Bebek İkinci El 12-24 aylık kız bebişlere GAP,carters,jumpingbeans,mothercare vs yeni eklenenlerle :)

Yalniz kizim yazin 2,5 yasinda olacak 3 nisan dogumlu..olur mu bu sectiklerim? 13 kilo 87 cm su anda..

Son düzenleme:
77 tl tutuyor.70 e olur hepsi.

Canim carters takimi istemiyorum..bir de benetton etegin ust kombini tee bize 2,5 yasinda olur mu?olmazsa onu da cikaricam..ve diger sectigim badyler 2,5 yasa uygunmudur?cevap verirsen netlestirelim alisverisi..

Canim carters takimi istemiyorum..bir de benetton etegin ust kombini tee bize 2,5 yasinda olur mu?olmazsa onu da cikaricam..ve diger sectigim badyler 2,5 yasa uygunmudur?cevap verirsen netlestirelim alisverisi..

Etek 2.5 yaşa olurda askılı tee olmaz .onun yerine diğer tepelerden seçtiğiniz birini takım yapabiliriz isterseniz.body 2.5 yaşa olur.kalıpları büyük.

Etek 2.5 yaşa olurda askılı tee olmaz .onun yerine diğer tepelerden seçtiğiniz birini takım yapabiliriz isterseniz.body 2.5 yaşa olur.kalıpları büyük.

Tamam canim mavi sari badyler benetton etek bir de son iki bady ve tek onu citcitli bady hepsi en son kac olur?

Kizim 16 aylik yaz icin dusunuyorum bunlari olur demi?? eger ki satilmadiysa bi urunleri istiyorum:
6tane altalta siralanmis kisakollu tisortler.
Mispan ve veniic sortlu beyaz takim.
Lcw esofman ustu acikrenk 12 18aylik.

Egerki elinizd baska ekleyeceklerinizde warsa bekleyebilirim.ayrica 21 22no kizayakkabisi da warsa bakabilirim.

$image.webp $image.webp
Ince Kaz tüyü çok kaliteli bir mont.beymenden alındı.18 ay yazıyor içinde ama ben 2.5 yaşına kadar rahat kullandım.fiyat 25 tl

Kizim 16 aylik yaz icin dusunuyorum bunlari olur demi?? eger ki satilmadiysa bi urunleri istiyorum:

Egerki elinizd baska ekleyeceklerinizde warsa bekleyebilirim.ayrica 21 22no kizayakkabisi da warsa bakabilirim.

Sarı olan 9-12 aylık.diğerleri olur efendim .ama sarı küçük gelir kızınıza.

Malesef 21-22 ayakkabı kalmadı elimde hepsini yine bu sitedeki arkadaşlara sattım.şimdilik koyacakların bu kadar.

Daha onceki yazlik kiyafet sort tulum sayfanizdan kalan kiyafet de varmi?ve montlardan kalan sadece bu mu.alacaklarim varda bikac tane daha bisi ekleyim diye dusunuyorumda.buarada o dediklerimi kesin alicam sari tisort haric ayirirmisiniz

Daha onceki yazlik kiyafet sort tulum sayfanizdan kalan kiyafet de varmi?ve montlardan kalan sadece bu mu.alacaklarim varda bikac tane daha bisi ekleyim diye dusunuyorumda.buarada o dediklerimi kesin alicam sari tisort haric ayirirmisiniz

Diğer kıyafetlerden de satılanlar oldu ama çoğu duruyor.hangilerini istediğinizi söylerseniz daha öncekilerden yardımcı olabilirim.montlardan bu ve 2. Sıradaki Fuşya baharlık sıfır lcw mont kaldı.

Back
X