11aylık kızım uyumuyor!!

Gezme için mantıklı olabilir aslında
cok zor evt anliorum, sling almayi denesen, hem anne icin cok pratik hem de bebek icin cok rahat ve huzurlu. bebisin slingle senin koynundayken is yapabilir diger oglunla oynayanilir, gezmeye cikabilirsin

Normal. Sürekli yeni birseyler ögreniyor. Vucudu gelisiyor. Uyuyamamasi normal.
Her anne asagi yukari bu dönemlerden geciyor.
Sadece sakin olun, gececek. Baska ne isiniz varsa birakin, cocuk ne istiyorsa yapin, bari inatlasmadan strese girmeden gecer bu dönemler.
Ben gerildigim o anlar icin cok pismanim. Su an bilincliyim ve bir daha bebegim olsa sadece o dönemin gecmesini beklerdim, cünkü birsey etkili olmuyor.

ben kullandim cok guzel bisey tavsiye ederim. bi de bebek hamagi tavsiye ederim, uyku surelerini ciddi anlamda uzatiyor ve uyutma kolayligi saglior. kolayliklar dilerim
Ya bir şey daha danışcağım samimiyetine güvenerek, soru sorucağım bebeğimle tek başımıza yaşıyoruz yardımcımda yok, mecburen televizyona alıştı yani televizyon derken bebekler için olan çizgi flimler yani, işlerim varken ona dalıyor mevbur siz napıyorsunuz bu konularda

tabi ne demek yardimci olabilirsem ne mutlu
2 yas alti cocuklar icin uzun sureli tv izleme onerilen bisey diil cocuklara yonelik olsun ya da olmasin, ciddi zararlari olabilio. Ne kadar izledigine de bagli biraz. Yani tv nin bebek bakicisi gbi kullanildigi, cocun anne is yaparken uzun sureler ve devamli izledigi durumlar oldukca sakincali. Bi de illa izlenilicekse mutlaka yaninda bi yetiskinle iletisime gecerek olmasi gerekio. Hipnotize olmus gbi tum iletisimin kesildigi durumlar olmamali. Bebegi birakip evin islerini fln yetistirmeye calisiisunuz sanirum ama inanin o isler yetismese bisey olmaz ama bebegin bu donemleri iletisim ve ilgi acisindan cok kritik. Tabi aile hayatiniz nasil. Yapmasaniz sorun olucak durumlariniz mi var

Zaten hani saatlerce değil şu şekilde uyurken işlerimi yapıyorum yürütecide var onunla beraber yapıyoruz temizliği falan hem onla konusuyorum onada oyun gibi geliyor bütün gün peşimde koşmak ama bazen insan bi 10dk Açıyor onuda mesefeli bir biçimde izletiyorum ben 18yaşımdayım 17yaşında anne oldum 3martta doğum yaptım 12nisanda 18oldum kimse yardım etmedi bana,herşeyi ben netten yada kendi içgüdümle haraket ettim, bazen yanlış yaptığım oluyor kızımı seçtim bütün hayatımı değiştirdim

Ne guzel kendini gelistirmeye, evladini en guzel sekilde yetistirmeye calisiosun ne mutlu. Tabi ki yanlislar olur, insaniz onemli olan tutarsiz, ilgisiz ve sevgisiz olmamak. En onemli ihtiyaclari bunlar cunku. Tv de dediginiz gbiyse cok sikinti olmaz umarim, mumkun oldugunca olmamasi icin cabalarsiniz ama kendizi de cok strese sokmadan. Bazen rahatlamaya ihtiyaci oluo annenin de sen mutlu olmalisin ki o da olsun. Hep derim"mutlu anne mutlu bebek"

Katılıyorum sizede bazen çok zorlanıyorum ama sonra anne diye peşimden ağladığı zaman herşey geçiyorr çok şükür tekrar sorunum uyku işte

bebekler en huzurlu uyku
arini emerek uykuya daldiklari zaman uyurlar bilio musunuz
Yok dogrudur elbette de milletin cocuğunu anlatiyorlar ne guzel yataga birakildiklarinda uyuyormus falan diye ben endise ediyorum memeden kesince nasil uyuyacak ondan, yoksa daha 4,5 aylik oglum

Yok dogrudur elbette de milletin cocuğunu anlatiyorlar ne guzel yataga birakildiklarinda uyuyormus falan diye ben endise ediyorum memeden kesince nasil uyuyacak ondan, yoksa daha 4,5 aylik oglum
Şuan başlayabilirsin uyku eğitimine çünkü tam zamanı, internette bınunla ilgili videolar var, hafif hafif başlatabilirsin eğitime, tam Zamanı çünkü

sen bakma onlara hep ortalikta bi mukemmel anne mukemmel bebek furyasidir gidio kanma, kasitli mi yapiolar nedir insani catlatmak icin
bi de uyku egitimind karsiyim ben, herkesin secimi tabi ama bebegi bi takim yontemlerle kendi kendine uyutmaya calismak dogal karsilanio hatta olmasi gereken gbi anlatilio da emzirerek uyutmak tu kaka annenin ve bebegin huzuru icin dogal olan yadirganio nedense. sonra bu cocuk guvenli baglanmamis, neden acaba?!
bu konuda cok begendigim bi kitap var "dogal ebeveynlik" kesinlikle tavsiye ederim.
bi de ay kesince nolur fln die dusunme, gunu geldiginde sanki o cocuk o emmeden, sallanmadan uyumayan cocuk diilmis gbi kendi odasinda kendi kendine uyumaya baslio, tabi guvenli baglanabilmisse anneye. farazi diil, orneklerden , tecrubelerden yola cikarak soyluorum

Aynen öyle bana adanın bu sorunuyla ilgili çözüm uyku eğitimydi hemde aglayarak çoçuk orda çatlayana kadar ağlıycakmış odasında ben girmiycekmişim ve uyuycakmış kendi kendine gelde dayan !! Ben küçük bi şeye ağlamasına dayanamıyorum çocugumu saatlerce ağlatcam. Uyku eğitimi dediğim bu şekilde değilde mesela yanında uyutma olabilir, önceden salllıyorsan şimdi az az sallayabilirsin zamanla alışır sallanmamaya ama onu üzmeden öyle nasıl dayanıyorlarsa çocuk saatlerce ağlıycak ben içerde çay içicem yok artık

bi de bi hafta katlanicaksin o aglamaya ama sonrasi rahat, ogrenicek cocuk diolar ya, cocuk uyumayi diil "caresizligi" ogreniosa ne olucak?!
zaten bu "egitim"lerin gunumuz annelerinin rahatlik ve ozgurluk ihtiyacini karsilamak uzere cikarilip bununla ilgili bir pazar olusturuldugunu dusunuorum ve bunu dusunenler de cok...

Şuan başlayabilirsin uyku eğitimine çünkü tam zamanı, internette bınunla ilgili videolar var, hafif hafif başlatabilirsin eğitime, tam Zamanı çünkü
Denedim bir kere olmadi belki de kucuktu o zaman
Simdi tekrar yapacagim insallah olur, tesekkurler:)

Ayyy ne guzel soyledin insallah canim zamani gelince duzelir cok tesekkurler destegin icin

Ayyy ne guzel soyledin insallah canim zamani gelince duzelir cok tesekkurler destegin icin
ne demek her zaman lohusa ve taze annelere hep destek tam destek ki lohusalik bence en az 6 ay surii
sikistiginda uyumayi ogrenememis cocuk ya da yetiskin var mi onu dusun rahatlarsin

Ben de aglatarak uyutmaya karsiyim
Bu nedenle tracynin yatir kaldir yontemini uygulamayi dusunuyorum,cocuk agladiginda kucaga alip saki nlestiriyorsun,sonra tekrar yatiriyorsun aglayinca yine kucagina aliyorlsun bu sekilde aglamadan kendi kendine uyuyana kadar devam ediyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…