110 kilo ile başlıyorum.desteklerinizi bekliyorum.

herkese merhaba sabah kahvaltısında patates ve yeşil biberli omlet ve salatalık yendi. öğle yemeğim 4 yk kuru fasulye, 1 yk pilav, 2 kaşık pul biberli yoğurt yenildi. akşam yemeği 4 yk yoğurtlu bakla ve yaprak sarma var. yarın 2. tartılma günüm sonuçları yazacağım.

merhabalar zayıflama sürecinde başarılar dilerim :)
motivasyona ihtiyacınız olursa 8 haftalık yarışımıza sizi de bekleriz :)

Merakla bekliyorum canim ve takip ediyorum seni özellikle ölçülü yemen cok hoşuma gitti ttabi bu arada azminde super ötesi ben 84 le cuma günü basladim ve simdi 81.900 um iki gün içinde eksileri görünce daha çok heveslendim durmak yok devam boyle

teşekkür ederim. umarım başarabiliriz. inan o kadar çok deneyip vazgeçtim ki. bu kez son başarmak zorundayım. canım birşey istediğinde kendime diyorum ki o burada duruyor ama sen onu yediğinde daha da kilo alıyorsun vazgeçiyorum. inşallah kararlılığım devam eder. :)

İnşallah canim bende çok fazlasıyla istiyorum kilolari vermeyi çünkü esinle aramid ciddi şekilde acildi ya gidecek ya gidecek başka yolu yok yani
Ama ben bugün leslie diye bi spor var ona basladim YouTube de birsuru,faydasi var yarim saat yaptin ve şuan sanki basen bölgede kipirdanmalar var yani kaslar harekete geciyo bu şekilde devam edicem sanada tavsiye ederim cokeeqlenceli

evet, bende başlıyorum ona yarından itibaren gnde 2 defa yapacağım. inanılmaz heyecanlıyım bugün kıyafet almaya gittik eşimle almayacağım dedim. çünkü gelecek sene bunlar bana çok bol olur

günaydın arkadaşlar bu haftaki sonucum 105.8den 105e düşmüşüm bir haftada daha iyi bir sonuç olabilirdi belki spor yapılsaydı. ama pes etmek yok. 100 gr bile verilmese de diyete devam edilecek :) kahvaltı kavurmalı yumurta ve 1 dilim tam buğday ekmeği yendi. öğle yemeğinde kereviz ve yoğurt var. akşam yemeğinde ise bakla ve yoğurt :) tabaklarımı minumum dereceye indirdim 3 maksimum 4 yk yemek alıyor. söz veriyorum bu hafta daha dikkatli olacağım.

merhaba canım neden 3-4 kaşık yiyorsun? yediklerin gayet saglıklı yemekler.. 6-8 yemek kaşıgı sebze yiyebilrsin..kendini çok kısıtlama.. neler yiyerek kilo aldıgını düşün,onları kısıtla

merhaba canım neden 3-4 kaşık yiyorsun? yediklerin gayet saglıklı yemekler.. 6-8 yemek kaşıgı sebze yiyebilrsin..kendini çok kısıtlama.. neler yiyerek kilo aldıgını düşün,onları kısıtla
doğru söylüyorsun ama daha önce bu tarz diyet denemelerim hep başarısızlıkla sonuçlandı. o yüzden bırakmaktan, pes etmekten çok korkuyorum. tabağım küçülünce önce gözüm doymaya başladı, sonra da karnım. ama yinede söylediklerinizi dikkate alacağım çok teşekkür ederim.

pat diye 50-60 kiloda biri gibi beslenemezsin ki ilk önce 90 kiloda biri gibi sonra 80 sonra 70 vs vs.. tabiki sen bilirsin rica ederim

günaydın herkese. bugün biraz geç kaldım. kızım hastaydı dün gece çok uyuyamadım. sabah kahvaltıda biraz kaçamak vardı karışık omlet ve bir dilim ekmek yedim. dün akşam menümü değiştirmiştim.bakla ve yoğurt yerine 5 parça ızgara kanat salata ve yoğurt yedim. o baklayı bu öğlen yemeyi düşünüyorum yanında yoğurt ve salatayla. akşamda yayla çorbası salata ve 1 dilim ekmek yemeyi düşünüyorum. yanımda olan herkese çok teşekkür ederim.

günaydın. bu sabah kahvaltıda beyaz peynirli domatesli tost vardı. öğle yemeğinde 2 yumurtalı menemen, akşam yemeğinde pırasa yiyeceğim her öğünde yoğurt ve 1 dilim ekmek mutlaka var.

merhaba masalkusu tebrik ediyorum seni insallah hedefine ulasirsin
bende 28 ocakta basladim nerdeyse ayni baslamisiz ben 114 Kilo ile basladim
belki arkadaslik ederiz birbirimize nasil bir diyet uyguluyorsun merak ettim

merhaba masalkusu tebrik ediyorum seni insallah hedefine ulasirsin
bende 28 ocakta basladim nerdeyse ayni baslamisiz ben 114 Kilo ile basladim
belki arkadaslik ederiz birbirimize nasil bir diyet uyguluyorsun merak ettim
teşekkür ederim. inşallah ulaşırız. aslında ben belli bir listeye sahip değilim. evde ne pişerse ondan yiyorum yemekleri ben yaptığım için, yağ ve tuz kontrolü elimde. tatlıdan uzak duruyorum. beyaz ekmek ve pirinç yemiyorum(pilav), makarna 2-3 yk yiyorum her öğün mutlaka yoğurt, yoğurt yerine bazen pul biberli ayran içiyorum. istersen sende hergün gir topiğe menülerini yaz birbirimize destek oluruz. bu süreçte kaçamak yaptığımda oldu ne yazık ki ama dengeledim. öğlen fazla yediysem akşam menümü sadeleştirdim. bu kez çok kararlıyım. ne olursa olsun vereceğim.

teşekkür ederim. inşallah ulaşırız. aslında ben belli bir listeye sahip değilim. evde ne pişerse ondan yiyorum yemekleri ben yaptığım için, yağ ve tuz kontrolü elimde. tatlıdan uzak duruyorum. beyaz ekmek ve pirinç yemiyorum(pilav), makarna 2-3 yk yiyorum her öğün mutlaka yoğurt, yoğurt yerine bazen pul biberli ayran içiyorum. istersen sende hergün gir topiğe menülerini yaz birbirimize destek oluruz. bu süreçte kaçamak yaptığımda oldu ne yazık ki ama dengeledim. öğlen fazla yediysem akşam menümü sadeleştirdim. bu kez çok kararlıyım. ne olursa olsun vereceğim

herseyden yiyip Kilo verenlere cok imreniyorum malesef ben öyle yapamiyorum .bende metabolik balans yapiyorum 5 Saat arayla yiyorum aslinda cok kolay bir diyet birde spor yapsam daha kolay gidecek bu kilolar. spor da yapiyormusun yada cok hareketlimisin

aslında hareketli değilim şimdilik sporda yapamıyorum. bebeğim var daha çok küçük. ilgilenecek kimse yok ama burada bir gurba katıldım ve hep birlikte leslie sansone yapacağız evde. bakalım sonuçları ne olacak. bu arada ben herşeyden yemiyorum kızartmalar hamur işleri ve tatlılar yasak. sebze ve et ağırlıklı besleniyorum. günde sadece3 dilim ekmek yeme hakkım var vs. yani herşeyden yediğim söylenemez.bu şekilde yiyerek 3 haftada 5 kilo verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…