip bana yaptıklarını bu sefer ödetmek için beklicem onu çünkü hiç bir sebep 11 yıllık ilişkiyi kolay kolay bitirmez kadın ilgisiz olur anlarım kadınlık annelik yapmaz anlarım evi pis olur anlarım yemek aş yapmaz onada eyvallah ama asla inanın 4 4 Luk olmasamda bu konularda 4 3 Luk diyebilirim
Döner döner.Arkadaşlar merhaba ben 11 senelik evliyim eşim yarın dava açmaya gidecek sorun çokta ciddi değil güya kendince assagida kabdinlarla sohbet etmem dedikodu etmem her olayda kadınların arasında adım geçmesi herkese herşeyi anlatmam ama bu bahane gibi geliyor bana 11 sene emek çöp((( çocuklarımiz var küçük beni hiç sevmediğini söyledi ama yalan kesinlikle inanmıyorum sizce boşandığı dan aonra pişman olup dönermi
Çocuklar var ama evin eşyalarını aliyor. Sen de dönmesini bekliyorsun mu?Hicbirseyim yok hiç bir parasida yok evimin esyalarinida alıyor benden seni nasıl aldıysan öyle bırakıyorum diyor
Geçmişinden yaşanan onca şeyden emekkten belkide kurtulamıyorum belkide sevgi değil bilemiyorum
Mahalle dedikoduları sadece ve gayette işinde gücünde biriyim hafta sonları aktivitesi diyebilirim sadecec hem bu ilk değil yaptığı ilk gebeliğimdede aldatim gitti 1 sene sonra geri döndü
Aldatmanın ogrenilmesinin üstünden 6 ay geçtikten sonra dava açılmazsa affedilme sayılır. Eski aldatmaya dayanarak dava açamaz.
Yazım hatası olmuş hamileyken aldatılmışBen size hak verdim ya gayet isinde gucunde birisiniz sankialdatmanin yaninda herkese her seyi anlatip dedikodu ne ki ama dimi neyi anlatiyorsunuz mesela esinizi nasil aldattiginizi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?