- 2 Temmuz 2025
- 43
- 20
- 3
- 26
- Konu Sahibi eceeylul09
-
Merhaba, transfer sonrası kan değerleriniz kaç çıktı ikiz gebelik olanlar değerleriniz nasıl yükseldi ve gerçekten ikiz gebelik oluştu mu yazarsanız çok sevinirim
Anladım teşekkür ederim
Doğum yaptınız mı acaba,yoksa hamile misiniz halaRica ederim canım zaten kan testinde doktorum ikiz olma ihtimali var dedi ama yine de keseyi görmeden önden kesin diyemem ikiz diye çok şükür kese günü iki tane kese gördük hamdolsun Rabbime Allahım dileyen isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah Amin
Doğum yaptınız mı acaba,yoksa hamile misiniz halaAllah size bağışlasın
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin inşallahSalı gününü bekliyorum kese için,hiç zaman geçmiyor ya
Merhaba cinsiyetlerini öğrendiniz mi?Rica ederim canım zaten kan testinde doktorum ikiz olma ihtimali var dedi ama yine de keseyi görmeden önden kesin diyemem ikiz diye çok şükür kese günü iki tane kese gördük hamdolsun Rabbime Allahım dileyen isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah Amin
Ah mayla sağlıkla al kucağına bebeklerini inşallahhh Nisan da transfer olmuştuk benimki de tuttsaydı demek 30 haftalık olacakmışYok canım henüz 30. Haftadayız eğer her şey yolunda giderse perinatoloğum 37.haftada sezeryanla almayı planlıyor inşallah umarım o zamana kadar dayanır minik mucizelerim Amin çok teşekkür ederim canımdarısı başına inşallah şu an ne durumdasınız
Merhaba cinsiyetlerini öğrendiniz mi?
Ah mayla sağlıkla al kucağına bebeklerini inşallahhh Nisan da transfer olmuştuk benimki de tuttsaydı demek 30 haftalık olacakmış
T+8. 120
T+10. 265
T+12. 627
T+14. 1.586
T+16. 3.973 (44 saat sonra)
T+17. 9.723 (28 saat sonra)
23.ekim 5+3 de iki kese gördük
Ayyy hayalim, sağlıkla gelsinler darısı başıma.Merhaba
Evet 15 haftalıkken öğrendik bir kız bir erkek nasip olursa
Evet canım kimyasal oldu bu bebeğimin gelişimi de 6+2 de durmuş Buda nasip olmadı maalesefAmin canım benim Allah razı olsun
Ya sanki hatırlıyorum seni kimyasal mı olmuştu senin yoksa yanlış mı hatırlıyorum öyle canım benim evet şu an doğuma az kalmıştı üzme kendini Rabbim inşallah hayırlısıyla sağlıklı güzel bir gebelik nasip eylesin Amin
Son durumun nedir nasılsın inşallah her şey yolundadır
Ayyy hayalim, sağlıkla gelsinler darısı başıma.
Evet canım kimyasal oldu bu bebeğimin gelişimi de 6+2 de durmuş Buda nasip olmadı maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?