Oncelikle tum hamile arkadaslarimin saglikla bebislerini kucagina almayi nasip etsin Allah icinde de benimkini...
Doktorumuzun yorumu henüz yok nub teorisini okudum ama pek bir yorum yapamadim ...sizce kiz mi erkek mi kizlar ?
Eki Görüntüle 1379163
Eki Görüntüle 1379166
teşekkürler yorum için :)Kız cnm hayırlı olsun
teşekkürler yorum için :)
nasıl anlıyorsunuz acaba baya bir bakınıyorum hiç anlayamadım bu fotodan ...
Tesekkurler hayirlisi olsun insallahNubu paralel onun için konusu var bak orda ilk sayfada kız bebeklerin aynı bu şekil resimleri var bakınca hemen anlarsın
Nub teorisine göre kız olmasi gerek ama benim oglumun 12 haftalik fotosuda parelel çıkıntı yani kız olmasi gerek nub teorisine uymuyor simdi ikinciye gebeyim 12 hf fotosu yok malesef %90 kız olacak hayirlisi inşallah
Evet benim dk bugün aynı şeyi soyledi bebisimi kiza benzetiyo ama emin degil 25 haftalikken yumurtaliklar iniyormus kızsa kaliyormus öyle 24 deyim bakalım hayırlısı ama emin12 haftalikken çok erken daha bu nub teorisi ilk cocugumda tutmuyor ikincisininde malesef fotosu yok geç ogrendim o yüzdenOncelikle hayirlisi olsun , tabii ki bu da bir yaklasim yanilma olabilir ama cogu insanda tutuyor sanirim bazi durumlarda erkekler daha gec anlasiliyormus yumurtaliklari inmedigi icin kiz gibi gorunuyormus
Amin canım inşallah hepimizinkini senin ilk gebelik heralde benim ikinci 3 yasinda oglum var benim icinde farketmiyor ikiside evlat sonucta ama insan yinede merak ediyorEvet canim benim doktorum da soyledi ondan yazdim ben daha yolun basindayim ama iste merak
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin bebisini ...kizi erkegi fark etmez
Amin canim hayirlisi olsun bakalim bu gidisimde sorarim canim...Canim doktoruna bide kordonu yukari dogru mu yoksa duz mu onu da sor bazen oyle de tahmin edilebiliyo duz olan kiz oluyo diye duynustum ben 12-13 hafta da duz oldugunu ogrendim doktorumda oyle derler ama tabi bilimsel bi gecerliligi yok demisti bu hafta bacak arasini tam gorduk bi kizim olacak :)) dene istersen o da bi tahmin yolu Allah hayirlisiyla kucagimiza almaya nasip etsin :)
Canim benim de 2. Evladim... 4 yasinda bir kizim var bizim bu ikinci biraz surpriz geldi bakalim merak biraz da ondan bende ...Amin canım inşallah hepimizinkini senin ilk gebelik heralde benim ikinci 3 yasinda oglum var benim icinde farketmiyor ikiside evlat sonucta ama insan yinede merak ediyor
Amin canim hayirlisi olsun bakalim bu gidisimde sorarim canim...
kizin hayirli ugurlu evlat olsun insallah...[/QUOTE
Sagol canim Allah hepimizinkini bagislasin gonlunden gecen ne ise o olsun :)
Aaa bunuda ilk kez duydum bugün kontrolum vardi bilseydim sorardim bunu bir tahmin yapamam dedi yan duruyor dedi baska bir dk kız dedi banada %90 kız gibi geliyor ama yinede emin degilim ilk gebeligimdeki tek farklilik ufak sivilceler baska karnım çıkması oglumunkiyle ayni bide oglumda sağ vuruyordu buda sağ vuruyor ama ben kız diyorum bakalım hayırlısı allah sizede gönlünden geçeni versin insallah bebisinCanim doktoruna bide kordonu yukari dogru mu yoksa duz mu onu da sor bazen oyle de tahmin edilebiliyo duz olan kiz oluyo diye duynustum ben 12-13 hafta da duz oldugunu ogrendim doktorumda oyle derler ama tabi bilimsel bi gecerliligi yok demisti bu hafta bacak arasini tam gorduk bi kizim olacak :)) dene istersen o da bi tahmin yolu Allah hayirlisiyla kucagimiza almaya nasip etsin :)
Allah bağışlasın benimde 3 yasinda oglum var bizede supriz oldu dkh kullanirken kaldim hayırlısı allah gonlunuzden geceni versin insallahCanim benim de 2. Evladim... 4 yasinda bir kizim var bizim bu ikinci biraz surpriz geldi bakalim merak biraz da ondan bende ...
Ayni durumu biz de yasadik canimAllah bağışlasın benimde 3 yasinda oglum var bizede supriz oldu dkh kullanirken kaldim hayırlısı allah gonlunuzden geceni versin insallah
Evet benim dk bugün aynı şeyi soyledi bebisimi kiza benzetiyo ama emin degil 25 haftalikken yumurtaliklar iniyormus kızsa kaliyormus öyle 24 deyim bakalım hayırlısı ama emin12 haftalikken çok erken daha bu nub teorisi ilk cocugumda tutmuyor ikincisininde malesef fotosu yok geç ogrendim o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?