11 senelik evliyim eşim yarın dava açmaya gidecek

Hicbirseyim yok hiç bir parasida yok evimin esyalarinida alıyor benden seni nasıl aldıysan öyle bırakıyorum diyor

Asla bu durumu kabul etme sakın bu şartlarıyla boşanma. Hem aldatıyor hem şak diye ortada bırakıyor. Nafaka, altınlarını talep et gerekirse aldatmasını kanıtla tazminat al. Çocuklar ne olacak?

Madem senden ayrılma düşüncesi vardı senle konuşsaydı bunu, senin işbulup para kazanıp bir düzen oturtmana zaman tanısaydı.

Çünkü ortada bırakmayı çok sever kendileri napayım hiç birşey vermiyor mahkemede talep edicem bende herşey yarı yarıya altınım falsnim filanim hiç yok

Çünkü ortada bırakmayı çok sever kendileri napayım hiç birşey vermiyor mahkemede talep edicem bende herşey yarı yarıya altınım falsnim filanim hiç yok
Ailen var mı? Onlarla görüştün mü? Çocukların kaç yaşında?

Beni anladığınız için teşekkür ederim evet çok seviyorum maalesef sadece şuanda çok fazla hakaret duydum ondan dönüp gekecegi yüzüne vuracağım günü çok istiyorum gerçekten

Eğer anlattığı kadınlar eslerine de anlatiyorsa adamın kulağına gitmiş olabilir.
Tam olarak öyle oluyor. Erkekler kadınlardan daha fazla laf taşıyor ama kadınların adı çıkmış. Bu gün bahçede dedikodu yaptı diye adam bosanmiyordur. Birikmisligi vardır ve normal değildir dedikodu birbirine düşürecek seviyededir.

Sizi aldatan
Sizi bir kalemde silen
Gidip 1 sene sonra dönen erkeği sevmeyin ne olur
İnsan nefret eder, en çok da sevdiği adamdan nefret eder. Siz de niye hala sevgi var anlamadım.

Sizi aldatan
Sizi bir kalemde silen
Gidip 1 sene sonra dönen erkeği sevmeyin ne olur
İnsan nefret eder, en çok da sevdiği adamdan nefret eder. Siz de niye hala sevgi var anlamadım.
Geçmişinden yaşanan onca şeyden emekkten belkide kurtulamıyorum belkide sevgi değil bilemiyorum

Aldatmanın ogrenilmesinin üstünden 6 ay geçtikten sonra dava açılmazsa affedilme sayılır. Eski aldatmaya dayanarak dava açamaz.

Bekle tabii en doğrusunu yaparsın

Allah yardimciniz olsun ancak bu adami beklemek yerine bir adim atin. Mesleginiz var mi?

Döner döner.

Mahalle dedikoduları sadece ve gayette işinde gücünde biriyim hafta sonları aktivitesi diyebilirim sadecec hem bu ilk değil yaptığı ilk gebeliğimdede aldatim gitti 1 sene sonra geri döndü

Ben size hak verdim ya gayet isinde gucunde birisiniz sanki aldatmanin yaninda herkese her seyi anlatip dedikodu ne ki ama dimi neyi anlatiyorsunuz mesela esinizi nasil aldattiginizi mi

Adam.maalesef yeni birini bulana kadar sizinle idare etmiş. Mobilyaları da yeni birlikteliğinde kullanmak için alıyor herhalde. Çocuklarını bile düşünmeyen adamdan ne baba ne de eş olur.
Mahkemede artık haklarınızı almaya çalışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…