12 Gnlk evliyim ve Psikolojim ok kt, boanmak istiyorum

peki bennim anlamadigim nisanli iken bu olayin hesabini sordunuz demi???
o zaman nasil bi savunma yapti size? siz nasil kabullendiniz? yani madem o zaman kabullendiniz simdi sadece dovmesinden dolayi mi problem ediyorsunuz? yoksa bu olay hala problem mi?

mali durumun iyi ona muhtaç değilsin boşanmasan bile bir yerlere git yokluğunu hissetsin ama ağlama neolur şimdi yaptığını ona nasıl ödeteceğini düşün ben olsam babamı arar bir güzel dödürüdüm adam dövmek öyle olmaz böyle olur derdim belki özür diler diycem ama adam hiçbişiy yokmuş gibi davranmış

itişmeye kakışmaya başladık sonra yumruk ve tekmeyle bi güzel dövdü kapıyıda kilitledi eve gitcem anneme dedim gidemezsin dedi.

güzelim sen daha o adamla aynı eve nasıl gireceksin ya al raporunu git annene aç davayı bi b.k yapamaz şerefsiz ay kusura bakmayın kızlar dayanamadım artık:kedi:

ıyı bır ders vermelısın benı bırakır gıbı korkuların olmadan..
sonrasında olması gereken neyse şimdılerde olacak olan..
yolun başındayken ak kara bellı olsun bence...
kaba bırı gıbı geldı bana..
bazı yoltulmamış odun erkekler gıbı..
hani karı(afedersınız) dedıgın evde oturur mısalı..
ama dışarda yoltulmuş odun gıbı gorunenlerden...
son karar senın Allah yardımcın olsun...

kürt oldugunu özellikle söyledim rahatsızlıktan değil bi kızla aynı odada kalmayı doğulu zihniyet daha cok ayıplaması gerek die düşündüğüm için belirttim

bence alakası yok..erkek her yerde erkektir
güzel bir kadın gördüler mi yelkenleri suya indirirler ,doğulusu batılısı kalmaz

canım beni yanlış anlama ama eşin senden çok o kızı destekliyor...
Bu da garip bir olay bence....:uhm:
Yani insanın eşi varken arkadaşını desteklemesi..
Hadi haksız olsan,arkadaşı haklı olsa desteklesin ama burada haklı olan sensin...
Burnunu sürt eşinin,biraz değerini anlasın...:1closedeyes:
Milleti tutmayı bırakıp,eşine sahip çıksın....
Hala aynı yolda ilerlerse yol ver gitsin...
Ömür boyu kahır içinde yaşamaktansa bir kaç gün üzülürsün.....
a.s

olayı ben tekrar tekrar acmadım iş güzar bi arkadas dün kıza sormus kızda ağlaya ağlaya muslumu aramıs karın dedikodumu yapıyor demiş konu öyle acıldı

aralarinda bisey oldugunu dusunuyo musun??

.
siz sanıyormusunuz ki,bir otel odasında bir erkek sabaha kadar bir kızla uyuyacak.
zaten yapılan yanlış.
dayak yokmu var. bunun kaçarı yokki.
öğrense ne olur öğrenmese. ne gerek var detekliflik taslamaya zaten
yaşanılan şeyler var. affedilmemesi gereken....
neyin ispatı ki bu. .

olayı ben tekrar tekrar acmadım iş güzar bi arkadas dün kıza sormus kızda ağlaya ağlaya muslumu aramıs karın dedikodumu yapıyor demiş konu öyle acıldı

o kızda niye ağlıyorsa..madem namusu bu kadar önemli yapaağı hareketlerin sonuçlarını düşünsün ona göre davransın..
zırlayıp durmasın şimdi

ya kim arkadaşı için karısını döver ki..değer vermiyorsa bence döver ama mantıklı bir birey yapmaz

Son düzenleme:
bence eşiniz o kadını beğeniyor
yani aralarında bişey var demek bana düşmez tabide
kesin olaraK BıŞEYLER HıSSEDıYOR
ONA REZıL OLDU TABı
e öyle oluncada senden hıncını aldı
dövdü hakaret etti vs..

Kızın erkeklerle bir odada kalması evet saçma. Ama eşinin sana dayak atması hele bi de sonraki gün hiç bişey olmamaış gibi davranması saçma ötesi!!! klava:
Hiç bir şekilde affı olmayan bişey benim için...Evliliğin ilk ayında dış kapının mandalı bi kız için bunu yapan iki gün sonra neler yapar!!!!

ben bu olayı affettim ona güveniyorum kıza gercekten dokunmamıstır ama kızın bu yapmıs oldugu numarayı nasıl anlayamamıs ve evli oldugmuzda bile bu olayı savunur ve üstelik beni hırpalar döver

mühendis kız müslümde mühendis ben muhasebeciyim iktisat mezunuyum egitim seviyemiz aynı .yani mesleki olarak aşağlancak bi durumumda yok.kızda benden cok cirkin

ya
tekmelerle tokatlarla girmiş. daha 2 haftalık evli değilsin. yazık .
bırak inceldiği yerden kopsun. nasıl kıyarki,insan sevdğine,nasıl tekmeler. nasıl canını yakar. helede ciğeri beş para etmez bir yaratık için.

üstelik kız mersin fabrika elemanı edirne fabrikanın değil .müslüm 8yıldır ordaydı 1yıldır edirnede.artık kızla ilişkisi kalmadı bile mesleki olarak

ya kim arkadaşı için karısını döver ki..değer vermiyorsa bence döver amantıklı bir biey yapmaz

yani bencede
sevmiyorsa değer vermiyorsa ve maalesef bunu demek istemezdim ama arkadaşım dediği kızla özel bir samimiyeti yoksa neden eşini dövsün...

e canım sen tamam ben güveniyorum müslüm'e diyorsun
peki bizden ne istiyorsun?

sen güveniyosun ama müslüm elalemin beş para etmezi için seni dövmüş bulunuyor
neden dövdü sence?
ona değer veriyor ama sana vermeden dövmüş
çok açık ve net ortada
lütfen gözünü aç

Sanki anlaşmazlık sebebiniz sadece bu değilde ek olarak sizi rahatsız eden başka şeylerde varmış gibi.

Konuya direk eşinin kürt olduğundan bahsederek başlamışsın ?

Dayak konusuna kesinlikle karşıyım ancak konuya giriş tarzında kafamı karıştırdı doğrusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…