Doğuma Hazırlık 12. hafta pozlarimiz ve sizin tahmininiz=)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kızımda hiç göbeğim yoktu neredeyse ...şuan 13 haftalık ama acayip çıktı göbiş... öyle sağ sol hiçbir şey hissetmedim şimdiye kdr cnm ... kızıma oranla daha az mide bulantısı yaşadım... ilk çocuk daha başkaydı sen de nasıl fark var mı

Bende ki farklar oglumda hiç sivilce yoktu bunda sivilcelenme oldu karnimin cikmasi ayni oglumdada bundada futbol topu gibiydi baska farklilik yok ekşi yemedim hiç ikisindede en büyük farklılık sivilcelenme oldu bakalım net değil ama ısrarla bence %90 kız

Bacaklarini tam actiysa eger dedigin gibi doktordun tahmini yuksek ihtimal dogrudur canim...
ama diger arkadasin da dedigi gibi de olabiliyor yumurtaliklar gec inebiliyor...

Cnm bana da doktor% 90erkek bi çıkıntıya benzer bişe var ama yumurtalıklar inmemiş % 10 ihtimal kız dedi acaba ben mi yanlış duydum böyle bi durum olur mu

Benim yüzüm sivilce tarlasına döndü kırmızı lekeler çıktı basenlerim genişledi bunlara dayanarak kız diye tahmin ediyorum bana erkek diyenlerin hepsi kız diyo doktor hariç:)

canım benim oğlum olacak ve sivilcelendim o yapıyla alakalı biraz...ilk ve 2. hamilelik bile birbirine benzimiyo diyorlar genelde

Mide bulantisi kizlarda mi oluyor peki sizce ?
Merhaba canım bence bu durum kisiden kisiye degisiyor ben oglumda mide bulantim vardı ama çok az tiksinmeler oluyordu toplasan iki defa kusmusumdur ama bu gebeligimde hiç kusmadim tiksinmeler oluyordu ama gorumcem müthiş kusuyordu midesi bulaniyordu kizi oldu ablamin iki kızı var ikisindede hiç kusma mide bulantısı ySamadi ama bazilarida cinsiyet aynı olsada iki gebelikte farklı olabiliyor mus ama en neti 25 hafta benimkide bidahaki kontrolde netlesir heralde hayirlisi

Yumurtaliklar 25 haftalikken iniyormus erkek bebeklerde kizlarda vajene yerlesiyormus
25. Haftaya daha var benim baya 16 subatta kontrol var belki o zaman netlesir 17 filan olurum heralde o vakitler ...
Daha hicbir sey almadim valla...

25. Haftaya daha var benim baya 16 subatta kontrol var belki o zaman netlesir 17 filan olurum heralde o vakitler ...
Daha hicbir sey almadim valla...
Bende almadim almak icinde sabirsizlaniyorum benimde onumuzdeki hafta netlesir heralde buda benim kızım inşallah degismez kizada benziyor hani siz ne dusunuyorsunuz

Eklentiler

• 2015-01-24 10.51.01.webp
    46,5 KB · Görüntüleme: 133
Bende almadim almak icinde sabirsizlaniyorum benimde onumuzdeki hafta netlesir heralde buda benim kızım inşallah degismez kizada benziyor hani siz ne dusunuyorsunuz
Canim benim masallah ya ... saglikla kucagina al insallah kizdir

arkadaşlar ben yeni üyeyim 17 +5 hamileyim 11 haftalıkken erkek dedi ve şimdi kız diyor ama emin konuşmuyor belirtiler ne olabilir cinsiyetle ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…