• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

110 kilo ile başlıyorum.desteklerinizi bekliyorum.

MasalKusu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
1.029
1.019
208
Merhaba arkadaşlar. Hikayemi sizlerede anlatmak istiyorum. çocukluğumdan beri hep kilolu bir insan oldum. Hiç unutmam kendi yaşımdaki arkadaşlarımdan birinin ablası bana 'senin ne işin var bunların arasında, koca kızsın' dediğinde nasıl utanıp sıkıldığımı... Aradan yıllar geçti o durum hiç değişmedi hep arkadaşlarımdan büyük durdum. Yapı olarak iriydim ama kilolu değildim. Liseden sonra ciddi anlamda kilo almaya başladım. Üniversitede ki ilk yılımda 110 kiloyu gördüm. Sonra çalışmaya başladım ve o tempoda 90'a düştüm. Evlendim yeniden 110 kiloya çıktım. Hamile kaldım 112 kilo ile tüm olumsuz insanlara rağmen çok şükür hiç kilo almadan doğum yaptım. Doğumdan çıktığımda 98 kiloydum ve geri almak istemedim. Ama kızımın doktoru sütümün yetersiz olduğunu ve benimde çok sağlıksız göründüğümü söyledikten sonra, kendimi suçlayarak yemeye başladım :KK43:. ne yazık ki ne sütüm arttı ne de kızım emdi :KK43:. geri çıktım 110 kiloya. Ama artık dur demek istiyorum 26 ocaktan itibaren yeniden bir diyete girdim. bu seferki hedefim ömürlük, umarım başarılı olabilirim. Desteklerinizi bekliyorum her pazartesi tartılma günüm. sonuçları yazacağım.
ilk hedef 100 ++
90 □
80 □
70 □
60 □

Son düzenleme:
Biz yanındayız şeker ;) Yalnız merak ediyorum bebeğin kaç aylık şu an? Anne-bebek olayı girdi mi işin içine alınan bütün kilolar gözüme hiç gelmiyor ( anne değilim) kutsallık gibi bi şey. Bebeğinizin beslenmesini etkilemeyecek ve sizi güç duruma düşürmeyecekse bu yolda size başarılar diliyorum ;)

Biz yanındayız şeker :KK66: Yalnız merak ediyorum bebeğin kaç aylık şu an? Anne-bebek olayı girdi mi işin içine alınan bütün kilolar gözüme hiç gelmiyor ( anne değilim) kutsallık gibi bi şey. Bebeğinizin beslenmesini etkilemeyecek ve sizi güç duruma düşürmeyecekse bu yolda size başarılar diliyorum :KK66:
bebeğim 7 ayı bitirmek üzere. zaten 2 aylıktan beri mama içiyor :(.

Hikayeniz o kadar benim hikayeme benziyor ki, eşimle artık bebek istemeye başladık ama önce kilo vermem gerekli,umarım bu yolda sizde bende başarılı oluruz :)

TE="ppamukhelva, post: 39143777, member: 436086"]Hikayeniz o kadar benim hikayeme benziyor ki, eşimle artık bebek istemeye başladık ama önce kilo vermem gerekli,umarım bu yolda sizde bende başarılı oluruz :)[/QUOTE]
İnşallah başarırız. İrademize sahip olmamız lazım.

merhaba canım başarılar dilerim
Amour22.gif

günlügüne hergün ugrar ve menülerini paylaşırsan bir düzen tutturmuş olursun.. ne yedigini,ne kadar yedigini görmüş olursun.. yoksa buralar günlük açıp 2 güne bırakanlarla dolu.. paylaşımlarını bekliyorum..
Coucou29.gif

günlügüne hergün ugrar ve menülerini paylaşırsan bir düzen tutturmuş olursun.. ne yedigini,ne kadar yedigini görmüş olursun.. yoksa buralar günlük açıp 2 güne bırakanlarla dolu.. paylaşımlarını bekliyorum..
Coucou29.gif
evet aslında onuda düşündüm sabahtan itibaren başlarım :KK9: saat 6 son yemek saatim ve sadece 1 kase mercimek çorbası ve bir dilim tam buğday ekmeği yedim. :)

Herkese merhaba. Sabah saat 8.30da 1 yumurta 2 dilim salatalık 2 dilim domates ve yarım dilim peynirle kahvaltı yaptım. Öğle 1.30da haşlanmış karnıbaharım ve yanında salata, yoğurt var. Şeker yok. Ekmek günde 3 dilimi geçmiyor. Hatta o 3 dilimde bazen bitirilmiyor. Bu kez başaracağım kızlar.

Herkese merhaba. Sabah saat 8.30da 1 yumurta 2 dilim salatalık 2 dilim domates ve yarım dilim peynirle kahvaltı yaptım. Öğle 1.30da haşlanmış karnıbaharım ve yanında salata, yoğurt var. Şeker yok. Ekmek günde 3 dilimi geçmiyor. Hatta o 3 dilimde bazen bitirilmiyor. Bu kez başaracağım kızlar.
Merhaba,umarım sağlıklı bir şekilde kilolarını verir yaza kadar çıtır anne olursun.Bebeğini de güle güle büyüt :)
Bende 85 kilo ile hamile kalıp 110 kilo ile doğum yaptım.Doğum sonrası vermem gerekirken 117 kiloya kadar çıktım.Oğlum 1,5 yaşında.4 ay emzirdim 4 ay da makine ile sağarak süt verdim yani toplam 8 ay anne sütü alabildi.
Oğlum 8. ayını bitirdikten sonra diyete başladım ve yaklaşık 10-11 ayda 30 kilo vererek 87 kiloya düştüm.Şuan 86-87 arası gidip geliyorum ve motiveli bir şekilde devam ediyorum diyetime.Allah bozmasın inşallah.

Neler yaptığıma gelince,
Beyaz ekmeği tamamen hayatımdan çıkardım.Ucundan bile koparmıyorum hiç.Sabahları 2 dilim tuzsuz etimek,5 zeytin,1 parça peynir,domates,salatalık ve yeşillik türleri ile gün aşırı da 1 haşlanmış yumurta ile kahvaltı yapıyorum.

Ara öğün olarak 5 veya 8 adet badem yiyorum.

Öğlen yemeğim standart iş yerimde fazla alternatifim yok dışarıdan da yemek yiyemiyorum.Öğlenleri uno kepekli ekmeğe tost yapıp yiyorum.Bazen 1 ince dilim kaşarla bazen beyaz peynirli domatesli.Ara sıra da yanında 3-5 zeytin.

Akşam yemeğime gelince,oğluma kayınvalidem baktığı için akşam yemeklerimizi onda yiyip eve gidiyoruz.Yani belirli bir yağ tuz kısıtlaması yok.Ne pişirdiyse sebze et vs. ondan yiyorum ve bol kıvırcık salata bazen de yoğurt.
Ama hiçbir şekilde pilav,makarna,ekmek,etimek,kepek de olsa akşamları yemiyorum.

Yatmadan önce çok acıkırsam 1 kase yoğurdun içine 1 çay kaşığı pul biber ekeleyip yiyorum.metabolizma hızlandırıyor ve yağ yakıyor.

hiç kaçamak yapmıyor muyum tabi ki yapıyorum :) Mesala pazar kahvaltımdan hiç taviz vermiyorum.Tereyağımı balımı sucuğumu patates kızartmamı yiyorum valla.Eşimle çocuğumla birlikte kahvaltı yapabildiğim tek gün çünkü.Yada eşim bazen dışardan yemek istiyor yada kıramayacağım bir şey alıp getiriyor eve ona eşlik ediyorum.Kırk yılda bir de olsa poğoça börek kek yaptığımda 1 parça yiyorum.Ama kaçamak yaptığım günlerin ertesi günü sanki hiç bir şey olmamış gibi devam ediyorum diyetime.

Spora gelince geçen yaz eve giderken duraktan erken inip eve yürüyordum yarım saat kadar sürüyordu.Eve gidince de oğlumu alıp parka götürüyor yarım saat kadar da öyle yürüyordum.Ama kış gelip günler de kısalınca spor işi yattı.Sadece diyetle devam ama sporla verdiğim gibi olmuyor.Yakın zamanda yine başlarım inşallah.Ara sıra aklıma geldikçe evde leslie yapıyorum.

Günde 2-2,5 litre kadar da su içiyorum bu arada.Aklıma geldikçe de yeşil çay...

Canım yazım biraz uzun oldu sanırım kusuruma bakma umarım sana ışık tutan fikirler vardır ve yardımcı olur.Senin hikayen bana çok içten ve samimi geldi.Diyetini bırakmayacağından eminim.Allah yar ve yardımcın olsun.Yolun açık olsun inşallah...

Merhaba,umarım sağlıklı bir şekilde kilolarını verir yaza kadar çıtır anne olursun.Bebeğini de güle güle büyüt :)
Bende 85 kilo ile hamile kalıp 110 kilo ile doğum yaptım.Doğum sonrası vermem gerekirken 117 kiloya kadar çıktım.Oğlum 1,5 yaşında.4 ay emzirdim 4 ay da makine ile sağarak süt verdim yani toplam 8 ay anne sütü alabildi.
Oğlum 8. ayını bitirdikten sonra diyete başladım ve yaklaşık 10-11 ayda 30 kilo vererek 87 kiloya düştüm.Şuan 86-87 arası gidip geliyorum ve motiveli bir şekilde devam ediyorum diyetime.Allah bozmasın inşallah.

Neler yaptığıma gelince,
Beyaz ekmeği tamamen hayatımdan çıkardım.Ucundan bile koparmıyorum hiç.Sabahları 2 dilim tuzsuz etimek,5 zeytin,1 parça peynir,domates,salatalık ve yeşillik türleri ile gün aşırı da 1 haşlanmış yumurta ile kahvaltı yapıyorum.

Ara öğün olarak 5 veya 8 adet badem yiyorum.

Öğlen yemeğim standart iş yerimde fazla alternatifim yok dışarıdan da yemek yiyemiyorum.Öğlenleri uno kepekli ekmeğe tost yapıp yiyorum.Bazen 1 ince dilim kaşarla bazen beyaz peynirli domatesli.Ara sıra da yanında 3-5 zeytin.

Akşam yemeğime gelince,oğluma kayınvalidem baktığı için akşam yemeklerimizi onda yiyip eve gidiyoruz.Yani belirli bir yağ tuz kısıtlaması yok.Ne pişirdiyse sebze et vs. ondan yiyorum ve bol kıvırcık salata bazen de yoğurt.
Ama hiçbir şekilde pilav,makarna,ekmek,etimek,kepek de olsa akşamları yemiyorum.

Yatmadan önce çok acıkırsam 1 kase yoğurdun içine 1 çay kaşığı pul biber ekeleyip yiyorum.metabolizma hızlandırıyor ve yağ yakıyor.

hiç kaçamak yapmıyor muyum tabi ki yapıyorum :) Mesala pazar kahvaltımdan hiç taviz vermiyorum.Tereyağımı balımı sucuğumu patates kızartmamı yiyorum valla.Eşimle çocuğumla birlikte kahvaltı yapabildiğim tek gün çünkü.Yada eşim bazen dışardan yemek istiyor yada kıramayacağım bir şey alıp getiriyor eve ona eşlik ediyorum.Kırk yılda bir de olsa poğoça börek kek yaptığımda 1 parça yiyorum.Ama kaçamak yaptığım günlerin ertesi günü sanki hiç bir şey olmamış gibi devam ediyorum diyetime.

Spora gelince geçen yaz eve giderken duraktan erken inip eve yürüyordum yarım saat kadar sürüyordu.Eve gidince de oğlumu alıp parka götürüyor yarım saat kadar da öyle yürüyordum.Ama kış gelip günler de kısalınca spor işi yattı.Sadece diyetle devam ama sporla verdiğim gibi olmuyor.Yakın zamanda yine başlarım inşallah.Ara sıra aklıma geldikçe evde leslie yapıyorum.

Günde 2-2,5 litre kadar da su içiyorum bu arada.Aklıma geldikçe de yeşil çay...

Canım yazım biraz uzun oldu sanırım kusuruma bakma umarım sana ışık tutan fikirler vardır ve yardımcı olur.Senin hikayen bana çok içten ve samimi geldi.Diyetini bırakmayacağından eminim.Allah yar ve yardımcın olsun.Yolun açık olsun inşallah...
Çok teşekkür ederim. İnşallah bende tartıda o kiloyu görebilirim. Çünkü çok ihtiyacım var. Artık üzerimden atmalıyım bu yükü.

Biraz geç oldu kusura bakmayın lütfen. Akşam yemeği olarak bir parça but ve haşlanmış karnıbahar salatası yedim. Artık yemek yok. Bugün su içmeyi ihmal ettim ve ara öğünleri unuttum şimdi bol bol su içeceğim.

Herkese günaydın saat 8.00de sabah kahvaltımı yaptım. Peynir domates salatalık yumurta ve 2 dilimde sucuk yedim. Şeker kullanmıyorum. Çaylarım ve kahvelerim hep şekersiz. Alışıyorum galiba arkadaşlar bu kez olacak sanki :)

günaydınlar. herkese merhaba. bu sabah saat 7de katım 8de kahvaltı yaptım peynirli omlet 2 dilim salam ve 1 dilim tam buğday ekmeği yedim. dün akşamın menüsünü yazmadım çünkü kaçamak yaptım öğlen. akşamda telafi amaçla bir küçük elma yedim.

öğle yemeğinde ızgara köfte 4 adet ,salata domates çorbası ve ayran vardı. akşam yemeğinde ise 2 yk bulgur pilavı 3 yk et sote 3 yk yoğurt var.

Back
X