12.01.2015 itibariyle diyete başlayanlar hadi toplanalım

Fitbirbusra

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2012
2.760
304
363
merhaba kızlar bugün itibariyle diyet başlayıp zayıflamak isteyenler hep birlikte toplanalım istedim. bir sürü yarışma yapılmış ama maalesef girebileceğim bir yarışma bulamadığım için bende yeni konu açmak istedim.
bu sabah itibariyle
kilo 70.0
boy 157
yaş 23

ben diyetisyene gidiyorum 4 haftadır ama bir türlü listeye uyamamıştım bugün itibariyle uymak ve kilolarımdan kurtulmak istiyorum. kk da bir spor günlüğüne de katıldım her gün oradaki sporu da takip edicem :) var mı bana katılmak isteyenler?

o zaman bende katılayım sana :) boy:168 kilo 63 hedef : 55 :) diyetisyene gitcem ama muhasebede çalışıyorum ve yıl sonu oldugu için çok yogunum hiç bişi yapamıyorum

o zaman bende katılayım sana :) boy:168 kilo 63 hedef : 55 :) diyetisyene gitcem ama muhasebede çalışıyorum ve yıl sonu oldugu için çok yogunum hiç bişi yapamıyorum
hoşgeldin canım :) aslında boy kilon gayet uyumlu gözüküyor :) ama tabi kendi tercihin kendi bileceğin iş :) olsun :) gidemsen bile buradan destek alarak bolca kilo verebilirsin :)

hoşgeldin canım :) aslında boy kilon gayet uyumlu gözüküyor :) ama tabi kendi tercihin kendi bileceğin iş :) olsun :) gidemsen bile buradan destek alarak bolca kilo verebilirsin :)
Yarın başlıyorum diyete Yok ya basenlerim ve göbegim var pantolonlarım olmuyor elbiselerim yakısmıyor elbise giyinemiyorum

Yarın başlıyorum diyete Yok ya basenlerim ve göbegim var pantolonlarım olmuyor elbiselerim yakısmıyor elbise giyinemiyorum
bende eylülde olacak olan düğünüm için zayıflıyorum :) inşallah bahara da zayıfcanacık girmek istiyorum :)

bugün ki menüm:
sabah kalkar kalkmaz su
1 saat kadar yoga başlanıç seviyesi

kahvaltıda 1 bardak ( kocaman 500 ml falan ) yeşil çay
1 bardak limonlu ballı karışım
1 dilim tam buğday ekmek
1 dilim peynir

ara:
1 yeşil elma

öğlen:
1 tabak makarna
1 kase limonlu biberli yoğurt
3 parça tavuk

ara:
1 kutu light süt

ara:
1 yeşil elma

akşam:
1 tabak mantılı ( 3 mantı vardı içinde ) yoğurt çorbası
1 tabak ıspanak
2 kaşık yoğurt

ara:
3 mandalina
1/2 portakal

spor:
35 dk slim in 6 ( kk da gördüm birazdan yapıcam henüz yapmadım )
15 dk esneme hareketleri

su:
1.5 litre olmuşmudur bilmiyorum

bende eylülde olacak olan düğünüm için zayıflıyorum :) inşallah bahara da zayıfcanacık girmek istiyorum :)
ayy canım şimdiden mutluluklar dilerim :) benim menümde
sabah aç karnına ılık limonlu su
kahvaltı : 25 gr light peynir maydanoz roka ve şekersiz çay
öğle:2 adet tam pişmiş yumurta ( 2 tane yiyemem 1 tane yapıcam :) ) marul roka domates dereotu salatalık elma sirkeli bunlardan oluşan sınırsız salata
akşam : 100 gr ağırlıgında 7-8 adet (ben 4-5 tane yerim) içine ekmek konmamıs köfte , salata(yeşil)

Ekmek yok hic menunde canım? Eğer ben gibi ekmek yemeyi sevmiyorsan bile sabah kahvaltida mutlaka yemelisin.

Gunaydinlar olsun :) sabah 9 da kalkicaktim güya nerdeee.... Yeni uyandım :) gece geç yatarsam olacagi bu. Tabi sporunu sabah yapatim fikri de yatti doğal olarak. Bugün benim ilk is günüm. Diyet listemde olan ara öğünleri yanimda alicam ama aksam yemeğinde ne yaparim bilemiyorum. Öğlen yemeği de 2.30 3 arasindaymis aksam 10.30 gibi cikicam isten acikirim ben o saate kadar. Kepekli buskivi ve sut alayim yanimda bari napayim.
Bu arada sabah Tartu bana -1100 gosterdi 70 kilonun ödem olduğunu biliyordum sörf ne kadar ödem varmis demek için coktim tartiya. Bir hafta hatta belki de bir kaç hafta (21 ocağa kadar ) tartilmiycam. 21 ocakta diyetisyen randevum var o gün tartilirim nasilsa :)

Ekmekleri yazmayı unutmuşum canım ya ben pek yemiyorum ekmek sabah var 1 dilim tam buğday ( uno premium alıyorum tam tahıl çok doyurucu )
Heh bak simdi oldu :) en azindan bir dilim mutlaka olmali yani ekmek. Bende sadece sabah yiyorum. Sevmiyorum bir turlu ekmekle yemek yemeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…