• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

11Ay sonra barıştık ve şimdide aile sorunu var Kızlarr Yardııımm

Karanfil53

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2013
12
0
6
35
İstanbul
3yıl bir beraberliğimiz var askere gidince ayrıldı ve 11ay ayrı kaldık hiç umudumu yitirmeden bekledim çünkü inanıyordum tekrar barışcağımıza askerde barıştık ve izne geldi ailesi istemiyormuş beni akrabaları falan herkez ayaklandı.. o da napcağmı bilmiyorum diyo Peki ben napıcam :50: bir akıl verinn banaa

Öncelikle sizi istememelerinin sebebi nedir?Benim için tek geçerli sebep evlenecek kişilerin akraba olmasıdır ama malesef geçersiz sayabileceğimiz sebeplerden dolayı aileler gelin veya damat adayını istemeyebiliyor.Sevgilinizin ailesi sizi istemese bile sevgilinizin size ne yapacağımı bilmiyorum demesi biraz düşündürücü.Kararlı bir erkeğin sen dert etme ben halledeceğim demesi hatta ailesinin seni istemediğini sana hiç söylemeden ailesinin içerisinde halledecekti bu işi.Şimdi siz sevgilinizin ailesinin sizi istemediğini bile bile nasıl devam edeceksiniz,diyelimki evlendiniz bir şekilde ilerisi için söylüyorum aşılmaz sorunlarınız olabilir.Şahsen ben olsam beni istemeyen ailenin oğlu ile aşkından gebersemde evlenmem.Çünkü benim ve ailemin onuru bütün aşklardan daha üstündür.Ki evlenseniz bile sen bu aileye karşı ne kadar samimi olabilir,onları ne kadar sevebilir yada ne kadar saygı gösterebilirsin.Belki bişeyleri sevdiğinin uğruna sineye çekebilirsin ama bu defada kendini yiyip bitirirsin yine sevdiğinle problem yaşar yine olan sana olur.Bence istenmeyen gelin konumuna düşürme kendini.Hakkınızda hayırlısı...

Öncelikle sizi istememelerinin sebebi nedir?Benim için tek geçerli sebep evlenecek kişilerin akraba olmasıdır ama malesef geçersiz sayabileceğimiz sebeplerden dolayı aileler gelin veya damat adayını istemeyebiliyor.Sevgilinizin ailesi sizi istemese bile sevgilinizin size ne yapacağımı bilmiyorum demesi biraz düşündürücü.Kararlı bir erkeğin sen dert etme ben halledeceğim demesi hatta ailesinin seni istemediğini sana hiç söylemeden ailesinin içerisinde halledecekti bu işi.Şimdi siz sevgilinizin ailesinin sizi istemediğini bile bile nasıl devam edeceksiniz,diyelimki evlendiniz bir şekilde ilerisi için söylüyorum aşılmaz sorunlarınız olabilir.Şahsen ben olsam beni istemeyen ailenin oğlu ile aşkından gebersemde evlenmem.Çünkü benim ve ailemin onuru bütün aşklardan daha üstündür.Ki evlenseniz bile sen bu aileye karşı ne kadar samimi olabilir,onları ne kadar sevebilir yada ne kadar saygı gösterebilirsin.Belki bişeyleri sevdiğinin uğruna sineye çekebilirsin ama bu defada kendini yiyip bitirirsin yine sevdiğinle problem yaşar yine olan sana olur.Bence istenmeyen gelin konumuna düşürme kendini.Hakkınızda hayırlısı...

İstememelerin sebebi nedir bilmiyorum.Yok çok zayıfmışm kısaymışm bence bunlar bahane sevgilim bile diyo bahane bunlar onları derdi konuşmamasını istemiyolar. Geçen görüştük kapalı birşeyler alma çabasındaydı bana hani açık olmam bu kadar sorun edilmez.. Bende sizin söyledikleriniz aynen söyledim ona sen karşılarına çıkıp ben bu kızı istiyorum diyebilmen gerekir ki günlerce bana bunun lafını yapmaman gerek dedim.. Ve ailesine rest çekipte benimle olda kesinlikle demem ilerde evlenme noktasına geldiğinde çok daha büyük sorunlarla karşı karşıya kalabiliriz başkasıyla evlenmem diyo bana ailesiyle ciddi bi şekilde konuşucakmış Hayırlısı olsun .. :85:

3yıl bir beraberliğimiz var askere gidince ayrıldı ve 11ay ayrı kaldık hiç umudumu yitirmeden bekledim çünkü inanıyordum tekrar barışcağımıza askerde barıştık ve izne geldi ailesi istemiyormuş beni akrabaları falan herkez ayaklandı.. o da napcağmı bilmiyorum diyo Peki ben napıcam :50: bir akıl verinn banaa

Canım üzüldüm durumuna hele kız için istenmemek kötü bişey ama anlamıyorum sevgilin istiyo seviyo sen onunla bir ömür yaşıcaksın neden karşı çıkarlar madem istemiyolar çocuğunun mutluluğunuda mı düşünmüyolar. Hey Allahım umarım herşey yoluna girer. Üzülme sevgilinde arkanda dursun.

Canım üzüldüm durumuna hele kız için istenmemek kötü bişey ama anlamıyorum sevgilin istiyo seviyo sen onunla bir ömür yaşıcaksın neden karşı çıkarlar madem istemiyolar çocuğunun mutluluğunuda mı düşünmüyolar. Hey Allahım umarım herşey yoluna girer. Üzülme sevgilinde arkanda dursun.

Bende öyle dedim senin mutluluğunuda mı istemiyorlar diye izne geldiğime bin pişman oldum dedi ya çevremdeki bazı arkadaşlarımda ayrılmak için bi bahane bence diyo bende diyorum ki öyle olsa idi ayrılırdı şimdiye kadar neden sürdürsün diye düşünüyorum..

Bende öyle dedim senin mutluluğunuda mı istemiyorlar diye izne geldiğime bin pişman oldum dedi ya çevremdeki bazı arkadaşlarımda ayrılmak için bi bahane bence diyo bende diyorum ki öyle olsa idi ayrılırdı şimdiye kadar neden sürdürsün diye düşünüyorum..

Umarım düzelir canım herşey. Ama evet ayrılmak istese yapamıyorum artık ben deyip bitirirdi. Sabırlı ol dua et.

Umarım öyle bi duruma gelir ki adımı sayıklasın ama bana ulaşamasın.. Hakkımı ona helal etmiyorum onunla geçirdiğim günlere yazıklar olsun... Gerçekten kötü bi durum Rabbim kimseyi sevdiklerinden ayırmasın.
Amin canım , hakkında hayırlısı böyleymiş sonra üzülecegine şimdi üzülür unutursun degmez gerçi ya ..

Ciddi bi şekilde tekrar konuşucam dedi.. Ya bide babamın eski arkadaşının oğlu aileler tanıyor birbirini benim babamla anlaşamazlarmış ya sabıırrr...

her ne kadar ailelerde evleniyor onların anlaşması önemli dense de bence sevenler daha önemli sadece bayramlarda düğün derneklerde görüşecek aileler değil bir çatı altında yaşayacak olan çiftin anlaşması önemli içine ferah tut aşkınız gerçekse hiç bir güç ayıramaz sizi o senin kısmetinse her türlü olurr..

Canim birak ailesinle kalsin o da istemio bence ailesini bahane ediyor salla gitsinnn sen kendi hayatina bak giyin suslen gez toz bugunlerini cok ararsinn simdi ailesine rest cekemiyor baksana bozma moralini senin ailen beni istemio deil ben senide ailenide istemiyorum artik demelisin bence

Canim sevgi bir yere kadar. Zaten aylesi sizi ayirmak icin elinden geleni yapar..bende eski esimi aylem istememesine ramen sectim. Ama ayleler hep dayma önden gider ..sürdürmeye calisir san olan sana olur. Bide ayleleriniz eski ayle dostlari sa seni rezil de edebilirler. Sonucta sen kiz oldun icin ezilir sin..bence biran önce ayrilmaya bak

Canim birak ailesinle kalsin o da istemio bence ailesini bahane ediyor salla gitsinnn sen kendi hayatina bak giyin suslen gez toz bugunlerini cok ararsinn simdi ailesine rest cekemiyor baksana bozma moralini senin ailen beni istemio deil ben senide ailenide istemiyorum artik demelisin bence

Şimdi ailesi ile mutlu mesut yaşasınlar beni artık alakadar etmiyo konuşmuyorum ki artık şuan böyle bişey demem saçma olur canım

Back
X