Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın hayırlı cumalar :)
diyet çok iyi gidiyo şükür ama artık spor yaparken heryerim ağrıyo çok uzun yapamıyorum neden acaba![]()
canim alisman gerekiyo ilk andan hemen zorlama spor sakaya gelmez dikkat et kendini bi gun dur bi gun yap
ozaman bence biraz ara vermelisin spor yapiym derken hasta olma bence biraz dinlen yada sadece yuru agir spor yapma
merhaba kızlar işlerim olduğu için e birde öğrenci olduğum için hiç giremedimbugün dikkat ettim ama yemeklerime sabah aynı sekilde kahvaltı yaptım peynir,salatalık,haşlanmış yumurta,zeytin :) öğlende pek bir şey yemedim dışardaydım çünkü şimdide fırında yağsız balık yaptım onu yedim salatayla birlikte bu kadar
birazcıkda işlerim var onlarda bitsin spor yapacağıııım
![]()
evet öyleyim :) ama okula gitmiyorum yani uzaktan öğretim öğrensiyim ama internetten belli saatlerde derslere giriyorum o yüzdenafiyet olsun canim super firinda balik bende aksam kuru fasulye pilav yapmistim bir kasik pilav aldim birazda fasulye yedim ama baya su ictim sen universite ogrencisimisin