12 günlük burnum ve burun kanadındaki çukur

çok geçmiş olsun ama çok güzel olmuş inanın bu şişliktir geçer sanırım hep öyle olurmuş tamamen şişliğin inmesi 6 aymış diolar umarım okadar uzun sürmez ve sağlık açısındanda sorununuz olmaz inşallah.şahane olmuşsun dr un ellerine senin canına sağlık cnm ...

çok geçmiş olsun ama çok güzel olmuş inanın bu şişliktir geçer sanırım hep öyle olurmuş tamamen şişliğin inmesi 6 aymış diolar umarım okadar uzun sürmez ve sağlık açısındanda sorununuz olmaz inşallah.şahane olmuşsun dr un ellerine senin canına sağlık cnm ...

Teşşekkür ederim bu güzel yorumunuz için :)

Teşşekkürler :) o çukurluk bir olmasa :) amelliyat olduğuma pişmn oldum fonksiyonel burun operasyonu geçircektim ben burnumda kırığa bağlı ödem vardı nefes almamı engellyrdu açılmışken üstteki hafif çıkıntıyıda yok etmedini istemiştim burnum gayet küçük hoştu bitek o çıkıntı yok olsun istedim halbuki o çukurları değil

Siz diyince bende baktim bende de var ayni yerde ama sis olan sol tarafta içerden dokununca şişlik var bence odem geçer ya hic takmiyorum fark bile etmemistim:))

Siz diyince bende baktim bende de var ayni yerde ama sis olan sol tarafta içerden dokununca şişlik var bence odem geçer ya hic takmiyorum fark bile etmemistim:))

Peki çukur mu seninde ? Ben çok takıyorum :( geçmezse çirkin olursa diye senin fotografın varmı görwbilirmiyim

Merhaba hangi dr. ameliyat oldunuz acaba.

Merhaba ben de henüz 1 ayl önce rinoplasti ameliyatı oldum.Şimdi harika bir burna sahibim.
Doktor ismi soruyorsunuz diye hemen cevaplamak istedim zira ben de bu konuda araştırma yaparken epey zorlandım.
Birinci ağızdan referans bulmak çok zordur çünkü.Ama ben her türlü garantiyi veriyorum.
Türkiye'de Rinoplasti dalında tek adres" Prof.Dr.Selçuk İNANLI'dır."
Bir hekim bu kadar başarılı,bu kadar tevazu sahibi ve bu kadar işinin arkasında nasıl durur diye hala soruyorum kendime :)

:(Bende 1 ay olacak ameliyat olalı.Burnumda eğrilik ,biraz da kemer vardı.Kemeri gitmiş kısalmış ama açıkçası iki burun kanadım aynı değil ve eğrilik yine mevcut(bu sefer de başka açıdan eğri olmuş)Şimdi kara kara düşünüyorum.Bana zamanla iner bazen iki tarafın şişliği aynı olmaz dediler ama bilemiyorum bana pek değişecek gibi gelmiyor.Çok mutsuzum:(((

Peki doktorunla konuştun mu hiç? ben aradım bana bir tarafı daha şiş olduğu için öle geliyordur dedi. Benim sorunum o çukur başka bişi değil

Eki Görüntüle 888767 Eki Görüntüle 888771 Eki Görüntüle 888772

Kızlar bugün amelliyat olalı 12 gün oluyor burun kanadımın sol tarafında çukurluk var diğer tarafta yok bu çukurluğu kulak çubuğu ile içten kontrol ettiğim zaman şişlik var iç tarfında diğerinde yok ve çok morelim bozuk. Böyle bir sorunla karşılaşan oldumu?
Doktorumu aradım bugün ve hemşiresiyle görüştüm daha çok yeni diğer tarfı şiş olduğu için öyle geliyor dedi diğer tarafıda böyle olursa çok ince olur gibime geliyor.Kaç gündür gözüme uyku girmiyor YARDIMM KIZLARRR :43::43:

Ins zamanla gecmis ve burundan memnunsunuzdur

İyi bakarsan aynı şukur bende var sağda ehehe ama takmıyorum ya napim geçerse geçer geçmezse kalcak :D Benim ayrıca şuan çok büyük geliyor gözüme inş. iner inmezse de kalcak yani yapcak birşey yok 3 hafta olcak yarın benmde :):16:

İyi bakarsan aynı şukur bende var sağda ehehe ama takmıyorum ya napim geçerse geçer geçmezse kalcak :D Benim ayrıca şuan çok büyük geliyor gözüme inş. iner inmezse de kalcak yani yapcak birşey yok 3 hafta olcak yarın benmde :):16:

Aynen cnm aynı çukurluk hayır büyük durmuyor yandan nasıl görüntüsü beğeniyormusunama benim çok çukur olan kısmının içi şiş ve acıyor :( ben kaldırttırmadım senin burun ucun normsl dedi bana şimdi keşke kaldırtsaymışım diyorum çok düz geliyor

Sen nerde oldun amelliyatını ?

Özel medicalistte oldum yandan uzun geliyor bana ama herkes beğendi yani çok iltifat aldim yandan da gondereyim fotoğraf :) ayni çukurluk gitmezse kotu hissetcem ama bende :S:D

Tabi gönder merak ettim :) benim kontrolüme 3 hafta var doktora sorucam psikolojim bozuluyor burnum çok incelirsr diye korkuyorum şuan şiş durmuyor bana göre sma herkes 6 ayda şişliklern inip daha küçüleceğini yazmış bu sefer çok küçük kalıcak ailem kötü durmadığını söylyor başkada kimse görmedi henüz

Tabi gönder merak ettim :) benim kontrolüme 3 hafta var doktora sorucam psikolojim bozuluyor burnum çok incelirsr diye korkuyorum şuan şiş durmuyor bana göre sma herkes 6 ayda şişliklern inip daha küçüleceğini yazmış bu sefer çok küçük kalıcak ailem kötü durmadığını söylyor başkada kimse görmedi henüz

Evet seninki küçük ama yüzünde küçükse ondan yapmistir benin yuzumde geniş biraz büyük yaptı ama sis hepten sis duruyor :D ama psikolojni bozacak bir durum yok illa ki eskisinden iyi ve şuan bile çok güzel burun git gide guzellescek cirkinlesmeyecek :))

Evet seninki küçük ama yüzünde küçükse ondan yapmistir benin yuzumde geniş biraz büyük yaptı ama sis hepten sis duruyor :D ama psikolojni bozacak bir durum yok illa ki eskisinden iyi ve şuan bile çok güzel burun git gide guzellescek cirkinlesmeyecek :))

Yok cnm geniş bnmde yüzüm yanaklarım dolgun kendi burnumdan farkı var sadece inceltmiş yandan o çukyr olan yerleri .inş. Dediğin gibi olur yandan varmı fotografın bende eklicektm bugn telefondan eklenmiyor

Yok cnm geniş bnmde yüzüm yanaklarım dolgun kendi burnumdan farkı var sadece inceltmiş yandan o çukyr olan yerleri .inş. Dediğin gibi olur yandan varmı fotografın bende eklicektm bugn telefondan eklenmiyor

Evet var canim da benimde telden beklenmiyor geceyim PC ye atayim :)

Back
X