- 3 Eylül 2018
- 3.994
- 1.666
- 133
Yok sadece beyaz akinti geliyor camasir degistirmekten biktimBende de var akıntı kaşıntı sızlama varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok sadece beyaz akinti geliyor camasir degistirmekten biktimBende de var akıntı kaşıntı sızlama varmı
Norml diye biliyorum bende de oluyor yaniYok sadece beyaz akinti geliyor camasir degistirmekten biktim
Iliski yasakladimi doktor size bana yasaklamisti 1 ay once ama sorun yokki neden yasakliyor anlamadim haftaya gidince sorcamNorml diye biliyorum bende de oluyor yani
Benim bir düşüğüm var o yüzden bunda biraz temkinliyiz korkuyorz bişey olur diye..o yüzden biz bu konuyu 9 ay kapadık..Iliski yasakladimi doktor size bana yasaklamisti 1 ay once ama sorun yokki neden yasakliyor anlamadim haftaya gidince sorcam
3 ay icindemi dusuk yapmistiniz 3 aydan sonra risk yok diye biliyorumBenim bir düşüğüm var o yüzden bunda biraz temkinliyiz korkuyorz bişey olur diye..o yüzden biz bu konuyu 9 ay kapadık..
Ayy. Allah yardimcin olsunnÇok gerrkmekdikce ilaç vermiyorlar..benimki de vermek istemedi ilaç sonuçta etkiliyor bünyeyi..benimki sabret dedi bi gecede yatış verdi ama ne mümkün..bir ay daha sabrcm bakalım..benimde çok zor oluyor hatta o kadar zorlanıyormki altıma bile kaçırıyorum yani düşün..
Insallah bi an once normale dönersin canim. Bende bulantilar artmadan onlem alayim dedim. İse gidiyorum cok zor olur. Bulanti ve istahsizlikla calismak diye düşündümCanım bende 6 haftalığım benimki bi anlık bişey değil her gün bulanıyor her anım ve hiç yemek yiyemiyordum şu bile icemiyordum o yüzden doktor vermek zorunda kaldı bende sen gbi olsam ara ara bulantı olsa bende ilaç kullanmak istemezdim zaten herkesin bünyesi aynı değil malesef ki
Kesinlikle canım işteyken çok zor oluyor bizzat gördüm kndim de. Evde olsak bi şekilde uyuyarak felan dinlenip vakit geçer ama çalışıyor olunca gerçekten insan ayakta bile zor duruyorInsallah bi an once normale dönersin canim. Bende bulantilar artmadan onlem alayim dedim. İse gidiyorum cok zor olur. Bulanti ve istahsizlikla calismak diye düşündüm![]()
6 haftalıkken gelişimi durmuş 8.haftada belli oldu kanamam oldu..valla korku işte şimdi De başka korkular başladı 3 ayı geçtik ama doğurana kadar bitmiycek..3 ay icindemi dusuk yapmistiniz 3 aydan sonra risk yok diye biliyorum
Rabbim yardım etsin ben evdeyken perişanım siz işte o halde..Ayy. Allah yardimcin olsunnbende bulantilar şiddetlenmeden onlem alayim dedim. Bide calistigim icin hafta ici hep ayakta olucam dinlenme sansim olmaz diye
![]()
Bende ilkinde 5 haftalikken kimyasal gebelik yasamistim.ikili tarama testi nezamn yapiliyor yaptirdnmi sen.carsamba 13 hafta olcak doktora gitcem bakalim6 haftalıkken gelişimi durmuş 8.haftada belli oldu kanamam oldu..valla korku işte şimdi De başka korkular başladı 3 ayı geçtik ama doğurana kadar bitmiycek..
Cuma yapılacak tam 13 haftalık oluyor..Bende ilkinde 5 haftalikken kimyasal gebelik yasamistim.ikili tarama testi nezamn yapiliyor yaptirdnmi sen.carsamba 13 hafta olcak doktora gitcem bakalim
Aminn aminn. Rabbimm hepimizin yardimcisi olsunRabbim yardım etsin ben evdeyken perişanım siz işte o halde..
Folikasit kullaniyormusunCuma yapılacak tam 13 haftalık oluyor..
Kullanıyordum tam 12 de bıraktım..Folikasit kullaniyormusun