112 rezaletini nereye şikayet edelim?

Kızlar.
Çok kötü zamanlar geçiriyoruz. Bir büyüğümüzü kaybettik.
Fakat çağırılan 112 ambulansının büyük ihmali olduğunu düşünüyoruz.
Kısaca şunlar:
- Yol bilmeyen şöför
- Şöförün yardım etmek istememesi(ambulansta 2 kadın çalışan var)
- Araçta doktorun ve ekipman bulunmaması
- Hastaya olay yerinde müdehale edilmeyip, insani olmayan şekillerde taşınması.(kalp rahatsızlığı)
- Koltuk şedye ile taşınan hastamızı bağlamadıkları için düşürme
- Ambulansta herhangi müdehale yapılmaması
- Sedye eksikliği
- Hastane yolunu bilmemek, Acilin önünden hastaneyi algılayamayıp devam edip gitmesi ve
arkasından koşturan hasta yakınları ve hastane çalışanları olması
- Zaman kaybettirmesi.

İnsanın zamanı gelince ne yapsan boş fakat her ölüm erken ölüm. Bir umut için bile
neler yapardı insan. Bunlar yaşanınca insan o umudun başkası tarafından çalındığını hissediyor.

Aramızda sağlık çalışanları var ise özellikle onlardan bir yorum bekliyorum. Susup oturmak, kabul
etmek istemiyorum. Bugün bir büyüğümüz yarın gencecik insanların başına gelebilir.
Başınız sağolsun arkadaşım çok üzüldüm.mutlaka ama mutlaka sabim'e bimer'e şikyet edin

Başınız sağolsun.
Okurken çok sinirlendim, gelen ambulans özel miydi merak ettim? Devlet ambulanslarında şoförün yardım etmeme gibi bir lüksü olamaz çünkü.
Adlarını felan öğrenseydiniz ya da plakasını. Sağlık bakanlıgı ve bimer e şikayet edin..

Özel değil bildiğin 112 ambulansı. Keşke özel çağırılsaydı. O panikle olmadı. Siz siz olun yakındaki özel hastaneden özel ambulans numarasını alın evde dursun. Ne kadar paraysa önemli değil. Gelenlerin çoğu böyle

Öncelikle basiniz sagolsun.
Diğer sorunları sikayet edin ama ambulansta doktor bulunma zorunluluğu yoktur zaten. Hatta her ilde birkac tane doktorlu ekip olur, onun disinda tamamina yakini att ve paramediklidir.
112 calisanlari il saglik müdürlüğüne sikayet edilir.

Back
X