Evet kesinlikle gidecek.bende ayni durumdayimbenim yaptigim diyette haftada bir kere ödul ögunum var ama ben bütün gün ödül yaptim ama hic olmamis farzedip yarin sebze detoksuyla devam edecegim pes etmek yok masalkusu gidecek bu kilolar
Günaydınnnn. Bugün insülin direnci ölçtürmeye gideceğim. Sabah kahvaltımı yaptım yine de. 2 salatalık 2 domates 1 parça peynir. Azıcık ucundan koparılmış poğoça :)
masalkusu ölctürdünmu insülin direncini sonuclar nasil?
Günaydın. kilom 102.5
kahvaltıda yağsız gözleme domates ve yeşillik yendi
akşama balık var.
Öğlene ne yaparım şimdilik bilmiyorum.
Teşekkür ederim çok sevinirim ben bi 90lara düşsem gerisi gelecek inanıyorum.Ben sana destek olurum canım, 98 kilodan 89 a indim ve devam ediyorum yanında olurum
düşersin canım , hiç merak etme , imkansız değil, hele ki ben yaptıysam emin ol herkes yapar, kaç kilon kaldı 90lara canımTeşekkür ederim çok sevinirim ben bi 90lara düşsem gerisi gelecek inanıyorum.
Şu an 102.5 10 kilo kadar kaldı işte. Ama asıl hedefim 60düşersin canım , hiç merak etme , imkansız değil, hele ki ben yaptıysam emin ol herkes yapar, kaç kilon kaldı 90lara canım
Şu an 102.5 10 kilo kadar kaldı işte. Ama asıl hedefim 60
Yapalım canım.Benimde hedefim 60 canım hadi yapalım beraber
Günaydın. kilom 102.5
kahvaltıda yağsız gözleme domates ve yeşillik yendi
akşama balık var.
Öğlene ne yaparım şimdilik bilmiyorum.
görmezsin korkma. sadece kaçamakları gündzleri yap. akşama bırakma :)masallah süpersin
ben kac gundur kacamak yapiyorum yaa cnm hic birsey yapmak istemiyo 5 gunde +2 kilo bakalim cumartesiye kadar duzene sokmaliyim tartida daha fazla + görmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?