Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok cnm güzel uzun değil özellikle önden çok hoşuma gitti çukurluk yok gibi sende ve bişey sorucam burnun önden çok parlak ve pürüzsüz çok güzel benim özellikle yanları pul pul olducnm daha incelirmi bu burunlar :) ve tek korkum acaba fazla mı aldı ordan bişryi çukur orasının içi fena sızlıyor acıyor. Doktoru arıyotum hrmşiresi konuşuyor gayrt ilgisizler
Yok canim ordan birşey almiyor kii bence o şişlik içine Dokun diğer tarafa da Dokun o taraf daha sis.. Evet canim incelmekten ziyade ucu sis şuan burnuslarimizin sis ve sert yumusayacak ve şişlik inecek zamanla daha güzel olacak. Evet canim pürüzsüz duruyor ama dökülme başladı bantlarin altına sürdükleri JEL havayla temasta cildi soyuyor geçici bir durum. :)
Evet bakalım artık daha kötü olması benim korkum ince burun sevmiyorumherkesinkine bakıyorum böle biir çukyrluk söz kobusu değil güzel duruyor. Bskalım canm inş. Düzelir ama artık umudum kalmadı
Bence çok güzel burnun cukurlukt geçer takma kafaya ben hic takmiyorumm
nasıl oldu canım burnun..düzeldi mi biraz?
şişlikler 3-4 ayda anca iniyor ve burunun yapısının tam oturması 1 yıla kadar uzayabiliyor,dert etme eminim 1 ay sonra daha düzgün durduğunu göreceksin![]()
Eki Görüntüle 888767 Eki Görüntüle 888771 Eki Görüntüle 888772
Kızlar bugün amelliyat olalı 12 gün oluyor burun kanadımın sol tarafında çukurluk var diğer tarafta yok bu çukurluğu kulak çubuğu ile içten kontrol ettiğim zaman şişlik var iç tarfında diğerinde yok ve çok morelim bozuk. Böyle bir sorunla karşılaşan oldumu?
Doktorumu aradım bugün ve hemşiresiyle görüştüm daha çok yeni diğer tarfı şiş olduğu için öyle geliyor dedi diğer tarafıda böyle olursa çok ince olur gibime geliyor.Kaç gündür gözüme uyku girmiyor YARDIMM KIZLARRR![]()
Eki Görüntüle 888767 Eki Görüntüle 888771 Eki Görüntüle 888772
Kızlar bugün amelliyat olalı 12 gün oluyor burun kanadımın sol tarafında çukurluk var diğer tarafta yok bu çukurluğu kulak çubuğu ile içten kontrol ettiğim zaman şişlik var iç tarfında diğerinde yok ve çok morelim bozuk. Böyle bir sorunla karşılaşan oldumu?
Doktorumu aradım bugün ve hemşiresiyle görüştüm daha çok yeni diğer tarfı şiş olduğu için öyle geliyor dedi diğer tarafıda böyle olursa çok ince olur gibime geliyor.Kaç gündür gözüme uyku girmiyor YARDIMM KIZLARRR![]()