Çin takvimi ne diyor bi bak bakalım birde bebegin bacaklarini actiysa yanilma düşük ıhtimal benim bebisim yan duruyordu hayırlısı olsun
Oğlumu dogru gösteriyor karnimdakinide erkek gosteriyor net degil ama %90 kız gibi bakalim 25 de gidicem en net soylerler artık hayırlısıHayirlisi olsun napalim :) yuzuk testi tuttumu sende
Bende ki farklar oglumda hiç sivilce yoktu bunda sivilcelenme oldu karnimin cikmasi ayni oglumdada bundada futbol topu gibiydi baska farklilik yok ekşi yemedim hiç ikisindede en büyük farklılık sivilcelenme oldu bakalım net değil ama ısrarla bence %90 kızkızımda hiç göbeğim yoktu neredeyse ...şuan 13 haftalık ama acayip çıktı göbiş... öyle sağ sol hiçbir şey hissetmedim şimdiye kdr cnm ... kızıma oranla daha az mide bulantısı yaşadım... ilk çocuk daha başkaydı sen de nasıl fark var mı
Bacaklarini tam actiysa eger dedigin gibi doktordun tahmini yuksek ihtimal dogrudur canim...
ama diger arkadasin da dedigi gibi de olabiliyor yumurtaliklar gec inebiliyor...
Bende ki farklar oglumda hiç sivilce yoktu bunda sivilcelenme oldu karnimin cikmasi ayni oglumdada bundada futbol topu gibiydi baska farklilik yok ekşi yemedim hiç ikisindede en büyük farklılık sivilcelenme oldu bakalım net değil ama ısrarla bence %90 kız
canım benim oğlum olacak ve sivilcelendim o yapıyla alakalı biraz...ilk ve 2. hamilelik bile birbirine benzimiyo diyorlar geneldeBende ki farklar oglumda hiç sivilce yoktu bunda sivilcelenme oldu karnimin cikmasi ayni oglumdada bundada futbol topu gibiydi baska farklilik yok ekşi yemedim hiç ikisindede en büyük farklılık sivilcelenme oldu bakalım net değil ama ısrarla bence %90 kız
Evet olabilir ben direk kıza yordum bu farklılığı bakalım netlesince yazarım burayacanım benim oğlum olacak ve sivilcelendim o yapıyla alakalı biraz...ilk ve 2. hamilelik bile birbirine benzimiyo diyorlar genelde
Merhaba canım bence bu durum kisiden kisiye degisiyor ben oglumda mide bulantim vardı ama çok az tiksinmeler oluyordu toplasan iki defa kusmusumdur ama bu gebeligimde hiç kusmadim tiksinmeler oluyordu ama gorumcem müthiş kusuyordu midesi bulaniyordu kizi oldu ablamin iki kızı var ikisindede hiç kusma mide bulantısı ySamadi ama bazilarida cinsiyet aynı olsada iki gebelikte farklı olabiliyor mus ama en neti 25 hafta benimkide bidahaki kontrolde netlesir heralde hayirlisiMide bulantisi kizlarda mi oluyor peki sizce ?
25. Haftaya daha var benim baya 16 subatta kontrol var belki o zaman netlesir 17 filan olurum heralde o vakitler ...Yumurtaliklar 25 haftalikken iniyormus erkek bebeklerde kizlarda vajene yerlesiyormus
Bende almadim almak icinde sabirsizlaniyorum benimde onumuzdeki hafta netlesir heralde buda benim kızım inşallah degismez kizada benziyor hani siz ne dusunuyorsunuz25. Haftaya daha var benim baya 16 subatta kontrol var belki o zaman netlesir 17 filan olurum heralde o vakitler ...
Daha hicbir sey almadim valla...
Yumurtaliklar 25 haftalikken iniyormus erkek bebeklerde kizlarda vajene yerlesiyormus
25 de bidaha sorarsin dk erkektir o degismez sanmam evet yumurtaliklari inmemistir 16 hafta erken bi sure 25 de olusumunu tamamlar16+3 te doktor çıkıntı var %90 erkek yumurtalıklar inmemiş dedi acaba kız oma olasılığı var mı ki merak ettim
Canim benim masallah ya ... saglikla kucagina al insallah kizdirBende almadim almak icinde sabirsizlaniyorum benimde onumuzdeki hafta netlesir heralde buda benim kızım inşallah degismez kizada benziyor hani siz ne dusunuyorsunuz
Cikinti varsa degismez canim Allah gonlune gore versin canim16+3 te doktor çıkıntı var %90 erkek yumurtalıklar inmemiş dedi acaba kız oma olasılığı var mı ki merak ettim
İnsallah allah herkese gonlunden geceni versin sende insallah kucagina alirsin hayirlisiylaCanim benim masallah ya ... saglikla kucagina al insallah kizdir
Bence de kız hayirlu olsunOncelikle tum hamile arkadaslarimin saglikla bebislerini kucagina almayi nasip etsin Allah icinde de benimkini...
Doktorumuzun yorumu henüz yok nub teorisini okudum ama pek bir yorum yapamadim ...sizce kiz mi erkek mi kizlar ?
Eki Görüntüle 1379163
Eki Görüntüle 1379166
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?