merhaba ben edirneliyim eşim kürt ve hakkari dogumlu ama mersinde yaşıyorlar kendisi mühendis bende muhasebeciyim şirketimizim mersin ve edirnede fabrikaları var edirneye gelmesiyle tanıstık tam bir yıl içinde sevgili nişanlı olduk ve 20 mayıs 2009 da evlendik 23 gün falan oluyor.bir birimizi cok seviyoruz hele o beni daha cok seviyor sanıyordum.
eşim burdayken mersin fabrikadası bir erkek 1 kız muhendis arkadası iş için buraya geldi geldiklerinde muslumun bana davranısları değişiyor.nişanlı oldugumuz dönemde bana bir gün sen eve git ben onlarla yemeye gidicem yemekten sonra gelirim dedi..24sat birlikte geciriyoruz bensiz yemek yemezken.onlar gelince beni eve postaladı ve bana katılırmısın demedi üstelik o gelenler benimde iş arkadaslarım.3 gün kadar benle hiç ilgilenmedi onlarla oldu tabi cok buyuk kavgalar attik sonra affettim. bunlar edirne fabrikayı ziyarete geldiklerinde otelde kalıyorlar esimde daha evlenmediğimiz için oda otelde kalıyor.cunku kendisi buralı değil burda evi yok şirket onun otel masraflarını karsılıyor.en son geldiklerinde o iki kişi kız olan (yasemin) odası gece 3gibi calınmıs diye korktugunu söylemiş ve 1nişanlı 1evli erkekle eşim ve durmuşla aynı odada yatmıs. sabahsı bu cok dogalmıs gibi bana söylediler beynimden vuruldum.bi kız nasıl 2 erkekle aynı odada kalır..asıl sorun eşim bunu nasıl kabul eder.olması gereken .yasemin madem korktun gir odana biz odanın kapısında seni bekleriz yada başka bi sekilde korkusunu yenmesine saglamaktı.odalarına almak değildi..esime güvendiğim için bu olayıda affetim.sonra bu kızla ilgili bir sürü sorunlar daha yasadık....sonra ben bu olayı fabrikadan bi arkadasıma anlattım evlendikten sonra o arakadasta kıza sormus kızda dogru kaldım demiş.telefonu kapadıktan sonra esimi arayarak benim hakkımda dedikodu yapıyorlar sizinle aynı odada kaldıgımı herkese anlatmıs demiş.esimde sen üzlme ben sorarım o gerizekalılara demiş geri zekalı olan biri ben biri çalısma arkadası.yukarı odama geldi diğer ark almıs bize bagırdı.o bagrınca bende bagırdım.akşam eve gittiğimizde bana hakaretler ben o kız hakkında konusamazmısım haksızlık ediyormusum odasında kalması doğalmıs ben piskopatmısım bir sürü laflar kızı savunlara o savundukca ben delirdim aileme laf söyledi annem doldurmus beni o kıza yaptıgım iftirayı asla ödeyemezmişim.bende ona laf söyledim.benim midem almıyor bir evli bi nisanlı erkeğin odasında kalmasını dedim kavga buyudu ve beni dövdü kapıyıda kilitledi evden cıkamadım.sabahsı bişey olmamıs gibi davranıyor.o kız için beni dövdü.simdi ben ne yapmalıyım seviyorum ama bunuda hazmedemiyorum.anneme gidemem gidersem vermez bidaha ona.bu olay dısındada cok mutluyduk.ama onu affedememde ne ypıcam bilmiyorum akıl verin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?