- 6 Ekim 2014
- 1.461
- 1.045
- 158
- 35
Aminnn kardesim AminnnÇok teşekkür ederim, ALLAH razı olsun :) ALLAH herkesin mutluluğunu daim etsin İNŞALLAH. En azından dert verse bile dermansız dert vermesin İNŞALLAH. AMIN
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnn kardesim AminnnÇok teşekkür ederim, ALLAH razı olsun :) ALLAH herkesin mutluluğunu daim etsin İNŞALLAH. En azından dert verse bile dermansız dert vermesin İNŞALLAH. AMIN
Evet, duam kabul oldu. Hala inanamıyorum, bunu yazarken anlatırken bile duygulanıyorum. Ben o kadar çaresizdimki... ALLAH-a çok yalvarmıştım. Çok şükür, binlerce kez şükürler olsun ALLAH beni öyle gözü yaşlı bırakmadı. Bu duayı 12.000 kez 1 hafta içinde tek başına okudum ve birde haftalık 41 Fetih süresini okumuştum. ALLAH herkesin gönlüne göre versin. ALLAH herkesin yar ve yardımcısı olsun. İNŞALLAH dualarınız kabul olur. AMIN
ALLAH razı olsun canım, ALLAH seninde dualarını kabul buyursun İNŞALLAH. AMIN[/QUOT
Sizin için ne kadar mutlu oldum : ) Allah ım inşallah hepimizin Dua larını kabul etsin
Evet, çok şükür yıllar önce kabul oldu. Bu konuyu görünce çok duygulandım. Yıllar öncesini hatırlattı bana. Gerçekten çok çaresiz bir dönemimde okumuştum. Bu duanın yanında birde haftalık 41 Fetih Süresini okumuştum. ALLAH herkesin duasını kabul eylesin. Sizin de duanız/dualarınız kabul olur INŞAALLAHKonu sahibine sormak istiyorum. Duanız kabul oldu mı
Cok sevindim. Ben de cok çaresizim cok dua ediyorum. Vakti gelmedi demek ki... Öyle ihtiyacım var ki duamı yasamaya. Rabbim şükretirsin olunca inşallah. Haftalık 41 fetihi Nasıl yaptınız?Evet, çok şükür yıllar önce kabul oldu. Bu konuyu görünce çok duygulandım. Yıllar öncesini hatırlattı bana. Gerçekten çok çaresiz bir dönemimde okumuştum. Bu duanın yanında birde haftalık 41 Fetih Süresini okumuştum. ALLAH herkesin duasını kabul eylesin. Sizin de duanız/dualarınız kabul olur INŞAALLAH
ALLAH yardımcınız olsun İNŞAALLAH AMİN.Cok sevindim. Ben de cok çaresizim cok dua ediyorum. Vakti gelmedi demek ki... Öyle ihtiyacım var ki duamı yasamaya. Rabbim şükretirsin olunca inşallah. Haftalık 41 fetihi Nasıl yaptınız?
Allah razı olsunALLAH yardımcınız olsun İNŞAALLAH AMİN.
Fetih Süresi okumaya Cumartesi başlanır , Cuma'ya kadar. Cumartesi'den Perşembeye kadar stediğiniz vakitte okuyabilir, birtek Cuma günü Seladan önce okumanız gerekiyor.7 günde 41 Fetih Süresi:
Cumartesi günü 1 defa
Pazar günü 3 defa
Pazartesi günü 5 defa
Salı günü 7 defa
Çarşamba günü 7 defa
Perşembe günü 7 defa
Cuma günü sela okunmadan 11 defa okuyun.
Toplamda 41 defa okumuş oluyorsunuz.
Hepsini okudum canım gerçekten de yunus duası ile insanlar mutlu huzurlu olmuşlar İNŞALLAH bende rahata kavuşurum sıkıntılarımızdan kurtuluruz bizde canım ALLAH razı senden beni bu güzelliklerle mutlu ettiğin için canım..Ebru sim canım burdaki yorumları okur musun :)
Evet, duam kabul oldu. Hala inanamıyorum, bunu yazarken anlatırken bile duygulanıyorum. Ben o kadar çaresizdimki... ALLAH-a çok yalvarmıştım. Çok şükür, binlerce kez şükürler olsun ALLAH beni öyle gözü yaşlı bırakmadı. Bu duayı 12.000 kez 1 hafta içinde tek başına okudum ve birde haftalık 41 Fetih süresini okumuştum. ALLAH herkesin gönlüne göre versin. ALLAH herkesin yar ve yardımcısı olsun. İNŞALLAH dualarınız kabul olur. AMIN
ALLAH razı olsun canım, ALLAH seninde dualarını kabul buyursun İNŞALLAH. AMIN