kürt oldugunu özellikle söyledim rahatsızlıktan değil bi kızla aynı odada kalmayı doğulu zihniyet daha cok ayıplaması gerek die düşündüğüm için belirttim
aslında keşke eşine böyle tepki vermeyip işini gizliden halletseydin şimdi o kız iyi melek yani madur durumunda sen ise kötü melek oldun artık kız kendini eşine nasıl tanıttıysa ama aklını kullanırsan eşine elin kızı için sana bunu yaptığına çok pişman edebilirsin...kötükedihüso
korkunç bir şeyde ben sana kızıcan .onlar iyi olsa zaten bu ülkede yaşar dağ taş dolaşmaz
bunları nsl hiç düşünmessin bilmiyorum . yani okumuşsun ama bence yol yakın ken dön
balık başdan kokar.bu evlilik kokmuş cnm
nişanlıyken oldu bu olay evlendikten sonra konu yeniden acıldı..nişanlıyken affettim kızın terbiyesizliğine verdim
dayağı bu olayı su yüzüne çıkardığı için yemiş ama öncelikle aralarında bişey varmı diye öğrenmeye çalışıp eğer öyle bişey varsa öğrendiğinde sorgusuz sualsiz postalayabilirdi,yani ben olsam öyle yapardım biraz aksiyonlu oldu ama sağlam değilmi???CADIARZUyerimsenibenne yapacaktıki gizliden kızlamı konuşacaktı. kızda anında yetiştirecekti eşine zaten.
o kız eşinin gözünde zaten melekmiş. değişen bir şey yok,aslında
ha bu arada unuttuğunuz bir şey var,eşi sabaha kadar bir otel odasında bir kızla kalmış vede 12 günlük evlilikte dayak yemiş.
melek değil işini bilen fazla kurnaz biri bence hep öyle değilmidir erkekler için elin kötüsü kendinin iyisinden iyidir der annem...evet o kız esimin gözünde bi melek ben cok febri ve herseyi abartan kavgacı biriymişim
3ü yemek yiyor seni aralarına almıyorlar
sonra 3ü aynı odada kalıyor sabaha kadar,
sonra ofiste seni bu kız için azarlıyor
sonra sana bu kız için psikopat gerizekalı felan diyor,
daha da ileri gidip seni dövüyor
hatta odaya kilitliyor
bide sabah hiç bişey olmamış gibi davranıyor
herşey ortada ben bişey demiyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?