bu olay 4 ay önce oldu dünde bi arkadas o kızı aramıs havadan sudan konusurken siz gecenlerde geldiğinizde müslüm ve durmusla aynı odadamı kaldınız die sormus kızda evet demiş sonra esimi aramıs ve karın benim dedikodumu yapıyor demiş.müslümde sorarım ben o gerizekalılara demiş ve akşamı neden millete anlattın die hesap sordu ama düne kadar gayet doğalmıs kim olsa aynısını yaparmıs kızcaz korkmus ben ona iftira atıyormusum derken itişmeye kakışmaya başladık sonra yumruk ve tekmeyle bi güzel dövdü kapıyıda kilitledi eve gitcem anneme dedim gidemezsin dedi.sabah oldu yani bu sabahta hiç bişey yokmus gibi davrandı .sunada şokta gibiyim her dk ağlıyorum çok kötü durumdayım
itişmeye kakışmaya başladık sonra yumruk ve tekmeyle bi güzel dövdü kapıyıda kilitledi eve gitcem anneme dedim gidemezsin dedi.
kürt oldugunu özellikle söyledim rahatsızlıktan değil bi kızla aynı odada kalmayı doğulu zihniyet daha cok ayıplaması gerek die düşündüğüm için belirttim
aralarinda bisey oldugunu dusunuyo musun??bu kız yuzunden kac kere kavga ettik bi gün ankaraya tse egitimine gittik ben 2miz gitcez sandım kız kalkmıs mersinden oda geldi sesimi cıkarmadım sonra egitim bitiminde söylersin o arkadaslarıyla yada kimle isterse takılsın bizle gelmesin dedim.kıza söylemedi yolda surat asınca kızla ilgilendi onun keyfini yaptı bende cıldırdım terminale gittim 2 sat kadar bağrıstık ve kız utanmadan hala gitmedi ve daha nice nice olay yasadık ...
dayağı bu olayı su yüzüne çıkardığı için yemiş ama öncelikle aralarında bişey varmı diye öğrenmeye çalışıp eğer öyle bişey varsa öğrendiğinde sorgusuz sualsiz postalayabilirdi,yani ben olsam öyle yapardım biraz aksiyonlu oldu ama sağlam değilmi???CADIARZUyerimseniben
olayı ben tekrar tekrar acmadım iş güzar bi arkadas dün kıza sormus kızda ağlaya ağlaya muslumu aramıs karın dedikodumu yapıyor demiş konu öyle acıldı
canım beni yanlış anlama ama eşin senden çok o kızı destekliyor...
Bu da garip bir olay bence....:uhm:
Yani insanın eşi varken arkadaşını desteklemesi..
Hadi haksız olsan,arkadaşı haklı olsa desteklesin ama burada haklı olan sensin...
Burnunu sürt eşinin,biraz değerini anlasın...:1closedeyes:
Milleti tutmayı bırakıp,eşine sahip çıksın....
Hala aynı yolda ilerlerse yol ver gitsin...
Ömür boyu kahır içinde yaşamaktansa bir kaç gün üzülürsün.....a.s
ya kim arkadaşı için karısını döver ki..değer vermiyorsa bence döver amantıklı bir biey yapmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?