Öncelikle sizi istememelerinin sebebi nedir?Benim için tek geçerli sebep evlenecek kişilerin akraba olmasıdır ama malesef geçersiz sayabileceğimiz sebeplerden dolayı aileler gelin veya damat adayını istemeyebiliyor.Sevgilinizin ailesi sizi istemese bile sevgilinizin size ne yapacağımı bilmiyorum demesi biraz düşündürücü.Kararlı bir erkeğin sen dert etme ben halledeceğim demesi hatta ailesinin seni istemediğini sana hiç söylemeden ailesinin içerisinde halledecekti bu işi.Şimdi siz sevgilinizin ailesinin sizi istemediğini bile bile nasıl devam edeceksiniz,diyelimki evlendiniz bir şekilde ilerisi için söylüyorum aşılmaz sorunlarınız olabilir.Şahsen ben olsam beni istemeyen ailenin oğlu ile aşkından gebersemde evlenmem.Çünkü benim ve ailemin onuru bütün aşklardan daha üstündür.Ki evlenseniz bile sen bu aileye karşı ne kadar samimi olabilir,onları ne kadar sevebilir yada ne kadar saygı gösterebilirsin.Belki bişeyleri sevdiğinin uğruna sineye çekebilirsin ama bu defada kendini yiyip bitirirsin yine sevdiğinle problem yaşar yine olan sana olur.Bence istenmeyen gelin konumuna düşürme kendini.Hakkınızda hayırlısı...