merhaba dk öyle soyledi 25 haftalikken erkek bebeklerin yumurtaliklari aşağıya iniyormus kız bebeklerinki kaliyormusCanim gunaydin. Bisey merak ettim 25 haftada erkekse yumurtalari iniyormus dedin ya o konuyu biraz acarmisin :) yani erkeksede kiz gibi gorunuyor mu demek bu ya da tam tersimi ya da kesin cevap 25. Haftadan sonrami cikiyor :)
Oglumu 25 haftalikken 4 boyutlu ultrason da öğrendim erkek oldugunu şok olmustum dk kız diyordu ısrarla ama erkek oldugunu ogrenmistik bazen olabiliyor yanilabiliyor lar yumurtaliklqrdan dolayi şimdi yine gebeyim 24 haftalik baska dk kız dedi kendi dk goremedigini yan durdugunu soyledi ama bence de kız hissediyorum hayırlısı insallah hepimizeHatta bazen son ana kadar kiz deniyor bazi erkek bebeklerin yumurtaliklari yukarda kaliyor en iyisi 20 haftalara kadar orta yollu bir seyler almak sari beyaz renk gibi renk gibi ... zaten bizimkiler yaz bebegi citcitli badilerle takilacaklar
sağlıkla alın kucağınıza inşallah...Oglumu 25 haftalikken 4 boyutlu ultrason da öğrendim erkek oldugunu şok olmustum dk kız diyordu ısrarla ama erkek oldugunu ogrenmistik bazen olabiliyor yanilabiliyor lar yumurtaliklqrdan dolayi şimdi yine gebeyim 24 haftalik baska dk kız dedi kendi dk goremedigini yan durdugunu soyledi ama bence de kız hissediyorum hayırlısı insallah hepimize
doktor yorum yaptı mı şimdiye kadar canımBen erkek istiyooooooruuuuummmmmm :))))
doktor yorum yaptı mı şimdiye kadar canım
Allah gonlunuzden geçeni versin insallah insanin oglunun olmasi çok güzel isteyen herkese nasip etsin çin takvimi ve yüzük testini yaptinmiBen erkek istiyooooooruuuuummmmmm :))))
Allah gonlunuzden geçeni versin insallah insanin oglunun olmasi çok güzel isteyen herkese nasip etsin çin takvimi ve yüzük testini yaptinmi
Allah gonlunuzden geçeni versin insallah insanin oglunun olmasi çok güzel isteyen herkese nasip etsin çin takvimi ve yüzük testini yaptinmi
25. Hftaya kadar degisebilir canim... doktorun da onemli tabii...
Bacaklarini tam actiysa eger dedigin gibi doktordun tahmini yuksek ihtimal dogrudur canim...Walla canim ben gormedim hic ama kiz kardesimle gitmistim o dediki bacaklarini acti tamamen dedi. Yani actiysa mutlaka gorulmustur dimi
Ay insallah yumurtalari gec inenlerdendir :) yuzuk testini yaptm simdi erkek cikti. Tabi saglikli olmasi en onceligimiz amagonulden gecen agir basan oluyo illakiBacaklarini tam actiysa eger dedigin gibi doktordun tahmini yuksek ihtimal dogrudur canim...
ama diger arkadasin da dedigi gibi de olabiliyor yumurtaliklar gec inebiliyor...
Çin takvimi ne diyor bi bak bakalım birde bebegin bacaklarini actiysa yanilma düşük ıhtimal benim bebisim yan duruyordu hayırlısı olsunAy insallah yumurtalari gec inenlerdendir :) yuzuk testini yaptm simdi erkek cikti. Tabi saglikli olmasi en onceligimiz amagonulden gecen agir basan oluyo illaki
Bacaklarini acmadi canim iste bir dahaki kontrole kaldik yani cin takvimi erkek diyor bakmistimÇin takvimi ne diyor bi bak bakalım birde bebegin bacaklarini actiysa yanilma düşük ıhtimal benim bebisim yan duruyordu hayırlısı olsun
Hayırlısı olsun hakkinizda 25 e kadar degisebiliyor oglumda gördüm bunu erkek diyince kesin erkek oluyor kız deyince degisebiliyor yanilma olabiliyo bide ilk gebeligindeki degisimlerle uyuyormu sağ göğüs büyüyünce sağ tarafta hissedince hareket leri erkek oluyor diyorlar karnının çıkma şekli nasılBacaklarini acmadi canim iste bir dahaki kontrole kaldik yani cin takvimi erkek diyor bakmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?