- 11 Şubat 2016
- 338
- 82
- 18
- Konu Sahibi Dursuneeee
-
Allah yardıcın olsun seninde benim kızımda öyleydi gece gündüz kavramını ayırt edip öğretmiştim ne güzel şimdi yine bozuldu uykusuzluk zor şeyBenim de 1 buçuk aylık kızım uymuyor kafayı yedim yicem az kaldı hala ağlıyor
Ne yapmam lazım peki benim artık çareler tükendiAllah yardıcın olsun seninde benim kızımda öyleydi gece gündüz kavramını ayırt edip öğretmiştim ne güzel şimdi yine bozuldu uykusuzluk zor şey
Beşiğini yada yatağını pencere önüne alabilirsin kalktığın zaman perdeyi açarsın çok olmuycak şekilde ışık hafif olarak gözüne vurur akşamlarıda karanlık loş ışıkta yatırırsın geceyi öğrenmiş olur hergün aynı saatde banyo yaptırabilrsn mesela uyku saatini anlamış olur ben öyle yapıyodumNe yapmam lazım peki benim artık çareler tükendi
Yaramıyor çocuk ağlıyor sadece öylede deliriyor insan bide erken yatır geç kalksın falan yazıyor hep 11aylık bebek 8de yatakta olmak zorundaymış benim kızım 8de yattırdığım zaman 10da geri kalkıyor! Şuan aralarda geziyor uyuycağo yere4,5 aylik oglum var emmeden uyumuyor
Ben de cinnet gecircem artik
Uyku egitimi vs ise yaramadi valla
Gece 2 de uyuyor 3 kere uyaniyor en son sabah 8 de kalkıyor bana da günah denicem dediklerinizi; (Beşiğini yada yatağını pencere önüne alabilirsin kalktığın zaman perdeyi açarsın çok olmuycak şekilde ışık hafif olarak gözüne vurur akşamlarıda karanlık loş ışıkta yatırırsın geceyi öğrenmiş olur hergün aynı saatde banyo yaptırabilrsn mesela uyku saatini anlamış olur ben öyle yapıyodum
Şuan benim kızımda öyle papatya çayı içiriyorum ben büyük olduğu için 100cc içiyor günde sende 1-2çay kaşığı verebilirsin birde sallayarak uyutmaya alıştırma sonradan kendi kendine uyutmak için çok caba harcıyorsun benim yaptığım gibi kıyamadım salladım şuan yapmasaydım diyorumGece 2 de uyuyor 3 kere uyaniyor en son sabah 8 de kalkıyor bana da günah denicem dediklerinizi; (
Sallıyorum hatta sinirden bazen uçarcasina ama üzülüyorum sonra kucağıma alıyorum stres beni mahfedecekŞuan benim kızımda öyle papatya çayı içiriyorum ben büyük olduğu için 100cc içiyor günde sende 1-2çay kaşığı verebilirsin birde sallayarak uyutmaya alıştırma sonradan kendi kendine uyutmak için çok caba harcıyorsun benim yaptığım gibi kıyamadım salladım şuan yapmasaydım diyorum
Ne yaptınız pekiDiştir diş :)) benim kızımda 11 aylık geçen hafta aynı sorunu yaşadık hatta çok korktum artık böyle mi olacak diye düzeldi şükür
Papatya rezene deneyebirsin bunlar uyutmaya yardımcı olurSallıyorum hatta sinirden bazen uçarcasina ama üzülüyorum sonra kucağıma alıyorum stres beni mahfedecek
Çok yorucu oluyor gözleri kıpkırmızı oldu uykusuzluktanBüyüme atakları olduğu zaman uyku düzeni değişebilir. Düzenini bozan bir etken vardir insanlar sesler alışık olmadığı farkli saatlerde farklı aktivite gibi ...
Diş cikarma dönemi olabilir popoda pişik olabilir
sizinle daha çok vakit geçirmek istiyor olabilir
aç olabilir yada fazla tok, gazı olabilir kısaca 2 yaşa kadar oturur uyku düzeni
Çok hareketli bir kızım var yerinde durmaz yürümeye çalısıyor şimdi hiç durmuyor napcaz biz annelerIki secenek var ya dis cikariyor yada yeterince yorulmuyo.benim kizim alti aylik suan gunde uc defa uyuyor eger dorduncu uykusunu uyursa gece uyutamiyorum suan oldugu gibi...
Teşekkür ederim tavsiyeniz için sağolun çok hareketli bir şekilde uyanıyorAslında bişey yapmadım ama uyandığında ışıkları açmadım (gece lambası yanıyordu) uyku ortamından ayırmadım. Ağlasada yatırdım. Gazı vardı metsil verdim. Dişine jel sürdüm. Birde ayetel kürsi felak nas dualarının çıktısını alıp odaya koydum ( ağlayarak uyanıyordu bazen kabus mu görüyor bilemedim)
Şuram ağrıyo buram sızlıyor diyemedikleri için işimiz zor.
Uyandığında keyfi yerindeyse sağlık sorunu gazdiş vs yoksa kararlı olun tekrar uyutmak için inşallah düzelir. Eski uyutma düzeninizde ısrar edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?