???

Vazgeçme kısmı aslında yanliş anlaşıldi. Yani diyelim esim rahatsiz oldugunu soyledi. Arkadasi da eşimden olmamak adina kiza kizar demek istedim. Kimse kimseden zaten arkadaş icin vazgecmez.
Ayni sekilde ben arkadasina br yanlista bulunsam esim beni uyarir ayip oldu diye.

Yerini zamanini bekledim yazmissiniz cozebildinizmi
Bu arada bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun. Konulardan yorumlardan sizi hatırlıyor gibiyim.
Bende uzun uğraşlar, çok sabırlar, bol dualar, ameliyatlar ve tedaviler sonucu sürpriz bı şekilde doğal yolla gebe kaldım bebeğime kavuştum.

Çözdüm.
Ben halka ilişkiler, Crm, müşteri ilişkileri yöneticiliği yaptım.
Eğer had bildirmek istediğim kadar umursadığım biri olursa çok fena yapıyordum.
Anne olduktan sonra bu kadar sert değilim 🌼
Çok fena yaptım telefonda o gün bu gündür kendine çeki düzen verdi.

Bence tipik hamile kıskançlığı.Bide bunun lohusa aşaması var ki onu hiç söylemeyim.Ama yapmayın.Esinizin aklında yoksa bile aklına sokarsıniz.Eminim siz söyleyene kadar o farketmemistir bile çok yakın arkadaşının sözlüsü ayıp olmasın diye yapmıştır.Bide tavsiyem madem rahatsız oluyorsunuz eşinizin telefonundan numarasını silip engelleyin.Eger eşiniz farkedip x in numarasıni senmi sildin vs. Derse o zaman ufak bı haklılık payiniz vardir demektir.Ama eminim farketmez bile.Uzmeyin kendinizi en güzel zamanlariniz tadını çıkartın 💞

Bu arada bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun. Konulardan yorumlardan sizi hatırlıyor gibiyim.
Bende uzun uğraşlar, çok sabırlar, bol dualar, ameliyatlar ve tedaviler sonucu sürpriz bı şekilde doğal yolla gebe kaldım bebeğime kavuştum.

Çözdüm.
Ben halka ilişkiler, Crm, müşteri ilişkileri yöneticiliği yaptım.
Eğer had bildirmek istediğim kadar umursadığım biri olursa çok fena yapıyordum.
Anne olduktan sonra bu kadar sert değilim 🌼
Çok fena yaptım telefonda o gün bu gündür kendine çeki düzen verdi.

Teşekkur ederim darisi isteyen herkese inşallah 🙏
Bende emin olsam had bildirirdim ama şuan malesef elle tutulur bisey bulamadim
Sizinde cözmenize sevindim bebisinizde hayirli olsun ❤

Kız senin kocanı ne yapsın ya mantıklı ol
Bazı insanlar selamlaşırken öper
Ne var bunda
Biraz kendine güven
Ayrıca eşinden biraz çekil derim ben

Back
X