- 8 Nisan 2023
- 5.403
- 47.576
- 478
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hımm diğer mesajları okuyunca anlaşılıyor, adam 1 yıl çekip gitmiş başkası için , konu sahibi kabul etmiş...hayret ki ne hayret..kabul etmesi büyük hata..O evde çocukların yasiyo. Mobilyası da alıp gitmenin haklılık payı yok. Anası ne yaptıysa yaptı. Küçücük çocuğun ne suçu var?
Aldatan hep aldatır. 1 sene sonra affetmek nedir? Adam sizi cepte görüyor zaten. Bu sefer gözden çıkarmış. Siz hala pişman olur mu diyorsunuz?Mahalle dedikoduları sadece ve gayette işinde gücünde biriyim hafta sonları aktivitesi diyebilirim sadecec hem bu ilk değil yaptığı ilk gebeliğimdede aldatim gitti 1 sene sonra geri döndü
Belki 2 sene sonra gelir diyo galiba bu sefer bizde anlamadk kiAldatan hep aldatır. 1 sene sonra affetmek nedir? Adam sizi cepte görüyor zaten. Bu sefer gözden çıkarmış. Siz hala pişman olur mu diyorsunuz?
Arkadaşlar merhaba ben 11 senelik evliyim eşim yarın dava açmaya gidecek sorun çokta ciddi değil güya kendince assagida kabdinlarla sohbet etmem dedikodu etmem her olayda kadınların arasında adım geçmesi herkese herşeyi anlatmam ama bu bahane gibi geliyor bana 11 sene emek çöp((( çocuklarımiz var küçük beni hiç sevmediğini söyledi ama yalan kesinlikle inanmıyorum sizce boşandığı dan aonra pişman olup dönermi
![]()
dedikodu ayrılma sebebi olamaz ama buna uygun olan yapınız ayrılma sebebi olabilir,adam daha naif daha özbenliği ağır basan insanları seviyordur,benim annemde hatta tanıdığım bir çok kadında dedikodu yapıyor hiç eşim benden dedikodu yapıyorum diye ayrılacak lafı duymadım onlardan,dedikoduya gelene kadar insanların ne kusurları ne hataları oluyor her seferinde boşanılacak olsaydı etrafta evli insan kalmazdı bu bir bahane tabiki,daha önce başkasına aşık olmuş 1 sene yokmuş sonra geri dönmüş ama bunu pişman olduğu için değil muhtemelen gidecek bir yer bulmamadığı için yapmıştır,yani adam açıkca seni sevmiyorum da demiş,biz daha neyi konuşuyoruzki,bunun üstüne laf söylenmez,ha geri dönermi bilmem döner belki ama emin olun sizi sevdiğinden dönmüyordur çünkü sevseydi zaten gitmezdi her seferinde.Arkadaşlar merhaba ben 11 senelik evliyim eşim yarın dava açmaya gidecek sorun çokta ciddi değil güya kendince assagida kabdinlarla sohbet etmem dedikodu etmem her olayda kadınların arasında adım geçmesi herkese herşeyi anlatmam ama bu bahane gibi geliyor bana 11 sene emek çöp((( çocuklarımiz var küçük beni hiç sevmediğini söyledi ama yalan kesinlikle inanmıyorum sizce boşandığı dan aonra pişman olup dönermi
![]()
Cevap belli iste yazmissiniz. Adam baskasini seviyor, bahane ureterek sizden kurtulmak istiyor. Daha once de aldatmis. Sumuk gibi yapismayin, siz onu bosayin. Cocugunuzun hakkini alin, yolunuza bakinO aldattı aslında yapılan dedikodular asla mahalleyi birbirine katan eski koca karı dedikoduları değil ya i onu bağlayan bir durum değil hiç bizaman olmadı kız kıza bir sürtüşme yasamisizdir onun üzerine yrumlasiyoruzdur gibi
Evden çıkma, esya da verme. Git aile hakimligine uzaklastirma cıkar, koruma karari aldir. Eve gelirse paketlersin. Ev, esya kadina tahsis edilirÇünkü ortada bırakmayı çok sever kendileri napayım hiç birşey vermiyor mahkemede talep edicem bende herşey yarı yarıya altınım falsnim filanim hiç yok
Bakın dedikodu denilen şey aslında kadınlar arasında olan sürtüşmeler sonucu arta kalan konuşmalara dahil olmak elbette bende koca katilat gibi aaa i bunu yapmış bu bunu demiş bu nekadwr kilo almış gibi oturup dedikodu yaomiyorum lMasallah komşulara bülbülsünüz biz lafı cımbızla alamadık ağzınızdan![]()
Haklısınız evet teşekkür ederim kibar yorumunuz içinYaşınız genç bir mesleğiniz yoksa herhangi bir işte de çalışabilirsiniz. Zincir marketler sık sık eleman alımı yapıyor. Lütfen şu leş kocaniza katlanmayin. Korkuyorsunuz tek başıma yapamam diyorsunuz belki ama zaten 1 yıl tek kalmışsınız. Çok daha iyisini yaparsınız. Biraz cesaretSiz annesiniz. Çocuklarınızın gözünde güçsüz savunmasız gorunmeyin bunun normal olduğunu sanırlar. Ayrıca onlar da güçsüz olurlar.
Sizi aldatıyor odetecegim diyorsunuz. ne odetmesi? Önemsemiyor bunları bilmek sizi acitabilir ama olan bu. Tamam dedikodu laf söz hoş olmayan şeyler de aldatmak çok daha beter. Yaşam tarzınızı değiştirin. Bu kadar lafın sözün içinde olmak sizi de yoruyordur. Negatif yukluyordur. Sadece önünüze bakın.
Evet açmaya gitti şimdi maalesefBu arada açıldı mı dava?
Çocuklar ne olacak? Kimde kalcaklar?
Eşinin ailesi ne dedi?
Ailesi yok bu hayattta biz vardık onun için kimsesi yokEvet açmaya gitti şimdi maalesef![]()