110 kilo ile başlıyorum.desteklerinizi bekliyorum.

Günaydın dün çok zor bir nefs sınavı verdim ne yazıkki başarılı olamadım. Biraz çikolata yedim. Akşamda çok hastalandığım için 11 gibi çorba içtim. Ama ne olursa olsun vazgeçmek yok. Ufacık bir kaçamak yaptım diye 3 haftalık emeğimi çöpe atamam. Sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
sahanda yumurta
2 çeri domates
2 dilim salatalık
öğle
pırasa 1 dilim ekmek
yoğurt
akşam
çorba
yoğurt
1 dilim ekmek

bende ayni durumdayim benim yaptigim diyette haftada bir kere ödul ögunum var ama ben bütün gün ödül yaptim ama hic olmamis farzedip yarin sebze detoksuyla devam edecegim pes etmek yok masalkusu gidecek bu kilolar

Günaydınnnn. Bugün insülin direnci ölçtürmeye gideceğim. Sabah kahvaltımı yaptım yine de. 2 salatalık 2 domates 1 parça peynir. Azıcık ucundan koparılmış poğoça :)

Günaydın sabah: sahanda yumurta
2 dilim salam
2 dilim ekmek
Biraz ev yapımı acılı ezme
Öğle
Karnıbahar
Yoğurt
Akşam
Pırasa
Yoğurt
Mercimek Çorbası
Yarın tartılma günüm sonuçları yazacağım. Herkese iyi haftasonları

Günaydın. kilom 102.5
kahvaltıda yağsız gözleme domates ve yeşillik yendi
akşama balık var.
Öğlene ne yaparım şimdilik bilmiyorum.

Ben sana destek olurum canım, 98 kilodan 89 a indim ve devam ediyorum yanında olurum

Günaydın. kilom 102.5
akşama balık var.

Çok olmuş canımi öğlen ne yapcaz harbi ay ben bi de çalışıyorum napıcam bilmiyorum

Teşekkür ederim çok sevinirim ben bi 90lara düşsem gerisi gelecek inanıyorum.
düşersin canım , hiç merak etme , imkansız değil, hele ki ben yaptıysam emin ol herkes yapar, kaç kilon kaldı 90lara canım

Günaydın. kilom 102.5
akşama balık var.

masallah süpersin
ben kac gundur kacamak yapiyorum yaa cnm hic birsey yapmak istemiyo 5 gunde +2 kilo bakalim cumartesiye kadar duzene sokmaliyim tartida daha fazla + görmek istemiyorum

masallah süpersin
ben kac gundur kacamak yapiyorum yaa cnm hic birsey yapmak istemiyo 5 gunde +2 kilo bakalim cumartesiye kadar duzene sokmaliyim tartida daha fazla + görmek istemiyorum
görmezsin korkma. sadece kaçamakları gündzleri yap. akşama bırakma :)

günaydınnnn. güzel ülkemin güzel kadınları :) sabah kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta
birazcık mıhlama
şekersiz çay
2 dilim ekmek
öğle:
balık yemeyi düşünüyorum dün akşam saat 5 gibi çiğ köfte yediğim için akşam balık yemedim. o yüzden bu öğlen balığımı yiyeceğim
akşam:
haşlanmış karnıbahar
yoğurt
1 kase çorba

günaydın herkese
sabah:
kıymalı yumurta
2 dilim ekmek
öğle:
karnıbahar
yoğurt
salata
akşam: belli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…