• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

110 kilo ile başlıyorum.desteklerinizi bekliyorum.

günaydın canım. teşekkür ederim. mümkün olduğunca dikkat ediyorum. dönem dönem kaçamaklarım oluyor ama telafi ediyorum bir şekilde... insilün direnci için glukofen kullanıyorum. şimdiye kadar 12 kilo verdim inşallah devamıda gelecek...
maşallah cnm inşallah devamı gelsin :) benimde oğlum 1 yaşında emmeyi bıraktı emdiriyorum diye ilaç önermemişti ben öncesinde matofin kullanıyordum glukofenle aynı onunda yan etkisiyle kilo verirsin. benimde doktora gitmem lazım

maşallah cnm inşallah devamı gelsin :) benimde oğlum 1 yaşında emmeyi bıraktı emdiriyorum diye ilaç önermemişti ben öncesinde matofin kullanıyordum glukofenle aynı onunda yan etkisiyle kilo verirsin. benimde doktora gitmem lazım
inşallah canım. inşallah faydasını görürüm.

günaydın herkese...
sabah:
1 yumurta
2 çeri domates
2 dlm ekmek
2 dlm salam
1 dlm peynir
öğle:
kuru fasulye
yoğurt
akşam:
bulgur pilavı
tavuk sote
cacık
akşama kadar 4 lt su
3 bardak yeşil çay

günaydın herkese...
sabah:
1 yumurta
2 çeri domates
2 dlm ekmek
2 dlm salam
1 dlm peynir
öğle:
kuru fasulye
yoğurt
akşam:
bulgur pilavı
tavuk sote
cacık
akşama kadar 4 lt su
3 bardak yeşil çay
günaydın cnm menün çok güzel su kısmına takıldım ilk başlarda bu kdr içmiyordun sanırım birde çok içmenin zararı olmazmı merak ettim sadece :)

günaydınlar...:KK54:
canım menün genel olarak güzel bence de, ama ben de su miktarına takıldım. kilomuz*30ml ile hesaplıyoruz vücudun günlük su ihtiyacını... ben 90kiloyum*30=2700ml gibi...

günaydınlar...:KK54:
canım menün genel olarak güzel bence de, ama ben de su miktarına takıldım. kilomuz*30ml ile hesaplıyoruz vücudun günlük su ihtiyacını... ben 90kiloyum*30=2700ml gibi...
canım ben kendimi durduramıyorum. su konusunda sıkıntım var biraz, ne zaman 3 lt diye başlasam 4ü buluyor

canım ben kendimi durduramıyorum. su konusunda sıkıntım var biraz, ne zaman 3 lt diye başlasam 4ü buluyor
çok da sıkıntı olmaz sanırım.. zaten hareket ve sıcaklık durumuna göre de artıyormuş ihtiyaç...
verelim masalkusu verelim inşallah...

günaydın herkese..
sabah:
2 dlm peynir
1 dlm tb ekmeği
2 çeri domates
5 zeytin
öğle:
tavuk sote
bulgur pilavı(3yk)
yoğurt
akşam:
balık
salata

herkese merhaba
sabah:
sucuklu yumurta
2 çeri domates
1 dlm peynir
1 dlm tam buğday ekmeği
öğle:
yayla çorbası
2 dlm ekmek
taze soğan
acı biber
lokma
akşam:
keten tohumlu yoğurt

Slmmm masalkusu nasilsin sayfalri tam okuyamadim ama şuan ki durumun nedir kaç kilo verdin
canım kusura bakma ancak görebildim. 110 kilodan 98e düştüm... ara ara kaçamaklarım olsada ısrarla ve inatla devam ediyorum. şimdiki hedefim 90ın altına düşmek inşallah 2 aya o da olacak

arkadaşlar bu ay yalnızca 3 kilo 100 gr vermişim ne yazık ki... bence çok az ama sporsuz ancak bu kadar oluyor...

MasalKusu .!.:
canım kusura bakma ancak görebildim. 110 kilodan 98e düştüm... ara ara kaçamaklarım olsada ısrarla ve inatla devam ediyorum. şimdiki hedefim 90ın altına düşmek inşallah 2 aya o da olacak

Canim valla supersin azmine en basinddan beri hayrandim biliyorsun keşke senin gibi olabilsem bende halâ yerimde sayiyorum aksine daha kiloda aldim

Canim valla supersin azmine en basinddan beri hayrandim biliyorsun keşke senin gibi olabilsem bende halâ yerimde sayiyorum aksine daha kiloda aldim
canım inan bende bazen pes ediyorum yoruluyorum, başaramamaktan çok korkuyorum... ama diyorum ya devam etmezsem başladığımdan daha kilolu olacağım ve bunu da istemiyorum. sonuç benim için çok iyi değil... keşke daha iyi olsaydı...

herkese merhabalar. dün katılamadığım için üzgünüm... tüm gün izmirdeydim ve neredeyse 1 saat oturmadım arkadaşlar... yemek menüsü paylaşmayacağım... çünkü berbat bir gündü... bugün daha güzel geçecek inanın...
sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 dlm peynir
5 zeytin
1 dlm tb ekmeği
1 domates
öğle:
yarım ev yufkasının içine yumurta, taze soğan, acı biber, roka vb yeşilliklerle yapılmış dürüm
şekersiz çay
akşam:
yoğurtlu bakla
dürüst olmak gerekirse bu hafta motivasyonum çok kötüydü... dolayısıyle kilo veremedim... önümüzdeki hafta öyle olmayacak arkadaşlar. allah nasip ederse spor salonuna yazılacağım...
akşama kadar 3 fincan yeşil çay
3,5 lt su
bugün 30 dk yürüyüş yaptım

:KK9: bu alkislar sanaaaaa:KK37: tebrikler 12 kilo harikaaaa devamini dilerim canim:KK37:

Back
X