12.hafta gebelikte hissettikleriniz..

asumany

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
6
1
6
37
Merhaba arkadaşlar hamileligimde 6.haftadan bu yana halsizlik mide bulantısı devam etmekte 2 gundur de parmaklarimda uyuşma var.bu şekilde sikintilar yaşayan var mı?

ben 12. haftayı bitirdiğimde çok rahatlamış hissetmiştim düşük tehlikesi büyük oranda geçtiği için.ben de mide bulantısı hiç olmadı ama olması normal 12. haftada ,ben de aşırı derecede uyku oldu sadece o da 5. aydan sora geçti. ellerindeki uyuşukluk artarsa atel kullan, işe yarıyo baya rahat edersin , bi de ben çok uyuşunca ılık suya tutuyodum ama benim uyuşukluk çok acı veriyodu .benim de 15. haftada başlamıştı uyuşukluk saçımı bile yıkayamıyodum mouse kullanamıyodum o da geçti 25. haftadan sonra.Senin de artmaz umarım

Merhaba cinsiyetini öğrendiniz mi belirtilerimiz aynı sizinle

Merhaba ben 17 haftalik hamileyim mide bulantısı halsizlik ve uyku hali hala devam ediyo ama bunlar normal

Merhaba cinsiyetini öğrendiniz mi belirtilerimiz aynı sizinle
Merhaba 13.haftaya girince çok şükür bulantim bitti halsizligimde ara ara oluyor.bu hafta ikili test yaptırdım kıza benziyor dedi ama kesinde konuşmadi.bende ne hikmetse kız hissediyorum.hayırlısı olsun inşallah hepimiz için.

İştahsızlık
Halsizlik
Bulantı
Koku hassasiyeti
Uyku
Sinirlilik
Sıcak basması

12+6dayım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…