11aylık kızım uyumuyor!!

Çok hareketli bir kızım var yerinde durmaz yürümeye çalısıyor şimdi hiç durmuyor napcaz biz anneler
Evet tam hareketli olma ayi kizinizin eger aglamiyosa yatagina birakin yada yaniniza yatirin cok sallamayin daha kucuk bir tanidigim oyle hizli sallanan bebeklerin gozleri kayar demisti ne kadar dogru bilemem ama yazik siz sakin olursaniz hmn uyucaktir emin olun

Şuan hala uykuya direniyor

Kiziniz buyuyor artik,bebeklikten cocukluga gecmeye basliyor.Buyume ataklarinin yani sira,gun icinde enerjisinj yeterince atamiyorsa gece kalkip devam edebiliyorlar.ornek:kizim:)ben cok uyarsam da o neseyle kalkinca babasi oynamaya devam etti ve bu rutini oldu kizimin artik.sonra nasil gecti hatirlamiyorum bile:)tek bildigim uykusuzlugum:))Allah sabir versin,sizde sabrinizi kiziniza gosterin.o kadar kucukler ki insan kiramiyor.tadini cikarin,2 yil sonra bitecek deyin kendinize.gercekten bitiyor ama o halleri de ozleniyor...

Sabrediyorum tabiki onun bi gülüşü kucağıma gelişi bile yeter de artar sabretmeye, ama böyle devam etmesinden korkuyorum çünkü kendide kötü oldu bi kaç haftadır,uykusuzluktan sürekli oyun istiyor gece gündüz,

Selam canim..benimde bu yaslarda bebegim var..dogdugundan beri degisti hep duzeni..simdi gunduz bazen 1 bazen 2 defa uyur..gurultuye bagli..eger rahatsiz oldugu ses varsa yarim saat uyuyup uyanir..sonrada uykusuzluktan bi hal olur ve yemek saati bile uyuyabilir..bir ara bebegim aksam 10 gibi uyuyordu..ee calisan bir insan olunca zor oluyor ozellikle..hic kendine vakit ayiramiyorsun bu sekilde..normalde 8 gibi uyusalar aksam 1-2 saat kendine ayiriyorsun ve o bir kac saati tum gun boyu bekliyorsun isin dogrusu..ee aksam 10da yatarsa olmuyor oyle..zaten tum gun ayaktasin pert oluyorsun..ben careyi soyle buldumki..benim cocugum dedigim gibi ufak birseyden bile etkileniyor..ses isik vs vs..

Tum isiklari kapatiyorum vs sessiz bir ortam sagliyorum..yanima alip uyutuyorum cunku bu sekilde uyumayi seviyor..uyuduktan sonra yatagina aliyorum. Gece 40 defa kalkiyor ama huy edindi onu..aglatmami onerdiler ama tam yapamadim onu..cocuk surekli huy degistiriyor birde..6 ay onceki cocukla simdiki ayni degil..buarada gec yatmasini nasil biraktirdim dersen? Dedigim gibi guzel ortam hazirliyorum ve bir kac gun arka arkaya erkenden erkenden yataga aliyorum uyutmaya calisiyorum..ilk bir kac gun cok zor geciyor ama sonra alisiyor gibi..mesela ben bir kac gun 9 da aldim goturdum yatagina sonra 8 gibi goturmeye basladim..ya yontem ise yariyor ya da alisacagi varmis.

buyume atagi evresinde olabilir, boyle sarsintili donemler our duzen bozulmus gbi gelir ama sonradan tekrar rayina oturur

Aynen öyle bilmiyorum ne yapıcaz şu şekilde ayrı odası yok havalar soğuk olunca yanımızda uyuyor

Aynen öyle bilmiyorum ne yapıcaz şu şekilde ayrı odası yok havalar soğuk olunca yanımızda uyuyor

Amann birak uyusun yaa napalim..vallahi ben ilk bebegimde bazi sorunlardan dolayi bunu yanima almiycam filan derdim hahaha geldi o laf beni buldu

Bu bebegim daha duygusal fiziki temas istiyor gibime geliyor..yani bende uzerine gitmiyorum..ne yapayim uyusunde uyuduktan sonra yerine koyarim..bizimkide bizim odamizda yatiyor..gittigi yere kadar..valla herseye kafayi tak tak bi hal oluyoruz zaten..bide bu sknti olmasin. Sen erkenden al al gec odaniza ve uyutmaya calis..belki o zaman erken yatmaya alisir.

Çok hareketli ve kendini sevdiren bi bebek hemen başka yerlere gidiyor, teşekkür ederim öneriniz için bugün gündüz pek uyutmadım sabah gece 2de yattı sabah 6da uyandı uyutmadım bilerek 8bucukta uyudu 11de kalktı 2de uyuttum 3de kaldırdım başkada uyutmayı düşünmüyorum bakalım ne yapıcaz canım

Cok fazla degil bu uyku aslinda..ama artik yavas yavas 1 kez uyurlar..2-3 saat en fazla..canim evet bizimkide isik gordugu anda firliyor yataktan ayaga kalkmaya calisiyor..ama karanlik olunca guvenemiyor korkuyor kalkmaya herhalde..mumkun mertebe karanlik yap odayi.

zaten bu yastaki bebegin ogleden sonra en gec 4 te uyanmis olmasi gerek ki aksam uykusuna 8 civari gecebilsin, aklinizda bulunsun

Maalesef problem de o zaten bi oğlum daha var ilgilenemiyorum onunla üzülüyorum
kucakta durmak istemesi coooooooookkkk normal, hatta normal otesi, suan olmasi gereken yer orasi ztn
peki 6 dan gece 2 ye kadar hic uyumuo mu

Maalesef problem de o zaten bi oğlum daha var ilgilenemiyorum onunla üzülüyorum
cok zor evt anliorum, sling almayi denesen, hem anne icin cok pratik hem de bebek icin cok rahat ve huzurlu. bebisin slingle senin koynundayken is yapabilir diger oglunla oynayanilir, gezmeye cikabilirsin

Onuda deneyim bakalım bugün ne olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…