Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim bana bunlar icin uygun bi fiyat verirmisin? 3.fotoda sadece mavi sari badyleri istiyorum ama..
77 tl tutuyor.70 e olur hepsi.
Canim carters takimi istemiyorum..bir de benetton etegin ust kombini tee bize 2,5 yasinda olur mu?olmazsa onu da cikaricam..ve diger sectigim badyler 2,5 yasa uygunmudur?cevap verirsen netlestirelim alisverisi..
Bende kisa kollu badiler mispan sortlu takim.cift yelek.istiyorum da satildimi acaba
Etek 2.5 yaşa olurda askılı tee olmaz .onun yerine diğer tepelerden seçtiğiniz birini takım yapabiliriz isterseniz.body 2.5 yaşa olur.kalıpları büyük.
Son 45 tl diyelimmi
Malesef.35 çok az.carters bodyleriden sadece bir tanesini izmir forum carters tan 35 tl ye aldım.içim o kadar ucuz vermeye elvermiyorCok dedin canim yaa35 olur dersen aliyorum...
Kizim 16 aylik yaz icin dusunuyorum bunlari olur demi?? eger ki satilmadiysa bi urunleri istiyorum:
6tane altalta siralanmis kisakollu tisortler.
Mispan ve veniic sortlu beyaz takim.
Lcw esofman ustu acikrenk 12 18aylik.
Egerki elinizd baska ekleyeceklerinizde warsa bekleyebilirim.ayrica 21 22no kizayakkabisi da warsa bakabilirim.
Kizim 16 aylik yaz icin dusunuyorum bunlari olur demi?? eger ki satilmadiysa bi urunleri istiyorum:
6tane altalta siralanmis kisakollu tisortler.
Mispan ve veniic sortlu beyaz takim.
Lcw esofman ustu acikrenk 12 18aylik.
Egerki elinizd baska ekleyeceklerinizde warsa bekleyebilirim.ayrica 21 22no kizayakkabisi da warsa bakabilirim.
montlardan tek bu mu kaldı?
Daha onceki yazlik kiyafet sort tulum sayfanizdan kalan kiyafet de varmi?ve montlardan kalan sadece bu mu.alacaklarim varda bikac tane daha bisi ekleyim diye dusunuyorumda.buarada o dediklerimi kesin alicam sari tisort haric ayirirmisiniz