• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

110 kilo ile başlıyorum.desteklerinizi bekliyorum.

evet canım bırakmıyorum diyorum ki kendime tamam şimdi veremiyorsun ama bırakırsın da eski kilona döneceksin hatta daha fazla alacaksın... mesele bırakmak değil canım... kendimi nasıl toplayacağımı bilmiyorum... 38-40 kiloya yakın kilo vermem gerekiyor... başaramamaktan korkuyorum...

Başrarırsın canım kiloyu düşündükçe gözün korkar bence onu yapma ben bugunlerde biraz bu hataya düştüm psikolojin etkileniyor ister istemez. Kaç kilo verdin... Psikolojik olarak kınnasıl toplayacağını mı bilmiyorsun. Bir uğraş bulmak lazım. Ya da en iyi bi arkadaşınla beraber yapacaksın sporunu falan. Spor salonuna gidiyor musun çok daha gazlasını verenler var onlar yaptıysa sen de yaparsın canım.

Başrarırsın canım kiloyu düşündükçe gözün korkar bence onu yapma ben bugunlerde biraz bu hataya düştüm psikolojin etkileniyor ister istemez. Kaç kilo verdin... Psikolojik olarak kınnasıl toplayacağını mı bilmiyorsun. Bir uğraş bulmak lazım. Ya da en iyi bi arkadaşınla beraber yapacaksın sporunu falan. Spor salonuna gidiyor musun çok daha gazlasını verenler var onlar yaptıysa sen de yaparsın canım.
evet canım eşimle spor salonuna gidiyorum... toplamda 12 kilo verdim bu hafta verdim mi bilmiyorum cuma tartılacağım...

Eminim çok başarılı olacaksınız, gözünüz korkmasın. En önemlisi eşiniz yanında ve destekçiniz.

Ben spor salonundan ziyade daha eğlenceli bir uğraş bulmanızı tavsiye ederim. (Spor salonlarında bana daral geliyor ne yalan söyleyeyim) Ek olarak bence spor yapmadan önce doktorunuza danışın, kilonuzdan dolayı vücudunuzda kalıcı hasarlar bırakmamak için. Tabi yüzüyorsanız aynı şeyi söyleyemem, yüzme sporunu herkese tavsiye ediyorlar sanırım.

Mesela dans etmeyi seviyorsanız eşinizle birlikte dansa başlamanızı öneririm ben. Yada kendiniz sadece bayanların gittiği bir dansa yazılabilirsiniz. İnanılmaz kalori yakarsınız, bunun yanında eğlendiğiniz için bırakmak da istemezsiniz. Belki zumba da iyi bir seçenek olabilir sizin için. Ne yaptığınız önemli değil, severek yapın yeter ki eminim işe yarar. Sonrasında da hayatınıza dahil edersiniz ve zayıf kalmaya devam edersiniz :)

Ve ben inanıyorum çok yakın zamanda istediğiniz kiloya ulaşacaksınız. Sadece yorucu bir süreç, motivasyonunuzu kaybetmeyin. Güzel olan herşey zaten çok zor elde ediliyor. Başarılar.

arkadaşlar bugün ki menüm
sabah:
haşlanmış yumurta
5 zeytin
peynir
yarım simit
öğle:
kısır
akşam: yok(midem çok rahatız.)
bugün 1 saate yakın yürüdüm...
4 lt su içtim sanırım 5i bulur yatana kadar...
keşke akşama ayran yada yoğurt yeseydin metabolizmanın çalışması için cnm

Eminim çok başarılı olacaksınız, gözünüz korkmasın. En önemlisi eşiniz yanında ve destekçiniz.

Ben spor salonundan ziyade daha eğlenceli bir uğraş bulmanızı tavsiye ederim. (Spor salonlarında bana daral geliyor ne yalan söyleyeyim) Ek olarak bence spor yapmadan önce doktorunuza danışın, kilonuzdan dolayı vücudunuzda kalıcı hasarlar bırakmamak için. Tabi yüzüyorsanız aynı şeyi söyleyemem, yüzme sporunu herkese tavsiye ediyorlar sanırım.

Mesela dans etmeyi seviyorsanız eşinizle birlikte dansa başlamanızı öneririm ben. Yada kendiniz sadece bayanların gittiği bir dansa yazılabilirsiniz. İnanılmaz kalori yakarsınız, bunun yanında eğlendiğiniz için bırakmak da istemezsiniz. Belki zumba da iyi bir seçenek olabilir sizin için. Ne yaptığınız önemli değil, severek yapın yeter ki eminim işe yarar. Sonrasında da hayatınıza dahil edersiniz ve zayıf kalmaya devam edersiniz :)

Ve ben inanıyorum çok yakın zamanda istediğiniz kiloya ulaşacaksınız. Sadece yorucu bir süreç, motivasyonunuzu kaybetmeyin. Güzel olan herşey zaten çok zor elde ediliyor. Başarılar.
teşekkür ederim... şu an fitnesstan çok zevk alıyorum... hocalarım profesyonel ve çok yardımcı oluyorlar... inşallah sıkılmam... zumbayı düşünüyorum ama biraz daha zamanı var... desteğiniz için çok teşekkür ederim... inşallah başarabilirim...

günaydın herkese...
sabah:
1 tereyagında pişmiş yumurta
5 zeytin
2 dlm yağsız tuzsuz köy peyniri
1 dlm tb ekmeği
09.00: 1 saat fitness
öğle:
köfte,salata,çorba
akşam:
tavuk, salata
akşama kadar 4 lt su
3 fincan yeşil çay

herkese merhaba:
sabah: 2 yumurtalı omlet
1 dlm tb ekmeği
öğle:
ayran detoks çorbası
akşam:
ayran detoks çorbası
akşama kadar 4 fincan( bol limonlu karışık taze demlenmiş)bitki çayı
1 saat yürüyüş

Merhabalar bebeğim 2 aylikken bende tam 110 kiloydum oğlum şimdi 17 aylik ve ben 88 kiloyum diyet yapmadim emzirmem sebeb oldu pazartesi diyetisyen randevum var artık zayiflamak istiyorum bu yolculugunda sana başarılar inşallah istediğin kiloya ulaşırsın tabi bende

Merhabalar bebeğim 2 aylikken bende tam 110 kiloydum oğlum şimdi 17 aylik ve ben 88 kiloyum diyet yapmadim emzirmem sebeb oldu pazartesi diyetisyen randevum var artık zayiflamak istiyorum bu yolculugunda sana başarılar inşallah istediğin kiloya ulaşırsın tabi bende
ne güzel canım... ne yazık ki ben emziremedim... zaten emzirebilmek için bu kadar kilo aldım... aramıza hoş geldin... inşallah hep beraber başaracağız...

herkese merhaba arkadaşlar
sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 tabak bol limonlu maydnoz
5 zeytin
1,5 dlm tb ekmeği
öğle:
ızgara
salata
akşam:
lazanya
salata
akşama kadar 4 lt su

arkadaşlar dünkü menümde buna benzerdi :D hafta sonunu hiç sormayın çok sıkıntılı geçti... diyeti bozmadım ama kaçamaklarım oldu... sporla telafi edeceğimi düşünüyorum....

sabah:
1 dlm peynir
1 dlm ekmek
5 zeytin
2 dlm sucuk
2 çeri domates
öğle:
ayran detoks çorbası
akşam:
ayran detoks çorbası
akşama kadar 4 fincan yeşil çay
4 lt su
kızlar bugünlerde biraz yorgun hissediyorum ve sık sık giremiyorum... ama diyeti bırakmış değilim... ufak tefek kaçamaklarım oldu ne yazık ki... ama söz veriyorum telafi edeceğim...

kızlar bomba gibi geldim sizlere çok güzel haberlerim var ama önce dünkü menümü yazayım da azıcık silkeleyp kendime getirin beni
sabah:
2 sigara böreği
1 haşlanmış yumurta
2 sosis:KK23:
5 zeytin
öğle:
bol yeşillik
bir meyve
akşam:
1 dlm patates ile pişmiş biftek
dün bu kadardı karışıklık olmasın müjdemi ve bugün ki menümü bir sonraki mesaja yazayım :KK70:

veeee geldik bugüne
sabah:
2 haşlanmış yumurta
bol yeşillik(roka,kuzu kulağı,maydnoz,tere)
7 zeytin
1 dlm tb ekmeği
1.5 saat fitness yapıldı
öğle:
bol yeşillik ve ton balıklı sandviç
akşam
ızgara tavuk göğsü
slata
yoğurt

ve gelelim müjdeme...
134 cm olan karın çevrem artık 124 cm, gögüs 110dan 105e düşmüş durumda çokkk mutluyum... bugün bir haftalık menü hazırlayacağım... ve ona uyacağım...

veeee geldik bugüne
sabah:
2 haşlanmış yumurta
bol yeşillik(roka,kuzu kulağı,maydnoz,tere)
7 zeytin
1 dlm tb ekmeği
1.5 saat fitness yapıldı
öğle:
bol yeşillik ve ton balıklı sandviç
akşam
ızgara tavuk göğsü
slata
yoğurt

ve gelelim müjdeme...
134 cm olan karın çevrem artık 124 cm, gögüs 110dan 105e düşmüş durumda çokkk mutluyum... bugün bir haftalık menü hazırlayacağım... ve ona uyacağım...
canım çok sevindim bu azimle sen başarırsın :nazar:En Büyük TÜRKİYE:nazar:

herkese merhaba kızlar dün o kadar yoruldum ki anlatamam... akşam kızım 1.5ta uyudu.. bende 2de... sabah saat 9da kalktım ilk defaa :D
sabah:
2 çeri domates
3 acı biber
6 zeytin
2 dlm peynir
1 dlm tb ekmeği
ara:
1 greyfurt
öğlen:
mercimek çorba
bol yeşillik
sumaklı soğan
1 dlm tb ekmeği
akşam:
etli biber ve kuru patlıcan dolma( kıyma ve diğer malzemeler çok, pirinç az)
yoğurt
akşama kadar 4 lt su

Back
X